A játék nyertese: Viszkok Fruzsina. Gratulálunk!
Adatlap
Nappal
Éjszaka

Császári Zita

Óriási álmom, hogy eljussak a New York-i divathétre Maybelline IT Girl-ként, hiszen pont az az egy “fashion week” tapasztalat hiányzik a bakancslistámról. Azt hiszem oda olyan menőn öltöznék fel, mint még soha. ;) Mivel imádom a divathetek hangulatát -van is tapasztalatom az ottani történések tudósításában-, igazán testhezálló ez a nyere- mény számomra. Nagyon szeretnék részese lenni a Maybelline életérzésnek és együtt szelfizni Gigi Hadid-dal. :) Az már csak hab a tortán, hogy az InStyle-nak blogolhatnék a divathét után!

Nappal
Éjszaka

Istvánffy Emma

Istvánffy Emma vagyok, az iEmma (iemmafashion.com) bloggere, és szeretnék jelentkezni a Maybelline IT Girl versenyetekre.

Hogy miért szeretnék Maybelline IT Girl lenni?

A divat iránti rajongásom egészen kicsi koromban kezdődött, már kilenc évesen tudtam, hogy ebben a szakmában látom a jövőmet. Ezért kezdtem el blogolni 2010-ben (nyáron lesz hat éves az iEmma blog), és büszke vagyok  arra, amit már sikerült elérnem. Mindig is úgy gondoltam, hogy a bloggerkedés "csúcsa" a New York-i  divathét, és amióta tudom, hogy hol is van az a New York, azóta vágyom oda. Szerintem hihetetlenül inspiráló város lehet, különösen egy fashion week alatt, és minden álmom, hogy egyszer ott lehessek. Fantasztikus élmény és nagy lehetőség lenne eljutni a városba, ami sosem alszik, és részt venni kreatívabbnál kreatívabb tervezők bemutatóin.

Egy Maybelline IT Girl szerintem céltudatos, van stílusa, és nem fél kimondani a véleményét. A divat és a beauty trendeket jól ismeri, és önkifejezése eszközeként használja azokat. Én mindig arra törekszem, hogy ne másokat másoljak, hanem hogy a nekem tetsző új trendeket a saját stílusomhoz alakítsam. A visszajelzések alapján pont ezt szeretik a blogom olvasói is. :)

Nappal
Éjszaka

Kovács Dorottya

Sziasztok!

Kovács Dorottya vagyok, a Chloe From The Woods blog főszerkesztője, és szeretnék jelentkezni a pályázatra.

A kék overálos lookot nappali outfitnek tudnám elképzelni a NY Fashion Weeken, a bőrszoknyás lookot pedig szívesen viselném egy tetőteraszos New York-i bárban egy izgalmas koktélt szürcsölgetve - és naná, hogy Maybelline make upban ;)

Azért szeretnék én lenni a következő Maybelline IT girl, mert így nemcsak egy régi álmom válna valóra, de szakmailag is csodálatos lehetőség lenne részt venni a New York-i divathéten.

 

Remélem elnyeri a tetszéseteket a pályázatom!

Nappal
Éjszaka

Kun-Czellár Krisztina

Kun-Czellár Krisztina vagyok, 29 éves és Budapest mellett élek 2 kisfiammal és férjemmel. Még több info rólam: http://www.timetobeunique.com/about/

Mindig is nagyon érdekelt a divat, szépségápolás stb, de mióta itthon vagyok 2 kisfiammal szülési szabadságon azóta szabad perceimben különböző ezekkel kapcsolatos blogokat, oldalakat, videókat böngészek. Barátaim és környezetem biztatására 2 és fél év után jutottam el arra a döntésre, hogy én is elindítsam saját weboldalamat. Fél év alatt nagy örömömre facebook oldalamon már 2600 ember tetszését sikerült elnyernem.
Weboldalam: http://www.timetobeunique.com/
Facebook: https://www.facebook.com/TIMETOBEUNIQUE
Instagram: https://www.instagram.com/timetobeuniqueblog/

Öltözködésemet klasszikusabb, letisztultabb, nőiesebb stílusjegyek jellemzik.

  • Nappali outfitom-ról készült teljes blogbejegyzésem: http://www.timetobeunique.com/fashion/anh-tuan-bag-with-camel-wraparound-collar-coat/
  • Éjszakai összeállításomról a teljes blogbejegyzés hamarosan a blogon.

Tinédzser korom óta imádom a Maybelline New York reklámjait, termékeit. Mindig nagy szemekkel figyeltem Adriana Lima-t, Christy Turlington-t, Erin Wasson és a márka többi modelljét. Számomra a Maybelline mindig is az időtlen női szépséget szimbolizálta! Az élet elsodort a divat világától és a modell szakmától, most mégis kicsit másformában, de újra próbálgatom szárnyaimat a saját blogom keretein belül.

 

Nagyon nagy lehetőségnek tartom ezt a versenyt, hiszen minden vágyam, hogy az egyik kedvenc magazinomnak, az InStyle-nak blogolhassak, valamint, hogy kijuthassak a New York-i Fashion Week-re! Hatalmas megtiszteltetés lenne, ha bekerülhetnék a legjobbak közé!

Nappal
Éjszaka

Molnár Veronika

Sziasztok!

Molnár Veronika vagyok a What Vero Wears bloggere. Nagyon örültem amikor megkaptam az emailt a versenyről, főleg mert a nyeremény az egyik legnagyobb álmom! Mióta először New Yorkban jártam, azóta a kedvenc városom​! Nagyvárosi lánynak tartom magam, mindig is jobban éreztem magam NYC óriási épületei, üzletei és lakosai között mint bárhol máshol a világon! Imádom a pörgést, a divatot és a New York-i életformát.

Öltözködésemben követem a trendeket, de próbálok mindig hozzáadni valami igazán egyedit, mint például egy vintage vagy egy DIY darabot. A blogom által is ezt akarom megmutatni, hogy a stílusos megjelenéshez nem mindig a legújabb ruhák kellenek, elég körülnézni szüleink, nagyszüleink ruhatárában vagy akár, ha kicsit kreatívabbak akarunk lenni meg is csinálhatjuk magunknak! Stílusomra London Fashion Week-en is felfigyeltek (http://www.whatverowears.com/p/about.html).

Hogy miért szeretnék Maybelline IT Girl lenni?

Mert mind a kettő nyereményt óriási lehetőségnek tartom a blogom életében! Nagyon érdekel a magyar InStyle magazinnal való együttműködés lehetősége is mint ahogy a kedvenc városom újra látogatása a számomra legizgalmasabb időszakban, a divat hét alatt!

Nappal
Éjszaka

Polgár Eszter

Kedves Instyle és Maybelline!

Hatalmas elismerés lenne Emily Didonato és Gigi Hadid mellett Maybelline IT Girl-ként blogolni.

A mai világban, sokat hangoztatják, hogy a külsőségek, és a felszín számít: legyünk őszinték magunkkal! Az első benyomás akarva-akaratlanul is a sminkünk, az ápoltságunk és az outfitünk felől érkezik. Úgyhogy elő a tavaszi/nyári szezon legmenőbb színeivel, és fejezzük ki magunkat a rúzsunk színével és a blézerünk szabásával. Mert az öltözködés és a sminkelés is művészet.

Merem remélni, hogy a legjobb választás lenne, ha én mehetnék New Yorkba, a fashion weekre a Maybelline színeiben, mert akkor minden érdeklődő a legapróbb részletekről is értesülne! Az íráskészségem megvan, a fényképezőgéppel is jól bánok, így nem csak áhítozhatnak az olvasóitok a new yorki fashion week-es pörgésről, hanem ott is érezhetik magukat a helyszínen.Tudom, hogy egy ilyen hét, életre szóló élmény, és nem sokaknak adatik meg, hogy átélhessék- ezzel az együttérzéssel osztanék meg Veletek minden színt, mintát, anyagot...

Nappal
Éjszaka

Szűcs-Tarcsa Anita

Helló, Maybelline and Instlye group!

Szűcs-Tarcsa Anita vagyok 29 éves a Fashion & City weboldal bloggere. Lassan másfél éve posztok hetente többször a divatról, érzésekről. Néha vlogolok is, ahogy időm engedi.

A divat már fiatal korom óta része az életemnek. Tíz éve dolgozom emberekkel, ami által rengeteget fejlesztettem kommunikációs képességeim és sokat tanultam a partnerekkel való kapcsolatépítésről is.

A mindennnapokban a Fórum Debrecen stylistjaként dolgozom.

Egy Maybelline lány kitartó, tudja használni ér- tékeit. A Maybelline termékeket régóta haszná- lom, hiszen a mindennapokban is fontos szá- momra a tökéletes fedés, hosszan tartó rúzs. Havonta az Instyle vlogon próbálok sminktippe- ket adni a lányoknak, hölgyeknek, hogy otthon is könnyen elkészíthessék a napi make-upokat. A pályázat megnyerésével lehetőségem len- ne még több emberhez eljutni és Ma- gyarországot képviselni New Yorkban. Videó bejegyzéseket készítenék az uta- zás alatt, minden pillanatot megosztva az olvasókkal. Gyors sminkkészítő posztok- kal érkeznék az esemény előtt és Instyle outfit szettekkel jelentkeznék a helyszínről. Tervek előkészítve!

Nappal
Éjszaka

Viszkok Fruzsi

Sziasztok!

Viszkok Fruzsi vagyok, 22 éves, és szeretnék én lenni az új Maybelline IT Girl. Közel 6 éve indítottam el blogomat és 3 éve a YouTube csatornámat, ahol szépségápolás, divat és életmód témakörökben osztom meg tapasztalataimat a követőimmel.

Hatalmas élmény lenne számomra, ha kijuthatnék a New Yorki-i divathétre, mert ezzel egyrészt egy álmom valósulna meg, hogy NYC forgalmas utcáin sétálhatok, és emellett a nézőimet is magammal vihetném, ha csak virtuálisan is, egy élménybeszámoló videó erejéig. Azt hiszem egy ilyen utazás hihetetlen inspiráló mindenki számára, és én ezt szeretném minél több emberrel megosztani.

Nappal
Éjszaka

Miták Bernadett

Sziasztok!

A nappali szettem egy kényelmes fekete overál, amit különleges kiegészítőkkel tettem izgalmassá. Az esti outfittel pedig az abszolút feltűnést akartam bemutatni élénk és világos színekkel, nőies vonalakkal.

Miért szeretnék Maybelline IT Girl lenni?

Nagyon nehéz úgy megfogalmazni úgy, hogy ne tűnjön közhelyesnek, de hatalmas vágyam, hogy eljuthassak a NYFW-re. Beszámolni a követőimnek az élményről, videóban közelebb hozni nekik a kinti divatot, és egyáltalán megélni ezt a hatalmas lehetőséget. Maybelline az egyik kedvenc dekorkozmetikai márkám, ami ugyan közönségtermék, mégis professzionális körülmények közt használják. Ezért imádom!  Szeretnék büszke lenni magamra, hogy elérhetem ezt a nagyszerű lehetőséget és megdolgozok érte. De ha már a legjobb 8ba bekerülnék, az nagyon nagy megtiszteltetés lenne számomra. :) Köszönöm, hogy a Maybelline és az InStyle ilyen hatalmas lehetőséget tud biztosítani számunkra! Még ha nem is én vinném a főnyereményt, akkor is nagyszerű dolognak tartom, hogy gondolnak ránk bloggerekre-fashionisztákra , hogy ilyen szuper élményben részesülhessünk! Ez igazán nagy dolog!

Nappal
Éjszaka

Nagy Vivien

Sziasztok!

Nagy Vivien vagyok a díjnyertes fiftypairsofshoes.com divat és beauty bloggere. Azért vagyok én a legjobb választás a Maybelline IT girl szerepre mert évek óta fejlesztem magam a divat és szépségápolás terén, és bár tisztában vagyok vele hogy az online tartalomgyártást és kommunikációt mi teszi sikeressé, én mindig az őszinte, letisztult és kompromisszum mentes stílusomra építettem a karrierem. Biztos vagyok benne hogy az online ízlésformálás világában ez a legfontosabb, és ezt igazolja hogy 2015-ben voltam az InStyle stílusnagykövete, valamint többek között elnyertem a Digital Divas év divatbloggere és a Joy x F&F év divatbloggere díjakat is.