Ambiciózus SUV a ma emberének

Ambiciózus SUV a ma emberének
Forrás: Renault

Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

Promóciók

Így csökkenthető a tandíj az egyetemen / főiskolán

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

A magával ragadó karakterű Renault Austral a dinamikusan bővülő C-SUV szegmens legújabb versenyzője.

„Voitures à vivre”, autók az élethez – foglalható össze a francia gyártó évtizedek óta képviselt filozófiája. Ez a szemlélet a vadonatúj Australban is visszaköszön. A határozottan modern megközelítésű városi SUV annak az Arkana és a Mégane E-Tech 100% Electric által megkezdett „új hullámnak” a folytatása, amely a márkát a technológia, a tiszta energia és a mobilitási szolgáltatások iparági úttörőjévé kívánja tenni.

Forradalmian délies

Az új Renault Austral neve a tágas déli tereket idézi, a végtelen lehetőségek ígéretét, amely a márka DNS-ének egyik összetevője. Meleg, barátságos és modern autó, amely hozzásegíti ügyfeleit az élet teljes élvezetéhez.

A vadonatúj Austral külső dizájnja nemcsak hű az SUV-kategóriához, de sportos, sőt, kimondottan high-tech benyomást kelt. A Renault modellpalettán először, az exkluzív Esprit Alpine változat is elérhető, két magasabb felszereltségi szinten.

Kattints a képre és tudj meg többet!
forrás: Renault
Kattints a képre és tudj meg többet!

Az Austral mérnöki precizitással kidolgozott, mégis barátságos belső terét a Google szolgáltatásait natívan támogató OpenR rendszer teszi teljessé, amely mind a műszerfalat, mind a navigációs- és multimédiás felületeket megjeleníti. A két nagy, 12 colos képernyő és a 9,3 colos head-up display összesen közel 1000 cm2 képernyőfelületet jelent, ami intuitív, magával ragadó és online szolgáltatásokkal folyamatosan támogatott vezetési élményt nyújt.

Vezetni is élmény

Az Austral 100%-ban hybrid hajtáslánc-kínálatban egyaránt elérhetőek a benzines 12V-os mild hybrid, illetve az E-Tech full hybrid motorváltozatok, amelyek a vezetési élményt a takarékossággal kombinálják.

A vadonatúj Austral a modernitás csúcsa 32 vezetéstámogató rendszerrel, MULTI-SENSE beállításokkal, míg a Renault harmadik generációs négykerék-kormányzási rendszere, a 4Control Advanced alacsony sebességnél jobb manőverezhetőséget, nagyobb tempónál fokozott biztonságot nyújt. Minden hasznos és intelligens funkció az utasok kényelmét, utazási élményét és biztonságát szolgálja.

Kép
forrás: Renault

Minőség és tartósság Európából

A spanyolországi Palencia ultramodern gyárában készülő – déli származására a nevében is utaló – új Austral a gyártás minden szakaszában szigorú ellenőrzésen esik át. Az anyagok kiválasztásától az egyes funkciók ellenőrzéséig, az összeszereléstől a festésig semmit sem bíznak a véletlenre. Mivel a minőség és a tartósság már a tervezőasztalon is elsődleges szempont volt, a tesztelési folyamat során közel ezer kritériumot értékelnek mind a házon belüli szakértők, mind a független fogyasztói testületek.

Tudj meg többet a Renault Australról >> itt!

Videók

Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

Promóciók

Így csökkenthető a tandíj az egyetemen / főiskolán

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

Újabb 7 elképesztően hangulatos vár Magyarországon

Ismét megmutatjuk, miért érdemes egy kirándulás alkalmával hazánk várait megcélozni!

Kép
Életmód

A hasi elhízás és a zsigeri zsír kialakulásának 4 fő oka: 6 tipp, amivel megelőzheted a bajt

A hasi elhízás napjaink egyik leggyakoribb társadalmi problémája, és sokakat érint világszerte. De miért alakul ki, és hogyan lehet megelőzni? Bemutatjuk a hasi elhízás négy fő okát és megoldásokat kínálunk a megelőzésére!

Kép
Stílus

Női cipők akciós áron - 10 csodálatos lábbeli, amit hihetetlen kedvezménnyel vehetsz most meg!

Van egy olyan érzésünk, hogy ezek között az akciós cipők között tuti, hogy ráakadsz az új kedvencedre!

Kép
Életmód

4 híres filmes karakter, akinek a sorsa másképp alakult a könyvben, mint a filmben

Tudtad, hogy mi történt ezekkel a karakterekkel valójában?

Kép
Életmód

Hitler ezért a romantikus filmért rajongott: avagy íme a történelem 12 legelítéltebb alakjának kedvenc filmjei

Igen meglepő ez a filmes lista! A történelem legelítéltebb alakjainak kedvenceit gyűjtöttük össze, amikért egyébként sok millión rajonganak!

Kép
Életmód

14 filmes helyszín, amely turistacélpontnak is kiváló

Ráadásul nem is csak a rajongóknak mondanak valamit, hanem a hollywoodi szereptől elvonatkoztatva is gyönyörűek.