Láttad már Al Pacino 23 éves lányát? Oliviát nem érdeklik a beszólások, büszkén vállalja plusz kilóit

Láttad már Al Pacino 23 éves lányát? Oliviát nem érdeklik a beszólások, büszkén vállalja plusz kilóit
Forrás: GettyImages

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Al Pacino lánya azt tervezi, hogy édesapja nyomdokaiba lép!

Al Pacino Oscar-díjas és többszörös Golden Globe-díjas olasz származású amerikai színész, a filmtörténelem egyik legmeghatározó egyénisége, ám magánéletéről már sokkal kevesebbet tudni, mint filmjeiről.
A sztár ritkán szerepel a bulvárlapok hasábjain, ennek ellenére Al Pacinót már hosszú ideje Hollywood örök agglegényeként tartják számon, ugyanis párkapcsolatai nem bizonyultak túl hosszú életűnek. Legalábbis azok, amikről tudunk. Az egyetlen kivétel a szintén olasz színésznő, Beverly D’Angelo, akivel a sztár 1997 és 2003 között élt együtt, szerelmükből pedig 2001-ben egy fiú-lány ikerpár született.

Így él most Al Pacino lánya, Olivia!

Kapcsolatuk viszont ezután megromlott, majd nem éppen békés körülmények között váltak el egymástól. Olivia Rose Pacino és Anton James Pacino már 23 évesek, rajtuk kívül pedig a színésznek van még egy lánya, a 33 éves Julie Marie Pacino, aki pedig Jan Tarranttel való románcából született, akivel 80-as évek végén rövid ideig randevúzgatott a filmcsillag.
A szövevényes magánélete ellenére Al Pacino mindegyik gyermekével jó kapcsolatot ápol, és bár nem kérnek a híres édesapjuk körüli csillogásból, azért olykor-olykor feltűnnek mellette a vörös szőnyegen. Hármójuk közül Olivia Pacino lehet az egyetlen, aki talán egyszer édesapja nyomdokai lép. A lány jelenleg is színjátszást tanul, valamint az Instagramon is igen aktív, ám jól látható, hogy nem érdeklik az elvárások. Nem akar tökéletesnek látszani, büszkén vállalja alakját és fogszabályzóját, valamint gyakran oszt meg fotókat magáról és szerelméről, Ryan Harley feltörekvő rapperről. Hogy hogyan néz ki most?

Kattints a friss képekért galériánkra!

Galéria / 7 kép

Ő Al Pacino 23 éves lánya: Olivia Pacino

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

Az 5 legfontosabb vitamin, amire a nőknek szükségük van - ezeknek hiánya komoly kockázattal járhat!

Minden nő számára fontos a megfelelő vitaminok bevitelének biztosítása annak érdekében, hogy egészséges és kiegyensúlyozott életet élhessenek!

Kép
Stílus

Erősen ajánlott! Egy szín ami 2024 tavaszán minden farmeres szettet stílusosabbá tesz

2024 tavaszára ennek az színtalálkozásnak virágzó heteket jósolnak.

Kép
Életmód

Az eper jótékony hatásai! Ezért egyél minél többet belőle az egészséged szempontjából

Az eper egy ízletes gyümölcs, amely nemcsak finom, hanem nagyon egészséges is. Az epernek magas a víztartalma, ami segít hidratáltan tartani a testet. Emellett gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, ami fontos a megfelelő egészség fenntartásához.

Kép
Életmód

10 tejmentes, kalciumban gazdag étel, ami megelőzheti a csontritkulást

Lehet, hogy nem gondolsz sokat a csontjaidra, de általános egészséged fontos részét képezik. Mint egy ház alapja és kerete, a csontok az infrastruktúra kritikus részét képezik. Nem csak a végtagjaidat támogatják; lehetővé teszik a szabad mozgást és védik belső szerveket is.

Kép
Szépség

3 zseniális ránctalanító arckrém, amit az 50 év feletti nők imádni fognak

Nem olyan könnyű rátalálni egy jó ránctalanító arckrémre, ugyanis nagyon nagy a piac, rengeteg a termék és elveszünk a sok információban. Most összegyűjtöttük a három legjobbat az 50 feletti nőknek, hogy egyszerűbb legyen!

Kép
Stílus

Fehér póló helyett: 2024 tavaszán erre a darabra esküsznek a stílusos nők

A fehér pólók régóta biztos alapdarabjai a gardróbunknak, de idén tavasszal érdemes ezt a vintage trendet is felvenned a megfontolandó ötletek listájára.