Meg fogsz lepődni! Ennyi a világ legszebb nőinek az átlagéletkora

Meg fogsz lepődni! Ennyi a világ legszebb nőinek az átlagéletkora
2017. október 18.
Szerző: Zsófi

Gyorsan tippelj egyet!

Már három évtizede minden évben megjelenik a People magazin listája, amelyben a világ legszebb hírességeit rangsorolják. Így volt 2017-ben is, amikor az év nője Julia Roberts lett, mellette pedig még felkerült a listára Reese Witherspoon, Selena Gomez, a teljes listát pedig itt találod. Idén azonban a JAMA Dermatology folyóirat nem állt meg annál, hogy végigpörgessék a listát és nyugtázzák, hogy Julia mindent vitt – immár ötödször –, tovább vizsgálták a helyezéseket, és közben valami nagyon izgalmas dologra lettek figyelmesek.

Kép

Ugyanis kiderült, sosem volt még annyira igaz a mondás, mint most – nem csak a 20 éveseké a világ. Sőt, a zsenge húszasok helyett a világ elkezdte értékelni az érett női szépséget, így lehet az, hogy a People listáján az átlagéletkor 2017-ben 38,9, míg például 1990-ben ugyanezen a listán az átlagéletkor még csak 33,2 volt.

Nézd meg a galériánkat> 8 kép
Előtte-utána: 10 sztár, aki 40 felett lett igazán jó nő

És hogy mi ennek az oka? A kutatók szerint részben az emberek átlagéletkora is kitolódott, másrészt pedig komoly szerepe lehet ebben a jobb életkörülményeknek, és az anti-aging térnyerésének, hogy messzebb ne menjünk, elég csak annyit mondani, hogy az év legszebb nője, Julia idén ünnepli 50. születésnapját. Ha így haladunk a 40 lesz az új 30!

Nem is létezik mégis imádják! Íme az Instagram első virtuális sztárja

A tény maga, már most is számtalan kérdést vett fel, de meglátjuk, hogy mit hoz a jövő.

Gondoltad volna? Katalin hercegnét ezzel tudja leginkább felbosszantani Vilmos

Még Vilmos és Katalin kapcsolata sem mentes a veszekedésektől!

Ha Gwyneth Paltrow-t nem bírod – attól még a 15 perces tésztáját imádni fogod

Egy-két évvel ezelőtt, a csapból is Gwyneth carbonrájára folyt, miközben az akkor megjelent receptkönyve - csak úgy, mint sokszor ő maga is -, a támadások kereszttüzébe került. Ha a színésznőt nem is, az egyik receptjét mégis szerette az internet népe, amit többek között a popsugar, a delish is lehoztak. Én is sokszor elgondolkodtam azon, hogy ideje lenne végre kipróbálnom. A napokban épp carbonarára vágytam, hát megtettem!

Must have darabok! Claudia Schiffer minden izgalmas titkot elárult az ARTDECO x Claudia Schiffer kollekcióról

A 30 éves jubileumi kollekció névadója és arca Claudia Schiffer így vall a közös munkáról:

A londoni BRIT Awards legjobb vörös szőnyeges szettjei

Nekünk megint Millie a hatalmas kedvencünk, és neked kinek a szettje tetszett a legjobban?

Lakberendezőnk ajánlja: 2018 legmenőbb enteriőrmintái

Ha felfrissítenéd az otthonod berendezését, vagy csak képbe kerülnél az idei trendekkel, legújabb sorozatunkból megtudhatod, milyen színek, anyagok, formák és stílusok azok, amik idén hódítanak. A cikkből kiderül, hogy melyek az év legkelendőbb mintái az enteriőrökben, és lakberendezőként arra is adok ötleteket, hogyan használd őket egy térben, ha friss, izgalmas és divatos otthonra vágysz!