A USE unused meghódítja New Yorkot

A USE unused meghódítja New Yorkot

Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

Életmód

10 szokás olyan nőktől, akiknek mindig tiszta az otthonuk

Promóciók

Így csökkenthető a tandíj az egyetemen / főiskolán

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Tóth András exkluzív élménybeszámolója a divatfővárosból.


"Immár sokadik New York-i látogatásunk ezúttal üzleti célból történt, így igencsak szűkében voltunk a szabadidőnek. Két "appointment" között azért belefért némi városnézés, és a hétvégénk is szabad volt. Most először laktunk Manhattan szigetén kívül, és egyáltalán nem bántuk meg.
Brooklyn Heights a sziget túlpartján fekszik, és a Brooklyn Bridge köti össze Manhattannel. Nagyon felkapott környék lett az elmúlt években, jobbnál-jobb autentikus bárokat és éttermeket találhatunk az idilli kertváros rengetegében. Aki Brooklyn Heights-ra téved, ne hagyja ki a Lemongrass Grillt (163 Court Street, Brooklyn, NY), ahol verhetetlen a házi készítésű hamburger. Hétvégén érdemes komppal áthajózni Brooklynból a közeli Williamsburgbe, ahol a hatalmas bolhapiacon még 1950-es évekbeli budapesti képeslapot is találni.

Galéria / 7 kép

InStyle - A USE unused meghódítja New Yorkot

Megnézem a galériát


Kattintsatok Tóth András New York-i fotóiért!

Természetesen Manhattan is tele van látnivalóval. Ami a legszembetűnőbb változás volt a város látképén, az az újonnan épülő World Trade Center ikertorony, ezt szinte a város minden pontjáról látni lehet. West Village és a Meatpacking District továbbra is a város legkúlabb részei és a Sohóval együtt még mindig a divatimádók mekkája ez a terület. A Meatpacking District-ben található a Chelsea Market (75 9th Avenue, NY) tele delikátboltokkal és éttermekkel. Érdemes "take away" kérni az ételt és a közeli - egykori magasvasút helyén kialakított parkban - High Lane-en megebédelni. Innen gyalog sincs messze a város legjobb könyvesboltja, a Strand (828 Broadway, NY). Töménytelen mennyiségű könyv, szinte minden témában. A Strandben nézelődve úgy telik el 4-5 óra, hogy az ember észre se veszi.
A modern művészetek kedvelőinek kötelező a MoMa (11 W 53rd Street, NY), vagyis a The Museum of Modern Art, akit pedig a divat megszállottja, az még augusztus 14-ig elcsípheti a Punk: Chaos to Couture kiállítást a Metropolitan Museum of Art-ban (1000 Fifth Avenue, NY).
Ezúttal sikerült egy új éttermet is felfedeznünk, az East Village-ben! Az Ippudo Ramen (65 Fourth Avenue, NY) egy japán rámen étterem, ahol az emberek átlagosan 2,5-3 órát várakoznak, mire felszabadul egy asztal, de a gasztronómiai élmény minden várakozást felülmúl.
És végül ne feledkezzünk meg a Central Parkról sem, ahol mindig történik valami (és a csónakázás a tavon a magyaroknak ingyenes :) )."
A portrét a tervezőtrióról Hencz Péter készítette, és az áprilisi InStyle-ban található exkluzív USE unused dizájnerportrénkhoz készült.

Videók

Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

Életmód

10 szokás olyan nőktől, akiknek mindig tiszta az otthonuk

Promóciók

Így csökkenthető a tandíj az egyetemen / főiskolán

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Sztárok

Bevállalós kismama! Hailey Bieber egy merész, testhez simuló ruhában mutatta meg gömbölyödő pocakját - FOTÓK

Hailey Bieber terhes! A sztár egy nagyon szexi esküvői ruhában mutatta meg gömbölyödő pocakját: most már nem titok, hogy Justin Bieberrel babát várnak!

Kép
Életmód

Egy ingyenes kék zónás rituálé, ami megnöveli az élettartamot

A világ 4 kék zónájában élnek a legtöbben olyanok, akik elmúltak már 100 évesek is. Ez a szokás az egyik titkuk!

Kép
Életmód

Májusi Netflix-bakancslista: A 6 legjobb film és sorozat legjobb sorozat, ami a hónapban érkezik a streaming szolgáltatóhoz

Új filmek és sorozatok mellett régi klasszikusok is felkerülnek májusban a Netflixre!

Kép
Életmód

Ez a menyasszony ősz hajjal vonult az oltár elé - döntésével hatalmas leckét adott nekünk a szépségről!

Ez az ősz hajú menyasszony sokat tanított: nincs mit szégyellni az idő múlásán! Sarah Jessica Parker is tökéletesen egyetért vele.

Kép
Sztárok

Ritka pillanat! Keanu Reeves és szerelme újra együtt mutatkoztak: Alexandra ragyogott a színész mellett

Keanu Reeves színészt barátnője, Alexandra Grant ismét együtt mutatkoztak. Öltözékük tökéletesen megfelelt a dress code-nak!

Kép
Életmód

7 kedvenc akciófilmünk, ahol a nőké a főszerep: meghódították a férfias műfajt

Az akciófilmet nem kifejezetten tartják női műfajnak. A zsáner mindig inkább a hímek felségterületének számított, sokáig csak a férfinemből kerültek ki azok a hősök, akik száguldottak, ugrottak, gurultak, verekedtek és lövöldöztek első vagy többedik vérig, megmentve ezzel a párjukat, a családjukat, esetleg az egész világot.