A Szex és New York folytatása visszatér egy második évaddal – A szereplők elárulták, mit gondolnak erről!

A Szex és New York folytatása visszatér egy második évaddal – A szereplők elárulták, mit gondolnak erről!
Forrás: HBO Max

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Ki az, aki már nagyon várja az új részeket?

Egyet biztosan tudunk: az eredeti Szex és New York-sorozat abszolút ikonikusnak számít, hiszen a 90-es évek végén és a 2000-es évek elején igazi úttörőnek számított az, hogy a harmincas éveikben járó nőknek nem az az egyetlen céljuk, hogy férjhez menjenek és gyereket szüljenek.

A sorozat a maga idejében rengeteg határt feszegetett, a nők pedig imádták Carrie, Samantha, Miranda és Charlotte New York-i mindennapjait. Azóta viszont nem kis idő telt el, a készítők pedig úgy döntöttek, hogy 6 évad, na meg 2 sikeres film után belevágnak egy vadiúj sorozatba. Ennek persze sokan örültek, amikor viszont kiderült, hogy a Samanthát játszó Kim Cattrall nem vállalja a dolgot, rengeteg rajongó kiakadt, és többen is arra kérték az új sorozat készítőit, hogy Kim nélkül ne is kezdjenek bele a forgatásokba, nélküle ugyanis semmi értelme az egésznek. A sorozat első évada viszont Samantha nélkül is elkészült, ami nem csupán azért kapott hideget-meleget, mert az egyik legimádottabb karakter nem szerepelt benne...

A show ugyanis teljesen más lett, mint amit megszoktunk régen, és amellett, hogy az egyik legikonikusabb szereplőt már az első részben megölték, rengeteg olyan szálat helyeztek bele a történetbe, amit még a legnagyobb rajongók sem tudtak hova tenni... Persze, ha még nem láttad a részeket, akkor nem akarunk neked spoilerezni, de arra mindenképp készülj fel, hogy ez már egy NAGYON MÁS sorozat, mint anno az eredeti Szex és New York volt...

Ennek ellenére viszont az HBO Max a minap bejelentette, hogy az És egyszer csak... visszatér egy második évaddal is, amit természetesen a főszereplők is megosztottak a saját Instagram oldalaikon:

„Ti vagytok a szívverésünk, hihetetlenül szeretünk titeket!”

– üzente Sarah Jessica Parker az And Just Like That rajongóinak, akinek köszönhetően érkezik a második évad.

„Hihetetlenül izgatottak vagyunk, hogy folytathatjuk a show-t! Nagyon szépen köszönjük a támogatóinknak, és persze mindenkinek, akinek volt mondanivalója a sorozattal kapcsolatban!”

– mondta a Charlotte-ot játszó Kristin Davis, utalva arra, hogy bár sok volt a negatív vélemény, legalább sokan beszéltek a sorozatról.

A Mirandát alakító Cynthia Nixon pedig csak szűkszavúan annyit írt ki Instájára, hogy:

„#ÉsEgyszerCsak... visszatérünk egy második évaddal!”

Te mit gondolsz? Örülsz, hogy folytatódik az And Just Like That?
Igen, már hihetetlenül várom az új részeket!
Szerintem már az első évadot se kellett volna leforgatni!
Megosztom az eredményt

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 10 kép

10 érdekesség, ami kiszivárgott az új Szex és New York évad kapcsán

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Szépség

3 zseniális ránctalanító arckrém, amit az 50 év feletti nők imádni fognak

Nem olyan könnyű rátalálni egy jó ránctalanító arckrémre, ugyanis nagyon nagy a piac, rengeteg a termék és elveszünk a sok információban. Most összegyűjtöttük a három legjobbat az 50 feletti nőknek, hogy egyszerűbb legyen!

Kép
Stílus

Fehér póló helyett: 2024 tavaszán erre a darabra esküsznek a stílusos nők

A fehér pólók régóta biztos alapdarabjai a gardróbunknak, de idén tavasszal érdemes ezt a vintage trendet is felvenned a megfontolandó ötletek listájára.

Kép
Életmód

14 idézet híres emberektől, amik által képes leszel észrevenni a kínálkozó lehetőségeket az életben

Elakadtál? Szomorúnak és motiválatlannak érzed magad? Ezek a bölcsességek segíteni fognak!

Kép
Életmód

A természet csodája: Ilyen elképesztő a lenmag hatása a testre és az életünkre

A lenmag valóban csodaszer a természetből. Rendkívül tápláló és előnyös a szervezetünk számára. Rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a szív- és érrendszeri egészséghez, az emésztési problémák megelőzéséhez, a bőr egészségéhez és a fogyáshoz. A lenmag könnyen beilleszthető az étrendünkbe, és számos módon felhasználható az ételkészítésben. Próbáld ki a lenmagot, és élvezd az egész testre kifejtett jótékony hatásait!

Kép
Életmód

6 étel, amiben a legnagyobb eséllyel bukkan fel ez a rendkívül káros anyag: próbáld minimalizálni a fogyasztásukat

Sokan nem tudják, de bizony a csomagolt élelmiszerekben is igencsak jelentős kockázat van. Ugyanis nemrégiben kutatás készült arról, hogy a csomagolt élelmiszerekben található mikroműanyag jelentősen növeli a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Nézzük is, mely ételekben van a legtöbb ilyen jellegű káros anyag, melyeket érdemes lenne kerülni.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 10 fiatal hazai képzőművész, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány képzőművészt!