A must have termék, ami nem hiányozhat a fürdőszobádból

A must have termék, ami nem hiányozhat a fürdőszobádból
Forrás: Unsplash.com

Szépség

Kneipp Jó éjszakát Tusfürdő vélemény! Teszteltük, hogy tényleg pihentetőbb-e az alvás a márka új termékével

Promóciók

ÍME A TÖKÉLETES ILLAT AZ IGAZÁN ÖSSZETARTÓ PÁROKNAK: MEGÉRKEZETT A K&Q EAUX DE PARFUM INTENSE BY DOLCE&GABBANA

Promóciók

Fedezd fel az Ecco la Pasta mediterrán ízvilágú tésztákat az Ecofamily üzletekben!

Facebook
Twitter
Pinterest

Bár már szinte végtelen mennyiségű arclemosó, tonizáló és hidratáló termék közül válogathatsz, nem muszáj kimerítően hosszú, több lépcsős szépségápolási rutint magadra erőltetned. Van azonban egy olyan dolog, amit tényleg vétek lenne kihagyni.

A cikk támogatója a Bioderma.

A micellás vizet, micelláris oldatokat nyugodt szívvel nevezhetjük az arctisztítás jolly jokerének. Ez a Bioderma által kifejlesztett felületaktív molekulahalmaz egyszerűen minden típusú szennyeződést elnyel, hidratáltan tart és tonizál, így ha mást nem is, ezt valóban minden nap érdemes használnod.

Na de mire is jó pontosan a micellás víz?

Arctisztító – többfázisú tisztítás helyett elég csak ezt használnod a tiszta arcbőr érdekében, hiszen még a zsíros szennyeződést is eltávolítja.

Sminklemosó – a lefekvés előtti sminklemosásra sem kell új terméket beszerezned és ha attól tartanál, hogy a vízálló sminkekre nem használható, megnyugtatunk, mert azok sem maradnak az arcodon.

Smink korrektor - nem csak a teljes sminkedet tudod lemosni vele, hanem a kisebb hibákat is korrigálhatod. Ha picit megszaladt a kezed rúzsozás vagy a tökéletes cicaszem készítése közben, elég ha csak egy fültisztító pálcikát nedvesítesz be vele és rászorítod a problémás területre.

Szemkörnyék ápoló – ha épp nincs kéznél uborka vagy hűtött kanál, tegyél egy micellás vízzel átitatott vattapamacsot a hűtőbe pár percre, majd rakd félbehajtva a szemed alá és hagyd, hogy életet leheljen a bőrödbe.

Hidratáló - biztos tapasztaltad már, hogy a repülőgépeken extrém száraz a levegő, ami még a normál bőrtípusnak sem kellemes. Pumpás fejű flakonba tölts egy kis micellás vizet és néha permetezd át a bőröd ezzel, hogy hidratált maradj a magasban is.

Ha érzékeny bőröd van, még a micellás vizek között is legkímélőbb, kifejezetten neked való Bioderma SENSIBIO-val még jobban óvhatod magad a káros hatásoktól.

Kép

Tudtad, hogy a micellás vizet nem csak az arcápolás rutinod során használhatod? Összeszedtünk pár tippet, hogy egyéb helyzetekben hogyan tudod alkalmazni ezt a csodaszert:

Gyors frissítés - nem csak az arcbőrödet frissítheted fel vele, ha egy picit megizzadtál napközben, a hónalj területét áttörölve a kellemetlen szagokat is eltüntetheted.

Ecsettisztítás - tölts egy pohárba micellás vizet, mártsd bele a minden nap használt sminkecseteidet és húzd le párszor egy papírtörlőn, hogy visszaállítsd az eredeti állapotát.

Kézfertőtlenítő - a szennyeződést nem csak az arcbőrödről távolíthatod el a micellás víz segítségével, a kezeden használva az utcán is fertőtleníthetsz vele.

Parfümlemosó - kicsit több illatot próbáltál ki a parfümériában a kelleténél? A keveredő illatfelhő elég zavaró lehet. Micellás vízzel átitatott pamaccsal könnyen megszabadulhatsz tőle.

A fehér cipők legjobb barátja - ha vállaltad a rizikót és beszereztél egy hófehér cipőt, aranyat ér ez a trükk, amivel tisztán is tarthatod.

Videók

Szépség

Kneipp Jó éjszakát Tusfürdő vélemény! Teszteltük, hogy tényleg pihentetőbb-e az alvás a márka új termékével

Promóciók

ÍME A TÖKÉLETES ILLAT AZ IGAZÁN ÖSSZETARTÓ PÁROKNAK: MEGÉRKEZETT A K&Q EAUX DE PARFUM INTENSE BY DOLCE&GABBANA

Promóciók

Fedezd fel az Ecco la Pasta mediterrán ízvilágú tésztákat az Ecofamily üzletekben!

Kép
Életmód

Toplista: Minden idők 10 legszexibb férfi tévés karaktere

Csak helyeselni tudunk a listán szereplő nevekkel!

Kép
Sztárok

Azt mondták, nem elég jó modellnek! Így változott át szende tinilányból a kifutók csillagává Kate Moss

Sokan nem hittek Kate Mossban, mert azt mondták, hogy nem az a tipikus szupermodell alkat! Nézd meg az akkor és most fotóit!

Kép
Életmód

8+1 meglepő dolog, amit sörnyitóként használhatsz otthonodban: nem lesz többé probléma, ha elbújt a fiókban!

Mutatunk 9 mindennapi háztartási tárgyat, amellyel hozzáférhetsz kedvenc italaidhoz, akár sörnyitó nélkül is! Ezek a technikák tényleg beválnak!

Kép
Életmód

Dűne akkor és most: kinek állt jobban a szerep?

Az idei év egyik legnagyobb filmsikere a Dűne: Második rész, ám Frank Herbert regényét már negyven éve is feldolgozták.

Kép
Életmód

4 csillagjegy, akinek a márciusi telihold agresszív változásokat hoz az életébe

2024 tavaszának első teliholdja különleges meglepetéseket tartogat a csillagjegyeknek.