7 trükk, amivel könnyen leadhatod a kritikus 10 kilót, és megtarthatod az álomalakod

7 trükk, amivel könnyen leadhatod a kritikus 10 kilót, és megtarthatod az álomalakod
Forrás: Pexels

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Kitűzni a célt könnyű, elérni nehéz, megtartani a legnehezebb. Ismerős? A túlsúly lemegy, ám ha nem figyelsz magadra, akkor lesben áll és visszajön! Régóta küzdesz a jojó effektussal? Akkor fogadd meg a következőket!

1. Ne könyveld el jónak és rossznak az ételeket

Minél több ételt kategorizálsz el rossznak, majd zárod ki végérvényesen a diétádból, annál nagyobb sóvárgás alakul ki benned, aztán jön az elcsábulás és végül a bűntudat. Ahelyett, hogy rájuk ragasztod a "jó" és a "rossz" címkét, gondolj rájuk úgy, mint valami, amit sokszor vagy ritkán érdemes fogyasztanod.

gif

2. Állj rá a célra

És ne csak annyi, hogy "le akarok adni pár kilót, mert itt a bikiniszezon és még lángost nem is ettem." Az életmódváltás nem csak arról szól, hogy kevesebbet mutat a mérleg. Állíts össze olyan edzésprogramot és étkezést, amit nem csak rövid ideig tudsz belezsúfolni a napirendedbe, hanem az életmódoddá válhat.


3. Tanuld meg kezelni az idődet

Tipikus 21. századi probléma az időbeosztás teljes hiánya, és az életünk felének elnetezése. 30 perc - csupán ennyi is elég ahhoz, hogy egy fitt és egészségesen működő testben éld az életet. Csak ennyi mozgás elég naponta, mi még sem találjuk meg soha azt a 30 percet. Tudod hol van? A 10 macskás videónál, amit munka után megnéztél.


4. Tényleg éhes vagy?

Amikor már indulnál feltépni a hűtőt kérdezd meg magadtól: "Most akkor éhes vagyok, vagy csak azért akarok enni mert stresszes volt a nap, esetleg unatkozom?" De ennyivel nem mész ám át a próbán, jön a következő kérdés: "Ha most hoznának eléd egy tál párolt brokkolit és natúr csirkét azt is meg akarnád enni?" Ha a válasz nem, akkor nem is vagy olyan éhes, csak a sóvárgás vezetett a konyhába.

gif

5. Keress hasonló gondolkodású embereket

Egy másik emberben több motivációt találsz, mint a Pinteresten. Kell egy társ, aki húz előre, akit kicsit mindig le akarsz győzni az edzésen, akivel együtt zokoghatsz egy tál saláta felett. Aztán majd együtt örültök minden leadott kilónak, és jobbnál jobb egészséges recepteket fejlesztetek ki.


6. Legyél magaddal elnéző

Néha jól esik egy süti (vagy kettő), és edzésről is pont olyan mámorító ellógni, mint régen a suliból. Hibázni nem szégyen, és ezt jobb ha tudomásul veszed, mert így kevésbé valószínű, hogy a belekerülsz egy lefelé húzó örvénybe, aminek a vége egy teljesen kipakolt hűtő, és jól megtömött has.

gif

7. Minden előrelépés egy ünnepnap

A szemed előtt lehet, hogy folyamatosan a kitűzött cél lebeg, de annak távolsága riasztó lehet. Szóval ünnepelj meg minden apró mérföldkövet, minden mozgást, ami több a tegnapinál, vagy azt, hogy ma már csak egy cukrot tettél a kávédba a szokásos három helyett. A kis győzelmek fognak téged az utadon tartani, aminek a vége... mondjuk a Victoria's Secret kifutó?


10+1 dolog, amit bárcsak előre elmondtak volna nekünk a fogyókúrákról - Kattints ide!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Nagy hatással lesz az emberekre ez az áprilisi égbolti jelenség: ezt érdemes tudni a rózsaszín holdról!

Különleges erőkre lehetsz figyelmes április 24-én, ugyanis ekkor lesz látható a rózsaszín hold. De mit is jelent ez? Mutatjuk!

Kép
Stílus

Tuti vételek! 10 kihagyhatatlan tavaszi ruhadarab 20 ezer forint alatt

Ezek között a tavaszi ruhák között szinte biztos, hogy találsz majd kedvedre valót.

Kép
Shopping

Több ezer vásárló esküszik erre a kevesebb mint 4 ezer forintos francia krémre - Sarah Jessica Parker is hű használója hosszú évek óta!

Megtaláltuk az igazit az érzékeny bőrűek számára! Kiváló ekcéma, szárazság és irritáció kezelésére is ez a francia krém!

Kép
Sztárok

Jake Gyllenhaal izmosabb, mint valaha: mutatjuk a legszexibb fotóit

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép
Sztárok

Így változott át Tóth Andi az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává - akkor és most fotók!

Tóth Andi 10 évvel azután, hogy 15 évesen feltűnt az X-Faktor színpadán, most a tehetségkutató mentoraként tér vissza! Így változott át az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává!

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 8 izgalmas magyar divattervező, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő alakot!