„Ha filmet nézek, akkor szórakozni akarok“ - interjú Jakupcsek Gabriellával

„Ha filmet nézek, akkor szórakozni akarok“ - interjú Jakupcsek Gabriellával
Forrás: Kékesi Donát

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

Jakupcsek Gabriella a filmek helyett szívesebben választja a könyveket, de a kosztümös alkotásokat és a nagyon látványos produkciókat azért szívesen megnézi!

Az InStyle nyári lapszáma a magyar filmek/filmesek körül forog, az instyle,hu-n pedig elindítottuk A film, ami meghatároz névre keresztelt cikksorozatunkat! Mert egy jó film kikapcsol, szórakoztat, elgondolkoztat, megnevettet, vagy éppen könnyeket csal a szemedbe. És vannak olyan filmek is, amik mindent megváltoztatnak, és egy életen át végigkísérnek minket. Mindenkinek van olyan filmélménye az életében, ami átformálta azt, ahogy a világot látja, vagy esetleg olyan nyomot hagyott benne, amit sosem felejt el. A film, ami meghatároz sorozatunkban ezúttal Jakupcsek Gabriellát kérdeztük kedvenc filmjeiről. A népszerű műsorvezető pedig elárulta nekünk, hogy előbb lapoz fel egy könyvet, mint megy moziba, és számára az olvasás jelenti a tökéletes programot.

„Igazából korábban sajnáltam az időmet a filmekre, mindig többet jártam színházba, mint moziba, szóval a rangsorban nem a film volt mindig az első. Természetesen van olyan műfaj, ami leköti a figyelmem. Ha filmet nézek, akkor elsősorban szórakozni akarok, ezért bevallom sokszor nézek úgynevezett limonádékat, ez olyan, mint amikor tipikus slágereket hallgatunk a rádióban. Ez is viszonylag új dolog egyébként az életemben, amit a Covid hozott el számomra“ - kezdi Jakupcsek Gabriella a filmekhez fűződő viszonyát.
„Ha a választani kellett előbb nyúltam könyvhöz, számomra az olvasás a tökéletes kikapcsolódás. Ha komoly történetre vagyok kiéhezve, ha jobban el akarok mélyülni, akkor még mindig inkább olvasok. A filmnézéssel kapcsolatban több elvárásom van, legyen agyas, andalítson el, kapcsoljon ki. Szeretem a nagyon látványos, kosztümös produkciókat, de ott is inkább érdekel a háttér, mint maga a történet. Az jobban izgat, hogyan készült“ - avat be minket a filmnézési szokásaiba a műsorvezető, aki arról is beszélt, hogy miért nem nézi vissza a filmeket.
„Nem az az ember vagyok, aki újra megnéz egy filmet. Azt gondolom, annyi minden van még, amit látni érdemes, ezért sem nézek meg többször egy-egy filmet, mert a visszanézésre sajnálom az időt. Épp így állok a sorozatokhoz is, túl sok idő megy el rájuk, de azért van egy-kettő, ami leköti a figyelmemet. Sokszor nézek agyas sorozatokat. Számomra nagyon fontos a színészi alakítás, így lehet akármilyen jó egy sorozat, ha nem elég jók benne a színészek karakterei, akkor nem nézem tovább. Szeretem a látványosabb, ám könnyed műfaj áll hozzám közel.“

Most pedig nézd meg galériánkban, hogy az IMDb közönségszavazása szerint melyek minden idők legjobb magyar filmjei!

Galéria / 15 kép

Minden idők 15 legjobb magyar filmje

Megnézem a galériát

Te már beszerezted?


Magyar filmek, magyar filmesek, megannyi elképesztő alakítás és alkotás, generációkon átívelő tehetség és tudásátadás. Figyelni és tanulni. Tanítani és inspirálni. Az InStyle nyári lapszáma a filmekről és a magyar filmekről szól, valamint a női történetekről, a női szerepekről a filmvásznon és amögött! Tarts velünk, amíg alámerülünk a hazai filmek és filmesek világába, elkalauzolunk kicsit a kulisszák mögé, a színészi játék és alkotófolyamatok legizgalmasabb pillanataiba, a Magyar Mozgókép Fesztivál hazai filmes seregszemléjén bemutatott legújabb, vagy az elmúlt évek legemlékezetesebb magyar alkotásainak készítőivel és szereplőivel. A magazin már kapható az újságosoknál, vagy megvásárolható digitális formátumban ITT!

Kép

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Sztárok

Harry herceg elárulta: ez volt az a pillanat, amikor tudta, örökre elveszítette Vilmos herceget

Harry herceg és Vilmos herceg 2020 óta nem beszélnek egymással. Mit szólna ehhez Diana hercegné?

Kép
Életmód
Kép
Sztárok

Amikor a pénz beszél: sztárok, akik csak a gázsiért vállalták a szerepet

Pénzből élünk, így hát fontos, mennyit kapunk a munkánkért. Van, amikor a sztárok is csak ez alapján döntenek egy szerepről.

Kép
Életmód

Külföldön vadásszák, itthon könnyen elérhető: 8 jótékony hatása, ami miatt fogyaszd bőséggel ebből a zöldségből

Sokan nem is gondolnák, de valósággal megőrülnek külföldön a magyar termesztésű tormáért. Ezzel szemben itthon nem gyakran fogyasztjuk, jellemzően csak húsvétkor, esetleg karácsonykor kerül az asztalra az ízletes zöldség. Azonban eláruljuk, nem csak az ünnepek alatt érdemes fogyasztani ezt a népszerű ételt, ugyanis számos jótékony hatása van, ami miatt érdemes beépíteni az étrendedbe.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 13 izgalmas gasztroarc, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány gasztroarcot!

Kép
Életmód

Májusi horoszkóp: Íme 2 csillagjegy, akire rengeteg pénz vár a hónapban

Itt a havi horoszkópunk! Ilyen lesz 2024 májusa az egyes csillagjegyeknek az asztrológus szerint.