Megjelent az InStyle novemberi száma

Megjelent az InStyle novemberi száma
2017. október 12.
Szerző: JOY Magazin

Nézz bele!

Veiszer Alinda Kovalcsik Ildikóval, azaz Liluval készített egy meglepően őszinte interjút, melyből megtudhatjuk, miért érzi magát berepülőpilótának Lilu. Az interjút Papp Évi és Schneider Zoltán csodálatos fotósorozata teszi teljessé.

Kép

E havi számunk az anti-aging témát járja körbe: újdonságokat ajánlunk, legyen szó krémekről, parfümökről vagy az ország legjobb szalonjairól. Lily Aldridge szupermodell pedig elárulja, mitől ilyen szép.

Kép

S bár itt az ősz, mi nem burkolózunk a megszokott bordó-arany-sötétzöld színekbe, hanem megmutatjuk, hogy a hűvösebb hónapokban még jobban lehet viselni a színeket, legyen szó sárgáról, kékről vagy épp pirosról.

Kép

Julianne Moore tényleg ezerarcú szépség, ahogy azt Anthony Maule sztárfotós képei is mutatják. Ráadásul az InStyle-nak exkluzív interjút is adott egy egészen meglepő helyszínen: a háza mögötti tavon, SUP-ozás közben.

Kép

Életstílus rovatunkban ismét (még) kevésbé ismert honfitársakat mutatunk be, akik nagyon sikeresek és úttörők saját területükön. Jó rájuk nézni, megismerni személyes világukat.

Kép

Ui.: És persze idén is megtalálható az összes JOY-Napok kupon magazinunkban, ráadásul egy jól átlátható, különálló kis füzetben.

Napi horoszkóp április 26.: az Ikreknek végre jut idejük a kikapcsolódásra is, a Szüzek motivációt keresnek

Ma is érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, mert izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok!

Ezt a salátát eszi többek között Julia Roberts és Giselle Bündchen is, hogy mindig bomba formában legyenek

Hogy mitől néznek ki ilyen jól a színészek és színésznők, modellek és egyéb hírességek a magazinok címlapjain? Nyilván a photoshopnak köszönhetően. A való életben viszont az egészséges életmódnak, a heti többórás edzéseknek és a diétás, szuper egészséges fogásoknak köszönhetően - legalábbis mindegyikük ezt állítja, amikor felteszik nekik ezt a bizonyos kérdést.

Napi horoszkóp április 25.: a Bikáknak komoly ügyben kell állást foglalniuk, a Szüzek számára fontos mások boldogsága

Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, mert izgalmas dolgokat tudhatsz meg a csillagok állásából!