Megjelent az InStyle novemberi száma

Megjelent az InStyle novemberi száma
2017. október 12.
Szerző: JOY Magazin

Nézz bele!

Veiszer Alinda Kovalcsik Ildikóval, azaz Liluval készített egy meglepően őszinte interjút, melyből megtudhatjuk, miért érzi magát berepülőpilótának Lilu. Az interjút Papp Évi és Schneider Zoltán csodálatos fotósorozata teszi teljessé.

Kép

E havi számunk az anti-aging témát járja körbe: újdonságokat ajánlunk, legyen szó krémekről, parfümökről vagy az ország legjobb szalonjairól. Lily Aldridge szupermodell pedig elárulja, mitől ilyen szép.

Kép

S bár itt az ősz, mi nem burkolózunk a megszokott bordó-arany-sötétzöld színekbe, hanem megmutatjuk, hogy a hűvösebb hónapokban még jobban lehet viselni a színeket, legyen szó sárgáról, kékről vagy épp pirosról.

Kép

Julianne Moore tényleg ezerarcú szépség, ahogy azt Anthony Maule sztárfotós képei is mutatják. Ráadásul az InStyle-nak exkluzív interjút is adott egy egészen meglepő helyszínen: a háza mögötti tavon, SUP-ozás közben.

Kép

Életstílus rovatunkban ismét (még) kevésbé ismert honfitársakat mutatunk be, akik nagyon sikeresek és úttörők saját területükön. Jó rájuk nézni, megismerni személyes világukat.

Kép

Ui.: És persze idén is megtalálható az összes JOY-Napok kupon magazinunkban, ráadásul egy jól átlátható, különálló kis füzetben.

Példakép! Selena Gomez vesedonorja a vörös szőnyegen vállalta a műtéti hegét

Az egész világ sokkolódott szeptemberben, amikor elterjedt a sajtóban a hír: Selena Gomez életmentő szervátültetésen esett át.

1 perc stílus: a szürke összes árnyalata megér egy misét idén télen

Ha nem vagy a színek kimondott rajongója, akkor próbáld ki ezt...

4 trükk, amivel a megszokott összeállításaidat még stílusosabbá teheted

Egy-egy részletre fektetett hangsúly csodákra képes!

10 mém, amit biztosan értékelni fogsz, ha te vagy az egyetlen a családban, aki szingliként tolja végig az ünnepeket

Idén se tudsz még egy fél pasit se felmutatni? Miközben a többiek már eljegyezték egymást, babát várnak etc. etc.? Először is nem vagy egyedül, másodszor is kinek mi köze hozzá, nem igaz?

A szezon kötelező darabja! Íme, 15 példa, ami bizonyítja, hogy mennyire sokoldalú a combcsizma

Kétségeid voltak eddig a combcsizmával kapcsolatban? Többé nem lesznek!

Itt vannak a 2018-as Golden Globe jelölések – ezúttal nincs köztük magyar, de így is akad néhány meglepetés

Egy új Spielberg film és A víz érintése vezeti az Arany Glóbuszra jelölt filmek listáját, amely kattintás után olvasható. A tévésorozatok körében a Hatalmas kis hazugságok a nagy esélyes.