Jótékonysági koncert az állatok világnapján

Jótékonysági koncert az állatok világnapján

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Október 4. Szent Ferenc ünnepe egyben az Állatok Világnapja, ez alkalomból nemes cél érdekében fogott össze Medgyesi Zsolt Junior Príma –díjas zongoraművész, Cseke Brigitta az Opera Zongoraterem társtulajdonosa, dr. Bebesi Erika és dr. Bebesi Zsuzsanna a Luisa Spagnoli divatmárka magyarországi társtulajdonosai.

Mindannyian elkötelezett állatvédők lévén elhatározták, hogy egy arra érdemes állatmentő szervezet számára szerveznek jótékonysági zongorakoncertet, amelynek teljes bevételét a választott szervezet részére ajánlják fel.

Választásuk a mindannyiuk által jól ismert Szent Ferenc Állatotthon Alapítvány és Agár Fajtamentésre esett. Korábban magánszemélyként is támogatták a szervezetet, ismerik és nagyra értékelik munkájukat, állhatatosságukat és az állatok iránti feltétel nélküli elkötelezettségüket.

A zongorakoncertet megelőzően Nagy Henni, a Szent Ferenc Állatotthon és Agár Fajtamentés egyik vezetője bemutatta a vendégek számára az otthon életét, tevékenységét, elért eredményeiket. Ezt követően a közönség megismerhette az Opera Zongoraterem által forgalmazott és a világ legtöbb koncertterme által választott Steinway&Sons koncertzongorák világát.

Cseke Brigitta elmondta, hogy családja is tart menhelyről örökbefogadott négylábú kedvencet, mindig is támogatták az állatok mentését és örökbefogadását.

Dr. Bebesi Erika és dr. Bebesi Zsuzsanna orosz agarakat tartanak és ügyvédként is elkötelezetten küzdenek az állatok jogaiért. Az általuk képviselt olasz luxus ruházati márka alapítójáról Luisa Spagnoliról tudni kell, hogy nagy állatbarát volt, szívesen kocsikázott a maga vezette automobilban Perugia-szerte a kedvenc kutyáival a fedélzeten.

Ahogyan, pedig Medgyesi Zsolt fogalmazott: „Egy társadalom intelligenciája abban mutatkozik meg, hogy össze tudnak fogni a tagjai egy nemes cél érdekében, odaállnak és segítenek ott, ahol szükség van rá.”

Medgyesi Zsolt zongoraművész különleges darabokkal készült: a naphoz illően két Liszt Szent Ferenc legendát választott (Paolai Szent Ferenc a vízen jár és Szent Ferenc prédikál a madaraknak), amelyek különlegessége, hogy mindkét darab premierjén Liszt maga játszott és Budapesten jótékonysági koncerten adta elő őket. ezt követően két csodálatos Chopin etűd csendült fel, köztük a ’Tristesse’, amelyet maga Chopin is a legszebb művének tartott és a koncert zárásaként egy scherzo. Medgyesi Zsolt euforikus játéka hatalmas sikert aratott.

A kezdeményezés során a szervezők 250,000 forint adományt gyűjtöttek össze a Szent Ferenc Állatotthon Alapítvány és Agár Fajtamentés számára és a sikerre tekintettel elhatározták, hogy hagyományteremtő jelleggel ezentúl minden év október 4-én szerveznek jótékonysági koncertet a szervezet támogatására.

Az est megvalósulását a Digitalpress Nyomda ingyenes nyomdai munkájával támogatta.

Kép

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.