5 primertipp, amiről még nem hallottál, de imádni fogod

5 primertipp, amiről még nem hallottál, de imádni fogod
Forrás: Halász Jácint

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Íme az 5 legérdekesebb dolog, amit tudnod kell a primerről!

A cikk támogatója a Smashbox

Ha nem használtál még primert, akkor lefogadjuk, hogy számodra ez plusz egy – és igen haszontalan – lépésnek tűnik mások sminkelési rutinjában. De ha használtad már, akkor pontosan tudod, hogy a primer egy igazi csodaszer, amely nélkül bár lehet, de nem érdemes élni. Viszont most nem is ez a lényeg, hiszen tartozz bármelyik csoportba, tudunk számodra újat mondani erről a termékről, és ezt is csak azért merjük ilyen bátran kijelenteni, mert mi is meglepődtünk, amikor hallottuk őket a profiktól, pedig azért képben vagyunk a témában.

1. Használd a színezett változatokat!

A színkorrekció csodáit már ismerjük a korrektoroknak köszönhetően, de még ütősebb hatást érhetsz el, ha már primerből is színezettet használsz. Ha az arcod kicsit nyúzott a kialvatlanságtól, akkor a tökéletes választás számodra a rózsaszín, míg a sápadt bőrt a lilás árnyalat tornázza fel leginkább, a zöld formula pedig semlegesíti a bőrpírt.

Kép

2. A kevesebb néha több

A primer nem nappali krém – kivéve, ha ezt nem tűntetik fel a gyártók rajta –, és nem is helyettesíti a rendszeres hidratálást. Ha túl sok primert használsz, az eltömítheti a pórusaidat, szóval hallgass a szakértőkre, egy mazsola nagyságú termék bőven elég, hogy egész nap szép maradjon a sminked.

Kép

3. Alapozd meg a csókálló rúzsodat

Léteznek erre speciális termékek is, de mi úgy tapasztaltuk, hogy egy jó primer egyaránt működik az arcon és az ajkakon is. És hogy miért olyan jó ez a trükk? A primernek köszönhetően egyenletesebb lesz az ajkak felülete, jobban tartják a rúzst, ami így nem fut ki a megrajzolt keretből.

Kép

4. Használd szemkörnyékre is

Óvatos, ütögető mozdulatokkal dolgozz el egy kis primert a szemkörnyéken is. Ezzel megelőzheted, hogy elkenődjön a sminked, s az alapozó és a korrektor sem fog beülni a szemkörnyéki apró ráncokba.

Kép

InStyle tipp: Smashbox Primerizer


Ez a minden-az-egyben primer 24 óráig tartó hatásával 127 százalékkal növeli a bőröd hidratáltságát. Bőrmegújító és hidratáló hatóanyagaival könnyű formulája azonnal felszívódik és pillanatok alatt rögzülve gyorsan hidratálja a bőrt, felkészítve azt az egész napos sminkviselésre. Az apró
ráncokat kisimítja, a pórusokat összehúzza és arcodnak selfie-kész fényt adva egyenlíti ki puhán a bőrtónust – filterre nem lesz szükséged!

5. A fixálást sose felejtsd el

Bármilyen jó is egy primer, a púderezést akkor sem érdemes kifelejteni. Már csak azért sem, mert bár a primerek és az alapozók úgy lettek kifejlesztve, hogy taszítsák a vizet, ám ha nedvesség éri őket, akkor elég egy apró mozdulat és mindkettő jön le azonnal.

Kép

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Stílus

Gigi Hadid bemutatja: A farmer, ami nélkül a divatos nők nem tudnák túlélni a tavaszt

A farmerek szára idén tavasszal ismét kicsit tágabb irányt vesz, és ami azt illeti elég jól is néz ki!

Kép
Életmód

28 emlékezetes autós film, amit látnod kell

Az autó egy filmben lehet főszereplő vagy kulcsfontosságú kellék – egy biztos: sokszor tesz emlékezetessé egy-egy jelenetet.

Kép
Életmód

Hivatalos: Ez minden idők 10 legjobb filmje - több százezer szavazat érkezett!

Ha még nem láttad ezeket, akkor muszáj lesz! Íme minden idők 10 legjobb filmje a nézők szerint!

Kép
Életmód

Ezt teszi a testeddel napi 10 ezer lépés egy éven át: nem fogod elhinni

Michelle King influencer egy éve mindennap 10 000 lépést sétál. Beszámolójából kiderül, jobb-e ez, mint edzeni járni!

Kép
Sztárok

Brad Pitt új barátnője kísértetiesen hasonlít Angelina Jolie-ra - FOTÓ

Bradt Pitt női ideálja most már egyértelmű, ugyanis frissen elvált barátnője kiköpött hasonmása Angelina Jolie-nak!

Kép
Életmód

7 ingyenes mozgásforma, ami fogyaszt és a szív egészségének is jót tesz

Nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy mennyire fontos az egészséges életmód, és milyen hatalmas szerepe van az egészségünk megőrzésében a mozgásnak. Persze sokan idő- és pénzhiányra hivatkozva megpróbálják megmagyarázni önmaguknak, hogy pontosan miért nincs idejük mozogni. Nos, van egy rossz hírünk, most olyan mozgásformákat szedtünk össze, amelyek nemcsak ingyenesek, de olyanok is, melyek mindössze fél/egy órát vesznek igénybe.