Ilyen még nem volt! Hatalmas hírt jelentett be idei bemutatójával kapcsolatban a Victoria's Secret

Ilyen még nem volt! Hatalmas hírt jelentett be idei bemutatójával kapcsolatban a Victoria's Secret
2017. október 5.
Szerző: Zsófi

A nap híre!

Ez az év sem telhet el Victoria's Secret-bemutató nélkül. Ez az a show, ahol a világ legszebb modelljei lépdelnek falatnyi, csilli-villi fehérneműkben, miközben a legmenőbb zenészek dalolnak, és ez az a show, ami után újra és újra megfogadjuk, hogy többet járunk edzőterembe.

Azt már tudjuk, hogy 2017-ben az angyalok Shanghait veszik uralmuk alá – amiből Gigi Hadidnak lett is egy kis incidense –, ahogyan az is kiderült, hogy jó pár ismert név hiányzik a kifutóra lépő modellek listájáról. Persze decemberig sok idő van, és lehetnek még változtatások, de egyelőre úgy fest, a manapság hatalmas népszerűségnek örvendő celebmodellekkel idén nem számol a fehérneműcég.

Van azonban más izgalmas hírünk a VS-től, a márka ugyanis tegnap bejelentette, hogy az idei nem egy "szokásos" szuperdögös, szuperlátványos, szupergrandiózus show lesz, hanem egy Victoria's Secret x Balmain bemutató, a kollaboráció minden bizonnyal csodás darabjai pedig november 29-én, a show után következő napon megvásárolhatók lesznek az üzletekben.

Mintha nem lett volna már így is elég szexis a bemutató...

Olivier Rousteing, a Balmain kreatív igazgatója egyébként korábban is több szállal kötődött a fehérneműmárkához, vett már részt a kollekciók megálmodásában, valamint a divatház párizsi divatbemutatóján helyet kaptak idén a VS olyan csillagai, mint Alessandra Ambrosio, Josephine Skriver és Elsa Hosk.

Mi már alig várjuk, hogy mi sül ki ebből, reméljük, hogy csak csupa jó, és nem ismétlődik meg az emlékezetes Balmain x H&M kollaboráció körüli botrány:


Most pedig ismerd meg azt a 15 lányt, akinek idén valóra vált az álma, és életében először lép a Victoria's Secret angyalai közé:

Nézd meg a galériánkat> 15 kép
15 modell, aki most először szerepel Victoria's Secret show-n
4 trükk, amivel megszokott összeállításaidat még stílusosabbá teheted

Egy-egy részletre fektetett hangsúly csodákra képes!

10 mém, amit biztosan értékelni fogsz, ha te vagy az egyetlen a családban, aki szingliként tolja végig az ünnepeket

Idén se tudsz még egy fél pasit se felmutatni? Miközben a többiek már eljegyezték egymást, babát várnak etc. etc.? Először is nem vagy egyedül, másodszor is kinek mi köze hozzá, nem igaz?

A szezon kötelező darabja! Íme, 15 példa, ami bizonyítja, hogy mennyire sokoldalú a combcsizma

Kétségeid voltak eddig a combcsizmával kapcsolatban? Többé nem lesznek!

Itt vannak a 2018-as Golden Globe jelölések – ezúttal nincs köztük magyar, de így is akad néhány meglepetés

Egy új Spielberg film és A víz érintése vezeti az Arany Glóbuszra jelölt filmek listáját, amely kattintás után olvasható. A tévésorozatok körében a Hatalmas kis hazugságok a nagy esélyes.

Egyszerű darabokkal is lehet nagyot alkotni, avagy 10 érv a minimalista stílus mellett

Míg egyesek a leglátványosabb darabokban látják a fantáziát, addig mások inkább a minimalista kreációk hívei.