Ez tényleg trend lesz? Bella Hadid két nadrágot húzott egyszerre magára

Ez tényleg trend lesz? Bella Hadid két nadrágot húzott egyszerre magára
2017. október 2.
Szerző: Zsófi

Nem értjük, hogy mi történik...

Ha valakikről, hát a Hadid tetsvérekről elmondható, hogy nem követik, hanem diktálják a divatot. Gigi és Bella merész szettjei láttán először sokan felhúzzák a szemöldöküket, aztán pár hónappal később már azon kapjuk magunkat, hogy a mi szekrényünkben is megtalálhatóak ezek a darabok.

Legutóbb például egy szuper ötletet mutattak arra, hogyan viselhetjük még a ballonkabátot idén ősszel:

Szóval már nem lepődünk meg semmin, ha róluk van szó, ám legutóbbi szettjével Bella Hadid még a divat sokat látott veteránjait is elbizonytalanította. Ami azt illeti, minket is alaposan összezavart, hiszen arról tudunk, hogy idén trendi nadrág felett szoknyát hordani, még ha sokan nincsenek is annyira kibékülve ezzel a kombinációval, na de nadrág felett nadrágot? Hát ez már nekünk is furcsán hangzik. Nos, Bella megcsinálta. A modell épp a párizsi divathéten tartózkodik, két show között pedig olyan outfittet viselt, amire csak ő képes.

Kép

Hááát...

Bella ehhez a már önmagában is elég szokatlan Nascar inspirálta pólóhoz egyenes szárú farmert, és biztos, ami biztos, még egy bermudanadrágot is húzott. Vagy mégsem? A csavar ugyanis csak akkor látszik, ha Bella megfordul, ugyanis ez nem két nadrág, csupán egy, de hogy mi értelme egy ilyen darabnak, azt egyelőre még nem sikerült megfejtenünk.

Nos, neked bejön ez a farmer?

A szoknya és nadrág kombó viszont tényleg szuper! Ha még mindig nem lennél biztos abban, hogy ez a páros a gyakorlatban is jól mutat, kattints a galériánkra és meglátod, hogy mennyire működik a kémia köztük!

Nézd meg a galériánkat> 11 kép
Őszi divattipp, amit érdemes kipróbálnod: Húzz egy farmert a nyári ruhád alá
Nem is létezik mégis imádják! Íme az Instagram első virtuális sztárja

A tény maga, már most is számtalan kérdést vett fel, de meglátjuk, hogy mit hoz a jövő.

Gondoltad volna? Katalin hercegnét ezzel tudja leginkább felbosszantani Vilmos

Még Vilmos és Katalin kapcsolata sem mentes a veszekedésektől!

Ha Gwyneth Paltrow-t nem bírod – attól még a 15 perces tésztáját imádni fogod

Egy-két évvel ezelőtt, a csapból is Gwyneth carbonrájára folyt, miközben az akkor megjelent receptkönyve - csak úgy, mint sokszor ő maga is -, a támadások kereszttüzébe került. Ha a színésznőt nem is, az egyik receptjét mégis szerette az internet népe, amit többek között a popsugar, a delish is lehoztak. Én is sokszor elgondolkodtam azon, hogy ideje lenne végre kipróbálnom. A napokban épp carbonarára vágytam, hát megtettem!

Must have darabok! Claudia Schiffer minden izgalmas titkot elárult az ARTDECO x Claudia Schiffer kollekcióról

A 30 éves jubileumi kollekció névadója és arca Claudia Schiffer így vall a közös munkáról:

A londoni BRIT Awards legjobb vörös szőnyeges szettjei

Nekünk megint Millie a hatalmas kedvencünk, és neked kinek a szettje tetszett a legjobban?

Lakberendezőnk ajánlja: 2018 legmenőbb enteriőrmintái

Ha felfrissítenéd az otthonod berendezését, vagy csak képbe kerülnél az idei trendekkel, legújabb sorozatunkból megtudhatod, milyen színek, anyagok, formák és stílusok azok, amik idén hódítanak. A cikkből kiderül, hogy melyek az év legkelendőbb mintái az enteriőrökben, és lakberendezőként arra is adok ötleteket, hogyan használd őket egy térben, ha friss, izgalmas és divatos otthonra vágysz!