A nap szettje: Natalie Portman egy tőle teljesen szokatlan outfitben lépett az utcára, mi pedig imádjuk

A nap szettje: Natalie Portman egy tőle teljesen szokatlan outfitben lépett az utcára, mi pedig imádjuk
2017. szeptember 29.
Szerző: Zsófi

Ilyen, amikor valaki nem erőlködik azon, hogy stílusos legyen!

Bár imádjuk nézegetni a hírességekről készült vörös szőnyeges fotókat, ahogyan csodás ruhákban, belőtt hajjal, 10 pontos sminkben vonulnak, néha azért jól esik látni, hogy ők is csak emberek.

Vegyük például Natalie Portmant. A színésznő mindig is Hollywood legstílusosabb és legszebb sztárjai között volt számon tartva, ám valljuk be, Natalie annyira kényesen ügyel a külsőjére, hogy ritkaságszámba mennek az olyan alkalmak, amikor készül róla egy-egy laposabb fotó. Sőt, ha már itt tartunk, mi ilyenre nem is emlékszünk. Mert az van, hogy Natalie mindenhogyan gyönyörű. Ezt bizonyítják a róla készült legfrissebb paparazzi fotók, amelyeken a kétgyerekes anyuka egy teljesen hétköznapi szettben látható, viszont a végeredmény kicsit sem hétköznapi.

Natalie ugyanis basic szettben is elbűvölő!

Kép

Converse, egyszerű fehér ing, sötétkék farmer, aligsmink, Natalie mégis ragyog, nincs szüksége ehhez couture ruhákra. Hát íme egy Oscar-díjas színésznő titka a tökéletes megjelenéshez. Nagyon laza! A táskákért pedig külön plusz pont.

Make America Read Again

Szóval sok mindenen múlik és valamelyest misztikus is, mitől néz ki valaki vonzóbban, mint mások, de azért létezik néhány olyan okos stílustrükk, amivel egyszerűen nem lehet hibázni. Nézd csak!

Nézd meg a galériánkat> 6 kép
6 stílustrükk, ami vonzóbbá teszi a megjelenésedet
Nem is létezik mégis imádják! Íme az Instagram első virtuális sztárja

A tény maga, már most is számtalan kérdést vett fel, de meglátjuk, hogy mit hoz a jövő.

Gondoltad volna? Katalin hercegnét ezzel tudja leginkább felbosszantani Vilmos

Még Vilmos és Katalin kapcsolata sem mentes a veszekedésektől!

Ha Gwyneth Paltrow-t nem bírod – attól még a 15 perces tésztáját imádni fogod

Egy-két évvel ezelőtt, a csapból is Gwyneth carbonrájára folyt, miközben az akkor megjelent receptkönyve - csak úgy, mint sokszor ő maga is -, a támadások kereszttüzébe került. Ha a színésznőt nem is, az egyik receptjét mégis szerette az internet népe, amit többek között a popsugar, a delish is lehoztak. Én is sokszor elgondolkodtam azon, hogy ideje lenne végre kipróbálnom. A napokban épp carbonarára vágytam, hát megtettem!

Must have darabok! Claudia Schiffer minden izgalmas titkot elárult az ARTDECO x Claudia Schiffer kollekcióról

A 30 éves jubileumi kollekció névadója és arca Claudia Schiffer így vall a közös munkáról:

A londoni BRIT Awards legjobb vörös szőnyeges szettjei

Nekünk megint Millie a hatalmas kedvencünk, és neked kinek a szettje tetszett a legjobban?

Lakberendezőnk ajánlja: 2018 legmenőbb enteriőrmintái

Ha felfrissítenéd az otthonod berendezését, vagy csak képbe kerülnél az idei trendekkel, legújabb sorozatunkból megtudhatod, milyen színek, anyagok, formák és stílusok azok, amik idén hódítanak. A cikkből kiderül, hogy melyek az év legkelendőbb mintái az enteriőrökben, és lakberendezőként arra is adok ötleteket, hogyan használd őket egy térben, ha friss, izgalmas és divatos otthonra vágysz!