Kinek kell a Dior feminista pólója? A DAIGE valami sokkal menőbbet tervezett kifejezetten a magyar lányoknak

Kinek kell a Dior feminista pólója? A DAIGE valami sokkal menőbbet tervezett kifejezetten a magyar lányoknak
2017. szeptember 28.
Szerző: Zsófi

Szerkesztőségünk új kedvence következik!

Amikor még csak a kifutón láttuk, már akkor sejtettük, hogy népszerű darab lesz a Dior "We Should All Be Feminists" pólója. Úgy is mondhatnánk, hogy divat lett a feminizmus, a lángot pedig a divatház élére kerülő első női művészeti vezető, Maria Grazia Chiuri lobbantotta be. A póló azóta olyan népszerűvé vált, hogy a legnagyobb sztárok is beszereztek maguknak egyet, de mindennek már egy éve, ám az új kollekcióba most egy újabb, még frappánsabb feliratú darab is bekerült.

Kép

De mit nekünk a Dior, amikor itt van a DAIGE. A magyar márka a napokban ugyanis egy szenzációs új kollekcióval debütált, amit a brand alapítójának és tervezőjének, Tóth Melindának a nagymamája inspirált:

A kollekciót a nagymamám inspirálta. Az ő szekrényében lévő ruhákból, terítőkből és örökségi darabokból merítettünk ötleteket és mixeltük ezeket a márka legfontosabb irányelveivel és szabásvonalaival, hogy a könnyed elegancia és a laza sportos elemek kombinációi továbbra is kifejezésre jussanak és kényelmes, hordható ruhatárat alkossanak. Nagymamát Viktória Piroskának hívják, ezért a kollekció címe az ő nevének a rövidítése.

Olvasd el ezt is!

Ez már önmagában is elég izgalmasan hangzik, ám amikor megláttuk a kollekció egyik feliratos pólóját, összenéztünk és tudtuk, hogy ez nekünk kell. És abban is biztosak vagyunk, hogy sokan lesznek még így ezzel.

Íme az új kedvencünk a DAIGE AW17/18-as kollekciójából!

Kép

"Úgysem hiszek a férfiaknak..."

Hát igen... ezzel sokan tudnak azonosulni. Melinda pedig azt is elárulta nekünk, hogy az elkövetkezendő időszakban még több hasonló, örökérvényű igazságokkal és ütős mondattokkal ellátott retró pólóval áraszt el minket, mi pedig már most félünk, hogy az összeset be kell szereznünk magunknak.

De addig is nézd meg a teljes kollekciót a galériában!

Nézd meg a galériánkat> 21 kép
DAIGE AW17/18
Nem is létezik mégis imádják! Íme az Instagram első virtuális sztárja

A tény maga, már most is számtalan kérdést vett fel, de meglátjuk, hogy mit hoz a jövő.

Gondoltad volna? Katalin hercegnét ezzel tudja leginkább felbosszantani Vilmos

Még Vilmos és Katalin kapcsolata sem mentes a veszekedésektől!

Ha Gwyneth Paltrow-t nem bírod – attól még a 15 perces tésztáját imádni fogod

Egy-két évvel ezelőtt, a csapból is Gwyneth carbonrájára folyt, miközben az akkor megjelent receptkönyve - csak úgy, mint sokszor ő maga is -, a támadások kereszttüzébe került. Ha a színésznőt nem is, az egyik receptjét mégis szerette az internet népe, amit többek között a popsugar, a delish is lehoztak. Én is sokszor elgondolkodtam azon, hogy ideje lenne végre kipróbálnom. A napokban épp carbonarára vágytam, hát megtettem!

Must have darabok! Claudia Schiffer minden izgalmas titkot elárult az ARTDECO x Claudia Schiffer kollekcióról

A 30 éves jubileumi kollekció névadója és arca Claudia Schiffer így vall a közös munkáról:

A londoni BRIT Awards legjobb vörös szőnyeges szettjei

Nekünk megint Millie a hatalmas kedvencünk, és neked kinek a szettje tetszett a legjobban?

Lakberendezőnk ajánlja: 2018 legmenőbb enteriőrmintái

Ha felfrissítenéd az otthonod berendezését, vagy csak képbe kerülnél az idei trendekkel, legújabb sorozatunkból megtudhatod, milyen színek, anyagok, formák és stílusok azok, amik idén hódítanak. A cikkből kiderül, hogy melyek az év legkelendőbb mintái az enteriőrökben, és lakberendezőként arra is adok ötleteket, hogyan használd őket egy térben, ha friss, izgalmas és divatos otthonra vágysz!