Miben rejlik a külső káros hatások elleni bőrvédelem hatékonysága? Íme a válasz!

Miben rejlik a külső káros hatások elleni bőrvédelem hatékonysága? Íme a válasz!
2017. szeptember 29.
Szerző: JOY Magazin

Az Yves Rocher új Elixir Jeunesse arcápoló családjának megalkotásával választ ad a kérdésre.

Arcbőrünk nap mint nap ki van téve a bőr öregedését gyorsító különböző külső káros hatásoknak. Ezek közül legkárosabb hatással pedig egyértelműen a légszennyezettség van bőrünkre. Mi lehetne annál természetesebb, mint növényekkel fellépni a mindennapi negatív hatások ellen?

TÉNYEZŐ 1: APHLOIA
Az Aphloia az a növény, amely önmagától képes teljesen megújítani kérgét, levelei pedig egy olyan összetevőt tartalmaznak, ami képes hatékonyan megvédeni a növényt a külső káros hatásoktól. Valódi természetes önvédelem!

TÉNYEZŐ 2: EGY KÜLÖNLEGES SZABADALOM
Az Aphloia egyedülálló önmegújító képességéből inspirálódva az Yves Rocher kutató szakértői megalkották az Aphloia ultra-koncentrált kivonatát. Ez a kivételesen erős növényi összetevő, melyet 2024-ig szabadalmaztattak Franciaországban, jótékony hatással van a bőr légzésére, oxigénellátására.

TÉNYEZŐ 3: KETTŐS HATÁS
Az Yves Rocher laboratóriumának legújabb innovációja, az Elixir Jeunesse Légző bőr regeneráló nappali arcápoló védi a bőrt és felkészíti azt az olyan külső káros hatások elleni küzdelemre, melyek felgyorsítják öregedését. Kettős hatás a szép bőrért egy termékben: regenerálás és légszennyezettség elleni védelem.

TÉNYEZŐ 4: TERMÉSZETES ÖSSZETÉTEL
Egy több mint 93%-ban természetes eredetű összetevőkből készült formula, mely ásványi olaj mentes, szilikonmentes, színezék- és parabénmentes.

TÉNYEZŐ 5: AZONNALI EREDMÉNYEK
A bőr azonnal fellélegzik, visszanyeri egészséges, fiatalos ragyogását. A ráncok 90%-a csökken.*

* Klinikai vizsgálat eredményei 20 francia nő esetében, akik azonnali, átlagosan 12,6%-os ránccsökkenést tapasztaltak a termék használata során.

- KERESD AZ ELIXIR JEUNESSE ARCÁPOLÓ CSALÁD TERMÉKEIT AZ YVES ROCHER MÁRKABOLTOKBAN ÉS A WEBÁRUHÁZBAN: WWW.YVES-ROCHER.HU

Nem is létezik mégis imádják! Íme az Instagram első virtuális sztárja

A tény maga, már most is számtalan kérdést vett fel, de meglátjuk, hogy mit hoz a jövő.

Gondoltad volna? Katalin hercegnét ezzel tudja leginkább felbosszantani Vilmos

Még Vilmos és Katalin kapcsolata sem mentes a veszekedésektől!

Ha Gwyneth Paltrow-t nem bírod – attól még a 15 perces tésztáját imádni fogod

Egy-két évvel ezelőtt, a csapból is Gwyneth carbonrájára folyt, miközben az akkor megjelent receptkönyve - csak úgy, mint sokszor ő maga is -, a támadások kereszttüzébe került. Ha a színésznőt nem is, az egyik receptjét mégis szerette az internet népe, amit többek között a popsugar, a delish is lehoztak. Én is sokszor elgondolkodtam azon, hogy ideje lenne végre kipróbálnom. A napokban épp carbonarára vágytam, hát megtettem!

Must have darabok! Claudia Schiffer minden izgalmas titkot elárult az ARTDECO x Claudia Schiffer kollekcióról

A 30 éves jubileumi kollekció névadója és arca Claudia Schiffer így vall a közös munkáról:

A londoni BRIT Awards legjobb vörös szőnyeges szettjei

Nekünk megint Millie a hatalmas kedvencünk, és neked kinek a szettje tetszett a legjobban?

Lakberendezőnk ajánlja: 2018 legmenőbb enteriőrmintái

Ha felfrissítenéd az otthonod berendezését, vagy csak képbe kerülnél az idei trendekkel, legújabb sorozatunkból megtudhatod, milyen színek, anyagok, formák és stílusok azok, amik idén hódítanak. A cikkből kiderül, hogy melyek az év legkelendőbb mintái az enteriőrökben, és lakberendezőként arra is adok ötleteket, hogyan használd őket egy térben, ha friss, izgalmas és divatos otthonra vágysz!