Friss levegőt! Újdonság az Yves Rocher kínálatából

Friss levegőt! Újdonság az Yves Rocher kínálatából
2017. szeptember 29.
Szerző: Promóció

Úgy érzed, ideje lelassítani és egy mély lélegzetet venni? Hidd el, bőröd is így érez!

MINDANNYIAN ÉRINTVE VAGYUNK

Tény, hogy szervezetünk, így tehát bőrünk is folyamatosan ki van téve egyre gyorsuló életmódunk és a minket körülvevő külső környezeti hátasok okozta nyomásnak (például stressz, légszennyezettség, napsugárzás). Ezek közül a külső káros hatások közül kitűnik egy, mely napról napra egyre jobban aggaszt minket: a légszennyezettség. Ez a probléma sajnos ma már nem csak a nagyvárosokban élő nőket érinti. Mindenhol problémát jelent a levegő rossz minősége, ami amellett, hogy árt a bolygónknak és az egészségünknek, a bőrünkre is bizonyítottan káros hatással van.

Kép

AZ ARCTISZTÍTÁS NÉLKÜLÖZHETETLEN


Mind ugyanazt tapasztaljuk sminklemosáskor: elég egy pillantást vetni a vattakorongra ahhoz, hogy lássuk mennyi szennyeződés fedi bőrünket. Ennek eredményeként a bőr nehezen lélegzik, arcunk fakónak és fáradtnak tűnik… A sminklemosás tehát nélkülözhetetlen ahhoz, hogy eltávolítsuk a bőrről a káros anyagokat és így segítsük szabad légzését. Semmilyen körülmények között nem szabad tehát kihagyni ezt a fontos lépést.

LÉGSZENNYEZETTSÉG ELLENI VÉDŐPAJZS


Annak ellenére, hogy a szennyeződés csak a bőr felszínén látszódik, az alsóbb rétegekre is hatással van. A hámréteg alá bejutva felgyorsítja a bőröregedést, ami a ráncok mélyüléséhez vezet. Szerencsére léteznek olyan kezelések, melyek képesek regenerálni a bőr belsőbb rétegeit és megóvni a bőrt a káros környezeti hatásoktól.Védje arcbőrét az Yves Rocher új Elixir Jeunesse Légző bőr regeneráló nappali arcápolójával! A kellemes állagú és illatú krémtől a bőr azonnal fellélegzik, visszanyeri egészséges, fiatalos ragyogását. A ráncok 90%-a csökken.*


* Klinikai vizsgálat eredményei 20 francia nő esetében, akik azonnali, átlagosan 12,6%-os ránccsökkenést tapasztaltak a termek használata során.


- KERESD AZ ELIXIR JEUNESSE ARCÁPOLÓ CSALÁD TERMÉKEIT AZ YVES ROCHER MÁRKABOLTOKBAN ÉS A WEBÁRUHÁZBAN: WWW.YVES-ROCHER.HU.

Nem is létezik mégis imádják! Íme az Instagram első virtuális sztárja

A tény maga, már most is számtalan kérdést vett fel, de meglátjuk, hogy mit hoz a jövő.

Gondoltad volna? Katalin hercegnét ezzel tudja leginkább felbosszantani Vilmos

Még Vilmos és Katalin kapcsolata sem mentes a veszekedésektől!

Ha Gwyneth Paltrow-t nem bírod – attól még a 15 perces tésztáját imádni fogod

Egy-két évvel ezelőtt, a csapból is Gwyneth carbonrájára folyt, miközben az akkor megjelent receptkönyve - csak úgy, mint sokszor ő maga is -, a támadások kereszttüzébe került. Ha a színésznőt nem is, az egyik receptjét mégis szerette az internet népe, amit többek között a popsugar, a delish is lehoztak. Én is sokszor elgondolkodtam azon, hogy ideje lenne végre kipróbálnom. A napokban épp carbonarára vágytam, hát megtettem!

Must have darabok! Claudia Schiffer minden izgalmas titkot elárult az ARTDECO x Claudia Schiffer kollekcióról

A 30 éves jubileumi kollekció névadója és arca Claudia Schiffer így vall a közös munkáról:

A londoni BRIT Awards legjobb vörös szőnyeges szettjei

Nekünk megint Millie a hatalmas kedvencünk, és neked kinek a szettje tetszett a legjobban?

Lakberendezőnk ajánlja: 2018 legmenőbb enteriőrmintái

Ha felfrissítenéd az otthonod berendezését, vagy csak képbe kerülnél az idei trendekkel, legújabb sorozatunkból megtudhatod, milyen színek, anyagok, formák és stílusok azok, amik idén hódítanak. A cikkből kiderül, hogy melyek az év legkelendőbb mintái az enteriőrökben, és lakberendezőként arra is adok ötleteket, hogyan használd őket egy térben, ha friss, izgalmas és divatos otthonra vágysz!