Mikor láttad utoljára? Lehet, hogy Cindy Crawford lánya az idei divathét sztárja, de a fia se semmi – FRISS FOTÓK

Mikor láttad utoljára? Lehet, hogy Cindy Crawford lánya az idei divathét sztárja, de a fia se semmi – FRISS FOTÓK
2017. szeptember 25.
Szerző: Zsófi

Kaia mellett Presley is tarol a Fashion Weeken!

Mint már beszámoltunk róla, Cindy Crawford lánya életében először vonult a kifutón a New York-i divathéten, és egyből tarolt is. A 16 éves lánytól joggal félhet a modellvilág jelenlegi szentháromsága, Kendall, Gigi és Bella, ugyanis Kaiaban minden megvan ahhoz, hogy joggal követelje magának a trónt.

Kép

Szupermodell vonásai, barna hajzuhataga, magas és vékony alkata egyértelműen a 90-es években elképesztően népszerűvé vált Cindy-re emlékeztet mindenkit, és hiába próbálkozott már azzal, hogy a külsejét drasztikusan megváltoztassa, végül csak belátta, hogy neki ezen az úton kell elindulnia és leszerződött az IMG modellügynökséghez. Azóta pedig egyre több munkát kap: ő Marc Jacobs Beauty parfümjének arca, nemrég szerepelt a Chrome Hearts kampányában, augusztusban pedig kiderült, hogy ő lesz a Hudson Jeans őszi-téli kollekciójának sztárja. Itt nem akárki lesz a partnere: Gabriel-Kane Day-Lewis, Daniel Day Lewis fia szerepel majd vele a kampányfotókon.

De álljunk is meg itt egy pillanatra, hiszen nem Kaia a szupermodell egyetlen gyermeke, bár most minden róla szól; ott van a 18 éves Presley Gerber is, és ha hiszed, ha nem, a fiatal srácot szintén beszippantotta a divatszakma. Olyannyira, hogy Presley és Kaia voltak a londoni Burberry-show sztárjai.

A két Gerber volt az est sztárja!

Kép

És ha már itt tartunk, végre híres anyukájuk is visszatért a kifutóra, ám Cindy már a milánói divathéten vonult a Versace bemutatóján. Micsoda család, nem?


Nem csoda, hogy ennyire sikeresek a divatszakmában Cindy gyerekei, hiszen szuper géneket örököltek. Kaia például szinte megszólalásig hasonlít anyukájára, pár meglepő képet össze is szedtünk a galériánkban!

Nézd meg a galériánkat> 8 kép
Itt a bizonyíték, hogy Cindy Crawford lánya tényleg a modell mini me-je
Nem is létezik mégis imádják! Íme az Instagram első virtuális sztárja

A tény maga, már most is számtalan kérdést vett fel, de meglátjuk, hogy mit hoz a jövő.

Gondoltad volna? Katalin hercegnét ezzel tudja leginkább felbosszantani Vilmos

Még Vilmos és Katalin kapcsolata sem mentes a veszekedésektől!

Ha Gwyneth Paltrow-t nem bírod – attól még a 15 perces tésztáját imádni fogod

Egy-két évvel ezelőtt, a csapból is Gwyneth carbonrájára folyt, miközben az akkor megjelent receptkönyve - csak úgy, mint sokszor ő maga is -, a támadások kereszttüzébe került. Ha a színésznőt nem is, az egyik receptjét mégis szerette az internet népe, amit többek között a popsugar, a delish is lehoztak. Én is sokszor elgondolkodtam azon, hogy ideje lenne végre kipróbálnom. A napokban épp carbonarára vágytam, hát megtettem!

Must have darabok! Claudia Schiffer minden izgalmas titkot elárult az ARTDECO x Claudia Schiffer kollekcióról

A 30 éves jubileumi kollekció névadója és arca Claudia Schiffer így vall a közös munkáról:

A londoni BRIT Awards legjobb vörös szőnyeges szettjei

Nekünk megint Millie a hatalmas kedvencünk, és neked kinek a szettje tetszett a legjobban?

Lakberendezőnk ajánlja: 2018 legmenőbb enteriőrmintái

Ha felfrissítenéd az otthonod berendezését, vagy csak képbe kerülnél az idei trendekkel, legújabb sorozatunkból megtudhatod, milyen színek, anyagok, formák és stílusok azok, amik idén hódítanak. A cikkből kiderül, hogy melyek az év legkelendőbb mintái az enteriőrökben, és lakberendezőként arra is adok ötleteket, hogyan használd őket egy térben, ha friss, izgalmas és divatos otthonra vágysz!