Pakolj, de okosan! Hasznos tippek, ha egyedül, párban vagy családdal utazol!

Pakolj, de okosan! Hasznos tippek, ha egyedül, párban vagy családdal utazol!
Forrás: ThinkStock

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Így használhatod ki legjobban a helyet a bőröndödben, bárkivel utazol is.

A cikk támogatója a Qatar Airways

Ügyesen bepakolni egy hátizsákot vagy bőröndöt szinte művészet, ráadásul különböző helyzetekben különböző megoldásokhoz kell folyamodnod, korábban már írtunk egy cikket a minden esetben fontos holmikról, de különbözhet a pakolási rutinod attól függően kivel utazol, s ezekre érdemes figyelned:

Egyedül

  • Ha van feladott csomagod, akkor is pakolj a kézitáskádba egy napra való váltásruhát, fehérneműt és kozmetikumokat/tisztálkodótermékeket. Így akkor is rendben leszel, ha elveszne a bőröndöd, és várni kell rá egy napot.
  • Ha egyetlen kézitáskával utazol, válassz hátizsákot és csomagolj az oldalsó zsebbe egy vászontáskát. A biztonsági ellenőrzés után pakolj át bele mindent, amire szükséged lehet a gépen.
  • Oszd ketté a pénzedet és a bankkártyáidat is helyezd el különböző helyen, ha több is van belőlük .
  • Írd fel egy kártyára a vészhelyzetben értesítendők telefonszámát és tedd a pénztárcádba, akkor is jól jön, ha valamiért nem tudod használnia telefonodat, de mások is hozzáférhetnek, ha bajba kerülsz.

Párban

  • Gondold végig, milyen eszközökön tudtok helyet spórolni, könnyen lehet, hogy elég, ha egy borotvát és elektromos fogkefét csomagoltok el, és hozzájuk két fejet.
  • Csomagoljatok el egy uniszex hátizsákot, amit felváltva viselhettek, ha egynapos kirándulásra mentek.
  • Ha két feladott bőröndötök van, pakoljátok be őket felesben, így senki nem marad teljesen a holmijai nélkül, ha elveszne az egyik csomag.
  • Legyen mindkettőtöknél fénymásolat a másik iratairól.
  • Csomagoljatok olyan adaptert, amin több USB-csatlakozónak is van hely, így egyetlen konnektorból feltölthetitek az elektronikus készülékeiteket.

Családdal

Jó tudni!


A QATAR AIRWAYS járatain az utasok a több, mint 8 órás utakon még az economy osztályon is kapnak takarót és kis tisztálkodási szettet, amiben van füldugó, szempárna, zokni és ajakbalzsam is.

  • Válassz olyan tusfürdőt, sampont és naptejet, amit mindannyian tudtok használni, így csak egy flakont kell belőlük elcsomagolni. Nem is muszáj mindenből utazós méretet választanod, hiszen ha már hárman vagy többen utaztok, nagy a valószínűsége, hogy lesz legalább egy feladott csomagotok.
  • Amikor egyedül vagy párban utaztok, akkor is fontos, hogy gondoskodj a szórakozásról, de ha gyerekkel, akkor egyenesen életbe vágó. Pakolj a kézitáskába kicsiknek való könyvet, magazint, rajzoláshoz szükséges eszközöket és persze a kedvenc játékokat. Gondoskodj előre arról is, hogy laptopon vagy tableten le legyenek letöltve offline üzemmódban is nézhető műsorok.
  • Használj vászontáskákat annak érdekében, hogy könnyebben megtalálj mindent. Ha szükséges, írd fel vinyettára, mi található bennük és ragaszd a táskákra.

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

Ez a 15 legjobb mikrobiom-helyreállító étel: azt is mutatjuk, miket kerülj beleid egészségének érdekében!

Az egészséges bélrendszer támogatja az immunrendszert és segít megelőzni a betegségeket. Cikkünkben mikrobiom-helyreállító és -tápláló élelmiszereket mutatunk, amiket érdemes gyakran fogyasztanod!

Kép
Stílus

Katie Holmes bemutatja: ha idén tavasszal csak egy új cipőt vennél, akkor ez legyen az

Katie Holmes is ebben a tavaszi cipőtrendben látta meg a fantáziát!

Kép
Életmód

6 zseniális film, ami nagyot ütött, de senki nem akarná soha újranézni

Ezek a filmek annyira durvák, kegyetlenek és sokkolóak, hogy egynél többször senki nem bírja őket megnézni.

Kép
Életmód

Ez a néhány ezer forintos eszköz forradalmasította a reggeli hajrutinom: nincs több lelapult, elaludt frizura!

Most 3 olyan szuper hajformázó eszközt mutatunk, amikkel bármilyen hajtrendet elkészíthetsz pillanatok alatt: legyen szó hullámokról, loknikról vagy szög egyenes frizurákról!

Kép
Életmód

3 fontos lecke, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép
Shopping

Margot Robbie tökéletes sminkjének titka ez a rúzs: A vásárlók szerint órákig hibátlan marad!

A színésznő sminkje mindig tökéletes, most pedig eláruljuk, hogy mitől: ezt a rúzs viseli legtöbbször Margot Robbbie!