4 film, ami meghozza a kedvedet az utazáshoz

4 film, ami meghozza a kedvedet az utazáshoz
2017. október 31.
Szerző: V. Zsófi

Nemcsak a következő úti célodhoz találhatsz bennük inspirációt, hanem közelebb hozzák magát az utazást, mint életstílust is.

A cikk támogatója a Qatar Airways

Ízek, imák, szerelmek

gif

Elisabeth Gilbert igaz történetén alapuló könyve és a belőle készült film egy nő kalandjait követi nyomon, aki a válása után vesz három repjegyet, hogy beutazza a világot. A mesés jelenetek nézése közben azon kapod magad, hogy te is szeretnéd felfedezni Olaszország ízeit, imádkozni Indiában és szerelmesnek lenni Indonéziában. Vigyázat, ha megnézed, biztosan repjegyet akarsz majd venni Baliba!

Amélie csodálatos élete

Kép

Habár a film nagy részét a németországi Kölnben vették fel, tökéletesen átadja Párizs varázslatos, romantikus hangulatát. A főszereplő különc Amélie bájos próbálkozásai, hogy segítsen az embereknek maga körül, biztosan szerelembe ejtenek gyakorlatilag mindennel, ami francia. De bizarr féltékenység is elfoghat egy bizonyos törpével kapcsolatban, aki többet utazik a film alatt, mint te az elmúlt tíz évben. Ne feledd, csak rajtad múlik, valóra váltod-e az álmaidat!

Vadon

Kép

Az azonos című könyv alapján készült film Cheryl Strayed útját követi végig, aki azért vág neki az Amerika nyugati partján végigvezető Pacific Crest Trailnek, hogy újrakezdje az életét, leszámoljon drogfüggőségével és feldolgozza édesanyja halálát. A Reese Witherspoon főszereplésével készült Vadon megmutatja, mennyi változást hozhat az életünkbe, ha nekivágunk végre az útnak, amiről hosszú ideje álmodtunk.

Utazás Dardzsilingbe

Kép

Egy évvel az apjuk temetése után három fiútestvér keresztülvonatozik Indián, hogy közösen gyászoljanak és újra közelebb kerüljenek egymáshoz. Miközben a fivérek próbálnak értelmet találni a veszteségben, veszekednek egymással, megvetik egymást, de a falak is leomlanak köztük és nem utolsósorban megszeretik Indiát. Wes Anderson filmje tele van gyönyörű képekkel, egyszerre zavarbaejtő, abszurd, vicces és hihetetlenül bájos.

Micsoda pillanat! Kate Moss 5 év után újra a kifutón – VIDEÓ

Kate-nek 40 felett is van helye a divatbemutatókon!

Ők tényleg nagyon odavannak egymásért! Meghan és Harry 12 legszerelmesebb fotója

Meghan és Harry új színt vittek a királyi család életébe.

10 érdekesség, amit csak kevesen tudnak Julia Robertsről

Hollywood egyik legjobban fizetett színésznőjéről kevesen tudják, hogy eredetileg állatorvosnak készült, majd a bátyja sikereit látva inkább ő is a színészkedés felé vette az irányt...

A 3 legnépszerűbb 80-as évekbeli szépségtrend, amit most mindenki viselni fog

A '90-es évek után a '80-as évek köszön vissza a legnagyobb trendekben!

12 bók, amit soha ne mondj egy nőnek

Vagyis leginkább senkinek. Akár nő vagy, akár férfi. Ami a szíveden, az a szádon? Ne. Akkor se.

Tényleg hatásos Kendall Jenner 11 perces "csoda hasizomgyakorlata"? Eláruljuk!

Erre esküszik a celeblány, de vajon a valóságban is működik a dolog?

A Stranger Things sztárja szerelmes: megmutatjuk, ki Millie Bobby Brown pasija

A 13 éves színésznőre rátalált az első szerelem!