LAKBERENDEZEL? INSPIRÁLÓDJ A NEW- YORK-I DIVATHÉT KOLLEKCIÓIBÓL!

LAKBERENDEZEL? INSPIRÁLÓDJ A NEW- YORK-I DIVATHÉT KOLLEKCIÓIBÓL!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Az idei divathét még nem ért véget, de azt már tudjuk, hogy New York-ban milyen anyagokkal, színekkel és mintákkal rukkoltak elő. Ebből következtethetünk arra is, hogy mit vesznek át az enteriőrtervezők.

A koraősszel zajló divathét a divatvilág egyik legnagyobb eseménysorozata. Tulajdonképpen nem is egy héten és nem is egy helyszínen gyűlnek össze a szakma legnagyobbjai, hogy bemutathassák legújabb kollekciójukat a kifutókon, az mégis biztos, hogy ezután mindenki erről beszél, és sok tervező innen inspirálódik további munkáihoz. Például azok a lakberendezők, akik az enteriőrök divatját diktálják a következő hónapokban.

Pasztellek és földszínek

Úgy tűnik, a lakberendezésben is kedvelt pasztell árnyalatok a nagy tervezőket is folyamatosan megihletik. Ezért továbbra is trendkövető dolog kellemes, világos színekkel tölteni meg a belső tereket. A másik nagy színcsoport a földszínek, amelyekkel te is variálhatsz, ha új színeket vinnél ruhatáradba vagy akár otthonodba. A divatvilág őszi színpalettáján megtalálod a halványrózsaszínt éppúgy, mint a szürkét és a meleg barnát. De a tengerészkék és a fenyőzöld is nagyon nyerő, akárcsak a természetben megtalálható zöldek (például lime vagy olíva) alkalmanként egy kis csavarral.

Kép
forrás: Poli-Farbe Kft.

Szivárványos csíkok és vintage darabok

Továbbra is szerethetjük a csíkokat. Idén nagy kedvenc volt a fekete-fehér, vastag csíkos szövet, majd ezt átvittük a falakra is. Legalábbis, ha bevállaltál egy izgalmas, csíkos tapétát vagy festett falat, idén igazán menő otthont villanthattál! Ám, ha ez még nem volt elég, a csíkos minta a későbbiekben még feltűnőbb lesz: a szivárvány minden színében pompázik majd.

Kép
forrás: Poli-Farbe Kft.

Ami marad még, az a vintage stílus. Ruhák és úgy tűnik, bútorok terén is keverheted a színeket, stílusokat, anyagokat. A cél, hogy ízléses kereteken belül minél egyedibb összeállításokkal rukkolj elő. Az egyéniségeké a (divat)világ!

Kép
forrás: Poli-Farbe Kft.

Nem mindegy tehát, hogy milyen anyagokkal töltöd fel ruhatáradat, vagy öltözteted fel otthonodat. Ha kedvet kaptál egy kis felújításhoz, a lakberendezést kezdd a falak átfestésével, hiszen ezzel lehet a legszembetűnőbb változást elérni.

Válassz a falakra is minőségi falfestéket, olyat, amely sokáig állja a sarat. A Poli-Farbe Platinum matt latex ilyen: új receptúrájának köszönhetően kimondottan nagy igénybevételnek kitett helyiségekben is bizonyít.

A foltokkal, penésszel és szennyeződésekkel is elbánhatsz, mert dörzsálló felületet ad. Így egy nagy házibuli után könnyedén eltávolíthatod a falakról a vörösbort, a kólát, kávét, olajat és egyéb szennyeződést.


A dörzsölhet, súrolható, mosható falfestéket ismerd meg >> itt!

Tippekért, ötletkért és szakmai tanácsokért látogass el a Poli-Farbe blogjára!

Elbizonytalanodtál? Kérdezd szakértőnket!

Lakberendezési tanácsokért fordulj enteriőr-stylist szakértőnkhöz!

Hol tudod hozzád legközelebb beszerezni a szükséges festékeket, szerszámokat? Nézd meg >> itt!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 6 izgalmas magyar filmes és színházi arc, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő filmes és színházi alakot!

Kép
Életmód

Nagy hatással lesz az emberekre ez az áprilisi égbolti jelenség: ezt érdemes tudni a rózsaszín holdról!

Különleges erőkre lehetsz figyelmes április 24-én, ugyanis ekkor lesz látható a rózsaszín hold. De mit is jelent ez? Mutatjuk!