LAKBERENDEZEL? INSPIRÁLÓDJ A NEW- YORK-I DIVATHÉT KOLLEKCIÓIBÓL!

LAKBERENDEZEL? INSPIRÁLÓDJ A NEW- YORK-I DIVATHÉT KOLLEKCIÓIBÓL!
2017. szeptember 25.
Szerző: Promóció

Az idei divathét még nem ért véget, de azt már tudjuk, hogy New York-ban milyen anyagokkal, színekkel és mintákkal rukkoltak elő. Ebből következtethetünk arra is, hogy mit vesznek át az enteriőrtervezők.

A koraősszel zajló divathét a divatvilág egyik legnagyobb eseménysorozata. Tulajdonképpen nem is egy héten és nem is egy helyszínen gyűlnek össze a szakma legnagyobbjai, hogy bemutathassák legújabb kollekciójukat a kifutókon, az mégis biztos, hogy ezután mindenki erről beszél, és sok tervező innen inspirálódik további munkáihoz. Például azok a lakberendezők, akik az enteriőrök divatját diktálják a következő hónapokban.

Pasztellek és földszínek

Úgy tűnik, a lakberendezésben is kedvelt pasztell árnyalatok a nagy tervezőket is folyamatosan megihletik. Ezért továbbra is trendkövető dolog kellemes, világos színekkel tölteni meg a belső tereket. A másik nagy színcsoport a földszínek, amelyekkel te is variálhatsz, ha új színeket vinnél ruhatáradba vagy akár otthonodba. A divatvilág őszi színpalettáján megtalálod a halványrózsaszínt éppúgy, mint a szürkét és a meleg barnát. De a tengerészkék és a fenyőzöld is nagyon nyerő, akárcsak a természetben megtalálható zöldek (például lime vagy olíva) alkalmanként egy kis csavarral.

Kép
forrás: Poli-Farbe Kft.

Szivárványos csíkok és vintage darabok

Továbbra is szerethetjük a csíkokat. Idén nagy kedvenc volt a fekete-fehér, vastag csíkos szövet, majd ezt átvittük a falakra is. Legalábbis, ha bevállaltál egy izgalmas, csíkos tapétát vagy festett falat, idén igazán menő otthont villanthattál! Ám, ha ez még nem volt elég, a csíkos minta a későbbiekben még feltűnőbb lesz: a szivárvány minden színében pompázik majd.

Kép
forrás: Poli-Farbe Kft.

Ami marad még, az a vintage stílus. Ruhák és úgy tűnik, bútorok terén is keverheted a színeket, stílusokat, anyagokat. A cél, hogy ízléses kereteken belül minél egyedibb összeállításokkal rukkolj elő. Az egyéniségeké a (divat)világ!

Kép
forrás: Poli-Farbe Kft.

Nem mindegy tehát, hogy milyen anyagokkal töltöd fel ruhatáradat, vagy öltözteted fel otthonodat. Ha kedvet kaptál egy kis felújításhoz, a lakberendezést kezdd a falak átfestésével, hiszen ezzel lehet a legszembetűnőbb változást elérni.

Válassz a falakra is minőségi falfestéket, olyat, amely sokáig állja a sarat. A Poli-Farbe Platinum matt latex ilyen: új receptúrájának köszönhetően kimondottan nagy igénybevételnek kitett helyiségekben is bizonyít.

A foltokkal, penésszel és szennyeződésekkel is elbánhatsz, mert dörzsálló felületet ad. Így egy nagy házibuli után könnyedén eltávolíthatod a falakról a vörösbort, a kólát, kávét, olajat és egyéb szennyeződést.


A dörzsölhet, súrolható, mosható falfestéket ismerd meg >> itt!

Tippekért, ötletkért és szakmai tanácsokért látogass el a Poli-Farbe blogjára!

Elbizonytalanodtál? Kérdezd szakértőnket!

Lakberendezési tanácsokért fordulj enteriőr-stylist szakértőnkhöz!

Hol tudod hozzád legközelebb beszerezni a szükséges festékeket, szerszámokat? Nézd meg >> itt!

Nem is létezik mégis imádják! Íme az Instagram első virtuális sztárja

A tény maga, már most is számtalan kérdést vett fel, de meglátjuk, hogy mit hoz a jövő.

Gondoltad volna? Katalin hercegnét ezzel tudja leginkább felbosszantani Vilmos

Még Vilmos és Katalin kapcsolata sem mentes a veszekedésektől!

Ha Gwyneth Paltrow-t nem bírod – attól még a 15 perces tésztáját imádni fogod

Egy-két évvel ezelőtt, a csapból is Gwyneth carbonrájára folyt, miközben az akkor megjelent receptkönyve - csak úgy, mint sokszor ő maga is -, a támadások kereszttüzébe került. Ha a színésznőt nem is, az egyik receptjét mégis szerette az internet népe, amit többek között a popsugar, a delish is lehoztak. Én is sokszor elgondolkodtam azon, hogy ideje lenne végre kipróbálnom. A napokban épp carbonarára vágytam, hát megtettem!

Must have darabok! Claudia Schiffer minden izgalmas titkot elárult az ARTDECO x Claudia Schiffer kollekcióról

A 30 éves jubileumi kollekció névadója és arca Claudia Schiffer így vall a közös munkáról:

A londoni BRIT Awards legjobb vörös szőnyeges szettjei

Nekünk megint Millie a hatalmas kedvencünk, és neked kinek a szettje tetszett a legjobban?

Lakberendezőnk ajánlja: 2018 legmenőbb enteriőrmintái

Ha felfrissítenéd az otthonod berendezését, vagy csak képbe kerülnél az idei trendekkel, legújabb sorozatunkból megtudhatod, milyen színek, anyagok, formák és stílusok azok, amik idén hódítanak. A cikkből kiderül, hogy melyek az év legkelendőbb mintái az enteriőrökben, és lakberendezőként arra is adok ötleteket, hogyan használd őket egy térben, ha friss, izgalmas és divatos otthonra vágysz!