Így hidratáld az arcod anélkül, túl zsíros, fénylő legyen

Így hidratáld az arcod anélkül, túl zsíros, fénylő legyen

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Könnyebb, mint gondolnád! Túlzásba lehet esni a hidratálással, főleg a hideg idő megérkeztével, de ne félj, pár egyszerű tipp betartásával nem lesz a kelleténél olajosabb az arcbőröd.

A cikk támogatója a Glam Glow

Ahogy egyre hidegebb van, annál inkább szükségét érezzük annak, hogy kellően hidratáljuk a bőrünket. Viszont könnyű túlzásba esni úgy, hogy utána már a zsírosodást fokozzuk. Segítünk abban, hogyan érhetsz el optimális megoldást!

Tisztíts okosan

Csak este tisztítsd az arcodat erre alkalmas termékekkel, reggel már csak vízzel mosd át. Miután lemostad a sminket, elég egy természetes alapú, gyengéd tisztító, ami után nem lesz száraz a bőröd. Ez ugyanis csak fokozza a faggyútermelést, ami zsírosodáshoz vezethet.

Radírozz rendszeresen

Egy hidratáló sem tudja rendesen kifejteni a hatását, ha elhalt hámsejtekre kened fel. Használj rendszeresen bőrradírt, radírozó szivacs és gélek formájában felváltva a legjobb eredmény érdekében. Ettől a hidratáló sokkal könnyebben szívódik majd fel.

Figyelj arra, mi van a krémedben

Kerüld azokat a hidratálókat, melyek vazelint vagy kókuszolajat tartalmaznak. A napi használatban ugyanis ezek eltömíthetik a pórusokat, ami zsírosodáshoz vezet. Keress olyan krémeket, melyek hyaluronsavban és glicerinben gazdagok, illetve amiben mattító ásványi anyagok segítik a bőrön keletkezett olaj felszívását.

Mit ajánlunk, amivel nem lőhetsz mellé? Glam Glow Volcasmic Matte Glow


A Glam Glow Volcasmic Matte Glow hidratáló balzsamja matt ragyogást biztosít, normál, zsíros és kombinált bőrre egyaránt alkalmazható. Esszenciális ásványi anyagokat tartalmaz, és segít felszívni a bőrön található olajat, ezzel az olajos csillogás helyett egy egészséges, ügye ragyogást eredményezve az arcnak. Ezen kívül kiváló sminkalapnak is.

Ne vidd túlzásba a krémhasználatot

Tévedés, ha azt hiszed, csak egy gazdag, zsíros textúrájú krém tud megfelelő hidratáltságot biztosítani. Amennyiben tudod, hogy olajosságra hajlamos az arcbőröd, válassz olyan hidratálót, ami inkább gél vagy balzsam állagú, ez esetben elkerülhető, hogy eltömődjenek a pórusaid és ezáltal megnövekedjen a faggyútermelésed.

Igyál sok vizet

Ne csak kívülről hidratáld a bőröd! Az őszi-téli szezonban még inkább emelj a a napi vízbeviteleden, mivel a bőröd szárazságát, "szomjasságát" sok esetben azzal kompenzálja, hogy faggyút termel.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.