Megérkeztek az Anne Klein-órák

Megérkeztek az Anne Klein-órák
2017. szeptember 25.
Szerző: JOY Magazin

A divatház ezúttal gyönyörű órákat alkotott.

Az Anne Klein divatház hosszú ideje készít nőiruha-kollekciókat a hölgyeknek és már több mint 30 éve kerülnek piacra az Anne Klein-karórák is. Most érezték elérkezettnek az időt az európai piacnyitására és 2017. szeptemberétől Magyarországon is elérhetőek az órák!

Nézd meg a galériánkat> 8 kép
Anne Klein órakollekció

A márka az amerikai piacon kiemelkedő sikereket ért el, a piacvezető Macy’s hálózatnál az egyik legsikeresebb óra az Anne Klein! Sikerének titka, hogy a klasszikus stílust tökéletesen ötvözik a legújabb trendekkel – és elérhető áron kínálják termékeiket!

Legfontosabb céljuk a legjobb termékeket a legjobb áron kínálni! A kizárólag nőknek készülő modellek fő mottója lehetne, hogy a „fény és a csillogás fontos”, hiszen minden óratokban Swarowski-kristályok csillognak, míg a Diamond-kollekciót valódi gyémántszilánkok ékesítik.

A javasolt kiskereskedelmi árak 17 990 forinttól indulnak, és a kollekció 75 százaléka a 30 ezer forintos javasolt fogyasztói ár alatt marad!

Kép
Nem is létezik mégis imádják! Íme az Instagram első virtuális sztárja

A tény maga, már most is számtalan kérdést vett fel, de meglátjuk, hogy mit hoz a jövő.

Gondoltad volna? Katalin hercegnét ezzel tudja leginkább felbosszantani Vilmos

Még Vilmos és Katalin kapcsolata sem mentes a veszekedésektől!

Ha Gwyneth Paltrow-t nem bírod – attól még a 15 perces tésztáját imádni fogod

Egy-két évvel ezelőtt, a csapból is Gwyneth carbonrájára folyt, miközben az akkor megjelent receptkönyve - csak úgy, mint sokszor ő maga is -, a támadások kereszttüzébe került. Ha a színésznőt nem is, az egyik receptjét mégis szerette az internet népe, amit többek között a popsugar, a delish is lehoztak. Én is sokszor elgondolkodtam azon, hogy ideje lenne végre kipróbálnom. A napokban épp carbonarára vágytam, hát megtettem!

Must have darabok! Claudia Schiffer minden izgalmas titkot elárult az ARTDECO x Claudia Schiffer kollekcióról

A 30 éves jubileumi kollekció névadója és arca Claudia Schiffer így vall a közös munkáról:

A londoni BRIT Awards legjobb vörös szőnyeges szettjei

Nekünk megint Millie a hatalmas kedvencünk, és neked kinek a szettje tetszett a legjobban?

Lakberendezőnk ajánlja: 2018 legmenőbb enteriőrmintái

Ha felfrissítenéd az otthonod berendezését, vagy csak képbe kerülnél az idei trendekkel, legújabb sorozatunkból megtudhatod, milyen színek, anyagok, formák és stílusok azok, amik idén hódítanak. A cikkből kiderül, hogy melyek az év legkelendőbb mintái az enteriőrökben, és lakberendezőként arra is adok ötleteket, hogyan használd őket egy térben, ha friss, izgalmas és divatos otthonra vágysz!