Visszatért! Angelina Jolie olyan stílusos szettben lépett az utcára, hogy nem is hiszünk a szemünknek

Visszatért! Angelina Jolie olyan stílusos szettben lépett az utcára, hogy nem is hiszünk a szemünknek
2017. szeptember 14.
Szerző: Zsófi

Ezt az Angie-t hiányoltunk annyira!

Alapvetően elmondható, hogy amikor hosszú évek után kilép az ember egy kissé fásult párkapcsolatból, ahol már a hétköznapok sokkal inkább szólnak a kinyúlt, kényelmes mackónacikról, mint a szexis neglizsékről, akkor hirtelen visszaszáll belénk a nő.

Valami ilyesmi történhetett Angelina Jolival is, akiről egykor úgy beszéltünk, mint Hollywood egyik legjobban öltözött sztárjáról, ám a stílusos szetteknek az utóbbi időben se híre, se hamva. Most azonban történt valami, a sztár sorra nyűgöz le minket csodás outfitjeivel. Nem is kell messzebb mennünk, mint a tegnapi nap, mikor is végre Angie nem egy fekete vagy szürke összeállításban jelent meg a fotósok kamerái előtt, hanem egy csodás nude összeállításban, ami tiszta, klasszikus és nőies sziluettet kölcsönzött neki.

A tetőtől talpig Ryan Roche-szettnek üde színfoltot ad ez a rubin váltáska.
A tetőtől talpig Ryan Roche-szettnek üde színfoltot ad ez a rubin váltáska.

Angelinát Manhattanben kapták le a fotósok, amikor is épp egy interjúra igyekezett, hogy új filmjét, a First They Killed My Fathert népszerüsítse. A színésznő akár Kim Karadashian West-szekrényéből is előhúzhatta volna ezt a szettet, de azért reméljük, hogy ennél jobban nem mélyed el a Kardashian-stílusban.

És ha már itt tartunk, a színésznőt pont a napokban támadták azzal, hogy még mindig csontsovány, nos, a friss fotók után mindenkit megnyugtatnánk:

Angie eszik!

Kép

Néhány napja a színésznő szintén remekelt a vörös szőnyegen, akkor a gyerekei is vele tartottak, nézd meg a premieren készült fotókat a galériánkban!

Nézd meg a galériánkat> 5 kép
Angelina Jolie és gyermekei a vörös szőnyegen
A londoni BRIT Awards legjobb vörös szőnyeges szettjei

Nekünk megint Millie a hatalmas kedvencünk, és neked kinek a szettje tetszett a legjobban?

Lakberendezőnk ajánlja: 2018 legmenőbb enteriőrmintái

Ha felfrissítenéd az otthonod berendezését, vagy csak képbe kerülnél az idei trendekkel, legújabb sorozatunkból megtudhatod, milyen színek, anyagok, formák és stílusok azok, amik idén hódítanak. A cikkből kiderül, hogy melyek az év legkelendőbb mintái az enteriőrökben, és lakberendezőként arra is adok ötleteket, hogyan használd őket egy térben, ha friss, izgalmas és divatos otthonra vágysz!

Ha jót akarsz magadnak, ezeket a kozmetikai összetevőket sürgősen felejtsd el!

Te mi alapján választod ki az kozmetikai szereidet? Csomagolás, márka, állag, illat, esetleg, hogy mit ajánlott egy barátnőd? A tégelyén található aprós betűs résszel mi a helyzet, el szoktad olvasni? Tudod, hogy mi mit jelent rajta? És azt, hogy mennyi káros anyagot viszel be vele a bőrödbe? Tegyük tisztába a dolgokat, hogy csakis a lehető legjobbal kényeztesd magad!

Mindig van új a nap alatt: 5 csodaszép körömtrend, amit idén mindenképpen ki kell próbálnod!

Az év legszebb körömtrendjei ezúttal is megpróbálnak alkalmazkodni a ruhák által kijelölt úthoz.