A 6 legjobb utazós Instagram, amit követned kell

A 6 legjobb utazós Instagram, amit követned kell
Forrás: Instagram

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Ezekből a fotós blogokból merítünk ihletet a következő úti célunkhoz.

A cikk támogatója a Qatar Airways

Az Instagram az elmúlt néhány év alatt elsődleges inspirációs forrásunkká vált. Innen tájékozódunk a legújabb trendekről a divat, a szépségápolás, a receptek és a testedzés területén is, és hónapról hónapra fedezünk fel újabb témákat, melyekben innen tájékozódhatunk. Az utóbbi időben pedig gomba módra szaporodnak az olyan fotós blogok is, melyek a világ leggyönyörűbb helyeit dokumentálják. Máris mutatjuk, kiket érdemes követned, ha a következő nyaralásodat tervezed!

@doyoutravel

Jack Moriss lenyűgöző fotóit nézve könnyen kedvet kaphatunk a világjáráshoz. A blogger jelenleg Balin él a szintén Instagram-sztár barátnőjével, akivel felfedezik a szigetek eldugott vízeséseit, egymásról készítenek lélegzetelállító felvételeket, de szupercuki egzotikus állatokat is találni az Instagramjukon.

@gypsea_lust

Lauren Bullen az Arab-félsziget sivatagjaitól Görögország kis szigetein át Ausztráliáig mindenhol volt már. Ő a barátnője a @doyoutravel-es Jack Moriss-nak. Az ő Instája is elsősorban utazós, de stílusos szettjeiből is meríthetünk ötletet arra vonatkozóan, mit csomagoljunk a következő utunkra.

@kellyalack

Ez a San Francisco-i székhelyű blogger a világ minden pontján megtalálja az eldugott, felfedezésre érdemes helyeket és rögvest posztolja is őket. Gyönyörű tájképek, sok-sok egzotikus növény, édes kis házikók és a legjobb kávézók is szerepelnek a blogján. Ezt a képet (fent) például Thaiföldön lőtte.

@beautifuldestinations

Ez a blog hét fotós bloggerrel dolgozik, így elképesztően sokféle képek kerülnek fel az oldalra, de a fotók minősége és különlegessége nem változik. Mindig izgalmas szögből, szokatlan stílusban vagy napszakban kapják le a világ leggyönyörűbb látványosságait. A sokfélesége pedig azt is jelenti, hogy kis túlzással minden kép máshol készült.

@taramilktea

Az ázsiai származású ausztrál Tara blogja vidám és színes, minden kép t

ökéletesen komponált. Azonban egészen biztos, hogy éhes leszel, ha sokáig nézegeted, ugyanis mindig kerít rá módot, hogy megtalálja a leggusztusosabb édességeket, bárhol jár épp. Úticéljai pedig igen változatosak, járt már többek között Thaiföldön, Indiában, Finnországban és Japánban is.

@muradosmann és @natalyosmann

Az orosz Murad és Nataly nélkül nem lehet teljes egyetlen utazós összeállítás sem. Te is biztosan találkoztál már ikonikus #FollowMeTo fotóikkal, melyek rendre lélegzetelállító helyeken készülnek, miközben Nataly csodálatos ruhakölteményt visel és egyik kezével fogja a férje kezét. Ezek legtöbbje Murad oldalára kerül fel, míg Nataly blogja kicsit személyesebb és divat szempontból is követendő.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.