Katalin hercegné minden eddiginél meglepőbb cipőt húzott – FOTÓK

Katalin hercegné minden eddiginél meglepőbb cipőt húzott – FOTÓK
2017. szeptember 12.
Szerző: Zsófi

És milyen jól tette!

Katalin hercegnétől már megszokhattuk, hogy mindig szupercsinos. Bár tudjuk, hogy a királyi protokoll szigorú szabályokat támaszt felé, ő mindig megtalálja azokat az apró kibúvókat, amelyekkel megjelenését kihúzza a mély unalomból, és igazán nőies lesz még a decens kiskosztümökben is.

Persze a nagy villantásokat kerüli, de nem egyszer láthattuk már merészebb ruhában, a legutóbbi ilyen alkalommal például olyan káprázatosan festett, hogy még Vilmos sem tudta türtőztetni magát, és egész nap feleségében gyönyörködött, mit sem törődve a fotósokkal. És Katalin most megint merész volt. A hercegné a londoni Természettudományi Múzeum Hintze Hall-kiállításának megnyitójára érkezett olyan szexis magas sarkúban, hogy még nekünk is megakadt a szemünk a csinos lábain.

Kép

Az eseményen Katalin egy télizöld (nem, nem fehér) Preen Thornton Bregazzi-kreációt viselt, amelyet egy lila clutch-csal és az ominózus Prada-szandállal párosított. Pedig ez nem jellemző Katalinra, általában mindig a jól bevált és visszafogott nude magas sarkúnál marad. Mi mindenesetre imádjuk, és nem tudunk másra gondolni, mint arra, hogy harmadik terhessége hozhatta ki belőle ismét a dögös oldalát.

És ha már az ismét állapotos hercegnénél tartunk, nézd meg galériánkban a legjobb szetteket, amiket az előző várandósságai alatt viselt!

Nézd meg a galériánkat> 10 kép
10 kismamaruha Katalintól, amit harmadik terhessége alatt is simán felvehetne
Nem is létezik mégis imádják! Íme az Instagram első virtuális sztárja

A tény maga, már most is számtalan kérdést vett fel, de meglátjuk, hogy mit hoz a jövő.

Gondoltad volna? Katalin hercegnét ezzel tudja leginkább felbosszantani Vilmos

Még Vilmos és Katalin kapcsolata sem mentes a veszekedésektől!

Ha Gwyneth Paltrow-t nem bírod – attól még a 15 perces tésztáját imádni fogod

Egy-két évvel ezelőtt, a csapból is Gwyneth carbonrájára folyt, miközben az akkor megjelent receptkönyve - csak úgy, mint sokszor ő maga is -, a támadások kereszttüzébe került. Ha a színésznőt nem is, az egyik receptjét mégis szerette az internet népe, amit többek között a popsugar, a delish is lehoztak. Én is sokszor elgondolkodtam azon, hogy ideje lenne végre kipróbálnom. A napokban épp carbonarára vágytam, hát megtettem!

Must have darabok! Claudia Schiffer minden izgalmas titkot elárult az ARTDECO x Claudia Schiffer kollekcióról

A 30 éves jubileumi kollekció névadója és arca Claudia Schiffer így vall a közös munkáról:

A londoni BRIT Awards legjobb vörös szőnyeges szettjei

Nekünk megint Millie a hatalmas kedvencünk, és neked kinek a szettje tetszett a legjobban?

Lakberendezőnk ajánlja: 2018 legmenőbb enteriőrmintái

Ha felfrissítenéd az otthonod berendezését, vagy csak képbe kerülnél az idei trendekkel, legújabb sorozatunkból megtudhatod, milyen színek, anyagok, formák és stílusok azok, amik idén hódítanak. A cikkből kiderül, hogy melyek az év legkelendőbb mintái az enteriőrökben, és lakberendezőként arra is adok ötleteket, hogyan használd őket egy térben, ha friss, izgalmas és divatos otthonra vágysz!