Különleges tustrend köszönt be az ősszel – Te kipróbálnád majd?

Különleges tustrend köszönt be az ősszel – Te kipróbálnád majd?

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Ez az ősz nem lesz unalmas!

Ha már elsajátítottad a tökéletes füstös szem és mérnöki pontosságú tusvonal titkát, akkor itt az ideje, hogy szintet lépj. A klasszikus fekete cicás szemnél persze sose volt és sosem lesz szexibb, ám az idei ősz valami egészen izgalmas újdonságot tartogat számunkra. Kíváncsi vagy, hogy mi az?

Nos, az idei ősz a színes szemhéjtusok szezonja lesz!

Bizony, színes és feltűnő vonalak jönnek a következő hónapokban, méghozzá egészen extrém formákban. A sminkesek szerint az ősz vezető színei a sárga, a piros és a kék lesznek, ezekkel pedig csodás szemsminket készíthetünk magunknak.

A trendet a szemfülesek már kiszúrhatták az AW17-es divatbemutatók kifutóin, ám úgy tűnik, ez a trend nem állt meg a divathetek határain belül, az utcára is kiszabadul. Mint ahogyan már a kékrúzsőrület esetében is, nem győzzük hangsúlyozni, hogy az élénk színektől nem kell félni, s hogy mennyire jól mutat egy vibráló szín az ajkakon, azt maga a stílus koronázatlan királynője, Olvia Palermo is bemutatta már:

Olvasd el ezt is!

Te térjünk vissza a szemhéjtusokra. Nem tudod elképzelni, hogyan is nézhet ki tényleg menőn egy kanárisárga szemsmink? Íme a sminkesek tippjei!

SÁRGA

Akár nárcisz, kanári vagy mustár árnyalatról van szó a sárgával nem árt vigyázni. Meglepő módon a sárgásabb árnyalatú bőrszínhez ezt a színt nem ajánlják a profik, ám a világos, porcelánbaba arcon úgy mutat a sárga, mintha a felkelő nap első sugarai csókolták volna meg az illetőt. Kicsit nyálas, de ütős, ám ha ezt próbálod ki, akkor a szempillaspirált már felejtsd el, hogy semmi se nyomja el a vibráló színt.

Kép

PIROS

A piros és testvérárnyalatai, beleérte a rózsaszínt is, hatalmas kedvencei lesznek az ősznek, mint az öltözködés, mint a sminkelés terén. Ám kivételesen a dögös vörös most nem az ajkainkra kerül, hanem a szemhéjunkra. Ezzel a színnel azonban nem árt vigyázni, ha a sminkesekre hallgatsz, akkor mindig kihúzod a belső vízvonalad feketével vagy barnával, és spirálozni sem felejtesz el.

Kép

KÉK

Talán a három közül a leginkább hordható szín, amit még a kevésbé merészek is be mernek vállalni egy bulis péntekre. A kék mindenkinek jól áll, egyedül csak arra kell figyelned a sminkesek szerint, hogy a szem alatti karikáidat ebben az esetben extrán tűntesd el egy jó korrektorral, különben olyan lesz az összhatás, mintha behúztak volna egyet.

Kép

Te melyik színt próbálnád ki a három közül?


És ha ennél is több színre vágysz, akkor tudunk még mit mutatni. Nézd meg galériánkban az év másik nagy sminktrendjét, a colorblockingot, ahol aztán tényleg elszabadul az őrület!

Galéria / 9 kép

Colorblocking, az új sminktrend!

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.