Lenyűgöző videó! Így változik át Heidi Klum nyúzott anyukából bombanővé

Lenyűgöző videó! Így változik át Heidi Klum nyúzott anyukából bombanővé
2017. augusztus 29.
Szerző: Zsófi

Ez most a kedvenc előtte-utána videónk!

Heidi Klum a mai napig a világ egyik legismertebb modellje. Bár már régen túlvan a negyedik X-en, és igazi veteránnak számít a szakmájában, szépségén és csodás alakján semmit sem csorbított az idő. De kár azt hinni, hogy Heidit nem viselik meg a fárasztó hétköznapok, hiszen a rengeteg munka mellett a modell 4 gyönyörű gyermek anyukája, így a fáradtság nyomai az ő arcán is meglátszanak.

Ám amint azt tudjuk, a smink csodákra képes! Ezt most Heidi is bizonyította, akinek a legfrissebb videója az egyik kedvencünk a héten. A modell alig egy percben örökítette meg azt, hogy egy profi csapat miként varázsol a kissé fáradt anyukából igazi bombanőt, a különbség pedig egészen döbbenetes.

Nézd meg itt te is Heidi friss videóját!

A modellnek egyébként nem ez az első sminkes videója. A követőinek ugyanis már korábban is annyira tetszett, hogy Heidi őszintén vállalja a természetes arcát, valamint hogy közvetlenül és lazán engedi be a nézőket a csillogó sztárvilág kulisszái mögé, hogy úgy tűnik, sorozat lesz az előtte-utána videókból.

Aminek mi nagyon örülünk, mert nem tudjuk, te hogyan vagy vele, te minket egészen hipnotikus állapotba tud keríteni a hasonló videók nézegetése, szóval innen is csak annyit üzennénk:

Még több ilyet, Heidi!


Sminkkel vagy smink nélkül, szerintünk a topmodell mindenhogyan gyönyörű, szépségét pedig egyértelműen a 13 éves lánya is örökölte tőle. Kíváncsi vagy, hogyan néz ki most Leni? Nézd meg galériánkban a legfrissebb fotókat róla!

Nézd meg a galériánkat> 6 kép
Heidi Klum 13 éves lánya már most elképesztően gyönyörű
Nem is létezik mégis imádják! Íme az Instagram első virtuális sztárja

A tény maga, már most is számtalan kérdést vett fel, de meglátjuk, hogy mit hoz a jövő.

Gondoltad volna? Katalin hercegnét ezzel tudja leginkább felbosszantani Vilmos

Még Vilmos és Katalin kapcsolata sem mentes a veszekedésektől!

Ha Gwyneth Paltrow-t nem bírod – attól még a 15 perces tésztáját imádni fogod

Egy-két évvel ezelőtt, a csapból is Gwyneth carbonrájára folyt, miközben az akkor megjelent receptkönyve - csak úgy, mint sokszor ő maga is -, a támadások kereszttüzébe került. Ha a színésznőt nem is, az egyik receptjét mégis szerette az internet népe, amit többek között a popsugar, a delish is lehoztak. Én is sokszor elgondolkodtam azon, hogy ideje lenne végre kipróbálnom. A napokban épp carbonarára vágytam, hát megtettem!

Must have darabok! Claudia Schiffer minden izgalmas titkot elárult az ARTDECO x Claudia Schiffer kollekcióról

A 30 éves jubileumi kollekció névadója és arca Claudia Schiffer így vall a közös munkáról:

A londoni BRIT Awards legjobb vörös szőnyeges szettjei

Nekünk megint Millie a hatalmas kedvencünk, és neked kinek a szettje tetszett a legjobban?

Lakberendezőnk ajánlja: 2018 legmenőbb enteriőrmintái

Ha felfrissítenéd az otthonod berendezését, vagy csak képbe kerülnél az idei trendekkel, legújabb sorozatunkból megtudhatod, milyen színek, anyagok, formák és stílusok azok, amik idén hódítanak. A cikkből kiderül, hogy melyek az év legkelendőbb mintái az enteriőrökben, és lakberendezőként arra is adok ötleteket, hogyan használd őket egy térben, ha friss, izgalmas és divatos otthonra vágysz!