A nap híre! Nem fogod elhinni, melyik márkával működik együtt Karl Lagerfeld

A nap híre! Nem fogod elhinni, melyik márkával működik együtt Karl Lagerfeld
2017. augusztus 25.
Szerző: Zsófi

Ősszel jön Karl Lagerfeld különleges kollekciója!

Karl Lagerfeld maga a Chanel, de tervez a Fendinek és vannak saját kollekciói is. Filmet rendez, irányítja és néha fotózza is a kampányokat, nem beszélve arról, hogy nap mint nap túláradó szeretettel gondozza Choupette nevű macskáját. Egyszóval elfoglalt.

De ez sem akadályozza meg abban, hogy újabb és újabb projektekbe vesse bele magát, és most úgy tűnik leereszkedik a haute couture elefántcsonttornyából, és egy mainstream márkával működik együtt. És hogy melyik ez a márka? Valószínűleg sosem gondoltad volna, senki sem gondolta volna, de ez pedig nem más, mint a Vans!

Bár fotók még nincsenek a kollekcióról, de már most hatalmas várakozás övezi, hiszen Karl neve konkrétan garancia arra, hogy ez valami szupermenő dolog lesz. Karl Lagerfeld és a Vans közös kollekciója szeptember 7-én debütál, mi már nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy mi sül ki ebből!


Karl választása talán mégsem olyan meglepő, lévén, hogy a Vans old school fazonjai most az egyik legnagyobb menőségnek számítanak az utcán – a street style ikonok például így vonulnak Vans-ben!

Nézd meg a galériánkat> 8 kép
A street style ikonok kedvence: Vans
Nem is létezik mégis imádják! Íme az Instagram első virtuális sztárja

A tény maga, már most is számtalan kérdést vett fel, de meglátjuk, hogy mit hoz a jövő.

Gondoltad volna? Katalin hercegnét ezzel tudja leginkább felbosszantani Vilmos

Még Vilmos és Katalin kapcsolata sem mentes a veszekedésektől!

Ha Gwyneth Paltrow-t nem bírod – attól még a 15 perces tésztáját imádni fogod

Egy-két évvel ezelőtt, a csapból is Gwyneth carbonrájára folyt, miközben az akkor megjelent receptkönyve - csak úgy, mint sokszor ő maga is -, a támadások kereszttüzébe került. Ha a színésznőt nem is, az egyik receptjét mégis szerette az internet népe, amit többek között a popsugar, a delish is lehoztak. Én is sokszor elgondolkodtam azon, hogy ideje lenne végre kipróbálnom. A napokban épp carbonarára vágytam, hát megtettem!

Must have darabok! Claudia Schiffer minden izgalmas titkot elárult az ARTDECO x Claudia Schiffer kollekcióról

A 30 éves jubileumi kollekció névadója és arca Claudia Schiffer így vall a közös munkáról:

A londoni BRIT Awards legjobb vörös szőnyeges szettjei

Nekünk megint Millie a hatalmas kedvencünk, és neked kinek a szettje tetszett a legjobban?

Lakberendezőnk ajánlja: 2018 legmenőbb enteriőrmintái

Ha felfrissítenéd az otthonod berendezését, vagy csak képbe kerülnél az idei trendekkel, legújabb sorozatunkból megtudhatod, milyen színek, anyagok, formák és stílusok azok, amik idén hódítanak. A cikkből kiderül, hogy melyek az év legkelendőbb mintái az enteriőrökben, és lakberendezőként arra is adok ötleteket, hogyan használd őket egy térben, ha friss, izgalmas és divatos otthonra vágysz!