Unod már a maxiruhát? Amal Clooney mutatott egy szuper alternatívát

Unod már a maxiruhát? Amal Clooney mutatott egy szuper alternatívát
2017. augusztus 24.
Szerző: Zsófi

Köszi a tippet, Amal!

Valljuk be, amennyire vártuk, hogy végre beköszöntsön a nyári lenge ruhás időszak, annyira csömörlünk meg így augusztus végére tőle. Talán így van ezzel a csodás stílusérzékkel rendelkező Amal Clooney is, aki most mutatott egy szuper alternatívát a maxiruha helyett.

A 39 éves sztár friss fotóit elnézve szinte hihetetlen, hogy júniusban adott életet a cuki ikreknek, Alexandernek és Ellának, hiszen máris visszanyerte karcsú alakját. Igazi mázlista, így még a ruhatárát sem kell lecserélnie – sőt, amint azt tudjuk, nem kis botrányt okozott azzal, hogy bizonyos daraboknak még terhessége alatt sem tudott búcsút mondani –, de talán pont ezért keresi állandóan az újabb és újabb kreatív lehetőségeket, természetesen mindig megmaradva azon az elegáns és kifinomult vonalon, amin mozog.

De most talán végre kicsit merészebb volt, és kilépett a biztonsági zónából!

Kép

Legfrissebb szettjének sziluettje pont olyan, mintha egy elegáns maxit viselne, ám valójában ez külön alsó és felső, amit jó ízléssel párosított össze Amal. Méghozzá nem is szoknya, hanem egy laza kis palazzo Rosie Assoulin tavaszi-nyári kollekciójából. Az egyszerre drámai és közben mégis romantikus szetthez pedig már nem is kellett más, mint peszgőszínű kiegészítő, no meg lazán kiengedett, hullámos haj.

Nálunk 10 pontos!


De bárki meglepődik ezen? Legyen szó tárgyalásról, utazásról, az Oscar-díjátadóról vagy egy átmulatott estéről Cindy Crawdorddal és férjével, Amal megjelenése mindig kifogástalan. Egészen egyszerűen nem tud hibázni, egy igazi stílusikon. Neked melyik a kedvenc szetted tőle?

Nézd meg a galériánkat> 15 kép
Amal Clooney legszebb lookjai
Nem is létezik mégis imádják! Íme az Instagram első virtuális sztárja

A tény maga, már most is számtalan kérdést vett fel, de meglátjuk, hogy mit hoz a jövő.

Gondoltad volna? Katalin hercegnét ezzel tudja leginkább felbosszantani Vilmos

Még Vilmos és Katalin kapcsolata sem mentes a veszekedésektől!

Ha Gwyneth Paltrow-t nem bírod – attól még a 15 perces tésztáját imádni fogod

Egy-két évvel ezelőtt, a csapból is Gwyneth carbonrájára folyt, miközben az akkor megjelent receptkönyve - csak úgy, mint sokszor ő maga is -, a támadások kereszttüzébe került. Ha a színésznőt nem is, az egyik receptjét mégis szerette az internet népe, amit többek között a popsugar, a delish is lehoztak. Én is sokszor elgondolkodtam azon, hogy ideje lenne végre kipróbálnom. A napokban épp carbonarára vágytam, hát megtettem!

Must have darabok! Claudia Schiffer minden izgalmas titkot elárult az ARTDECO x Claudia Schiffer kollekcióról

A 30 éves jubileumi kollekció névadója és arca Claudia Schiffer így vall a közös munkáról:

A londoni BRIT Awards legjobb vörös szőnyeges szettjei

Nekünk megint Millie a hatalmas kedvencünk, és neked kinek a szettje tetszett a legjobban?

Lakberendezőnk ajánlja: 2018 legmenőbb enteriőrmintái

Ha felfrissítenéd az otthonod berendezését, vagy csak képbe kerülnél az idei trendekkel, legújabb sorozatunkból megtudhatod, milyen színek, anyagok, formák és stílusok azok, amik idén hódítanak. A cikkből kiderül, hogy melyek az év legkelendőbb mintái az enteriőrökben, és lakberendezőként arra is adok ötleteket, hogyan használd őket egy térben, ha friss, izgalmas és divatos otthonra vágysz!