Megalázták a plus size modellt: Ashley Grahamet egyetlen designer sem akarja öltöztetni?

Megalázták a plus size modellt: Ashley Grahamet egyetlen designer sem akarja öltöztetni?
2017. augusztus 17.
Szerző: Zsófi

Volt, hogy ezért hagyott ki egy vörös szőnyeges eseményt.

Ashley Grahamet senkinek sem kell már bemutatni, hiszen a 29 éves lány mára a legismerteb plus size modell, aki már oly sokszor bizonyította, hogy a kilók nem számítanak, ő bizony egy igazán dögös nő. De még neki is meg kell vívnia a harcot a csontsovány modelleknél leragadt divatvilággal, és most rájuk is borította a szennyest.

Egy friss interjújában ugyanis Ashley elárulta, bizony volt olyan, hogy azért nem tudott a vörös szőnyegre lépni, mert egyszerűen nem tudott a méretében ruhát szerezni, és ahogyan mondja:

Farmerben és pólóban csak nem mehettem.

Így volt ez például a tavalyi Met-gálán is, amire meghívást kapott, de végül vissza kellett mondania. A tervezők ugyanis az összes kreációjukat 0-ás és 2-es méretben álmodják meg, és ha saját alakjára szeretné igazíttatani valamelyik darabot, annak elkészítése hosszú időt vesz igénybe. A plus size modell azt is elárulta, olyan is előfordult már, hogy egy divatház konkrétan nemet mondott neki, mert túl ducinak tartották őt a ruháikhoz.

A kérdés: mikor esik le a tervezőknek Hollywoodban, hogy már nem a 90-es éveknél tartunk, és a testpozitív forradalom térnyerésével már nem akar minden nő xxs-es lenni? Ezzel szemben például az egyik legnagyobb fast fashion-hálózat, a H&M simán fel tudta öltöztetni a modellt, hiszen a tavalyi Met-gálán lehengerlő volt a kreációjukban, nem?

Kép
Kép
Nem is létezik mégis imádják! Íme az Instagram első virtuális sztárja

A tény maga, már most is számtalan kérdést vett fel, de meglátjuk, hogy mit hoz a jövő.

Gondoltad volna? Katalin hercegnét ezzel tudja leginkább felbosszantani Vilmos

Még Vilmos és Katalin kapcsolata sem mentes a veszekedésektől!

Ha Gwyneth Paltrow-t nem bírod – attól még a 15 perces tésztáját imádni fogod

Egy-két évvel ezelőtt, a csapból is Gwyneth carbonrájára folyt, miközben az akkor megjelent receptkönyve - csak úgy, mint sokszor ő maga is -, a támadások kereszttüzébe került. Ha a színésznőt nem is, az egyik receptjét mégis szerette az internet népe, amit többek között a popsugar, a delish is lehoztak. Én is sokszor elgondolkodtam azon, hogy ideje lenne végre kipróbálnom. A napokban épp carbonarára vágytam, hát megtettem!

Must have darabok! Claudia Schiffer minden izgalmas titkot elárult az ARTDECO x Claudia Schiffer kollekcióról

A 30 éves jubileumi kollekció névadója és arca Claudia Schiffer így vall a közös munkáról:

A londoni BRIT Awards legjobb vörös szőnyeges szettjei

Nekünk megint Millie a hatalmas kedvencünk, és neked kinek a szettje tetszett a legjobban?

Lakberendezőnk ajánlja: 2018 legmenőbb enteriőrmintái

Ha felfrissítenéd az otthonod berendezését, vagy csak képbe kerülnél az idei trendekkel, legújabb sorozatunkból megtudhatod, milyen színek, anyagok, formák és stílusok azok, amik idén hódítanak. A cikkből kiderül, hogy melyek az év legkelendőbb mintái az enteriőrökben, és lakberendezőként arra is adok ötleteket, hogyan használd őket egy térben, ha friss, izgalmas és divatos otthonra vágysz!