Ciki vagy menő? Charlize Theron 41 évesen nem tud lekattanni erről a ruhadarabról

Ciki vagy menő? Charlize Theron 41 évesen nem tud lekattanni erről a ruhadarabról
2017. július 26.
Szerző: Zsófi

Charlize nagyon rákapott a melltartókra!

A hollywoodi nagyágyúk nem szívesen adják át a fiatalabb generációknak a stafétát, inkább belehúznak. Ha többet kell mutatni magukból, akkor ez legyen alapon pont a napokban láthattuk, ahogy Nicole Kidman tinédzsereknek szánt ruhadarabokban feszít a Love magazin hasábjain (50 évesen!), Charlize Theron pedig két héten belül dupláz, ha melltartóvillantásról van szó. Illetve nem is villantásról, hiszen például az új filmje, az Atomszőke premierjére egy szál melltartóban érkezett (41 évesen!), és most újra bevállalta a merész darabot.

Mindezek láttán pedig szegény Reese Witherspoon valószínűleg csak fogja a fejét, aki a negyedik X-et betöltve kijelentette, hogy szerinte ennyi idősen már ciki forrónacit hordani. De az ilyesmi mit sem érdekli Charlize-t, ő bizony nagyon beleszerethetett a Dior sportmelltartójába, hiszen először a fehér, most pedig a fekete változatot viselte, és mindkettőben nagyon dögösen festett.

Íme az első szett a berlini premierről!

Kép

Ez pedig már a Los Angeles-i filmbemutató!

Kép

Míg Berlinbe tetőtől talpig fehérben, laza hullámokkal és vörösen izzó rúzzsal érkezett, addig Las Angelesben már rojtos szoknyával, áttetsző selyemblúzzal, eltűzött hajjal, és angyali rózsaszín ajakkal párosította a Dior-melltartót.

Charlize vette a sztárcsajoknál manapság annyira menő trendet, hiszen sosem volt még annyira elfogadott dolog fehérneműt villantani a vörös szőnyegen és az utcán, mint az utóbbi időben. Itt egy kivillanó bugyi, ott egy felsőt helyettesítő melltartó. Bár például Jennifer Lawrence-nek a legutóbb csúnyán beszóltak miatta.

Szóval Charlize Theron még mindig irigylésre méltó formában van. Pedig nem is olyan régen még plusz 16 kiló volt rajta egy filmszerep miatt, amire majdnem ráment az egészsége. Ám azóta a színésznő visszanyerte alakját – és egyértelműen az önbizalmát is.

Döbbenetes, hogy pár hónap alatt így átalakult, nem?

Nézd meg a galériánkat> 4 kép
Charlize Theron 16 kilót hízott
Lemaradtál róla? Nézd vissza itt az InStyle Style Award vörös szőnyegének történéseit és az egész díjátadót!

Ha lemaradtál az élő közvetítésről ne búsulj, ebben az összefoglalóban mindent visszanézhetsz! Epres Panni csípte el egy kis beszélgetésre az est jelöltjeit, díjazottjait és sztárvendégeit.

Less be a kulisszák mögé! Ezek voltak a 2018-as Style Award legjobb pillanatai

Immár negyedik alkalommal rendeztük meg az InStyle Style Award gálát, ahol olvasóink szavazatai alapján ismét a stílust, a minőséget és a teljesítményt díjaztuk - nézd meg velünk a Style Award legjobb pillanatait!

Black & red: Ők voltak az InStyle Style Award legstílusosabb sztárjai

Micsoda este, stílusból nem volt hiány az InStyle Style Awardon!

Ők az idei InStyle Style Award győztesei - FOTÓK

Immár negyedik alkalommal rendeztük meg az InStyle Style Award gálát, ahol olvasóink szavazatai alapján ismét a stílust, a minőséget és a teljesítményt díjaztuk - íme a nyertesek!

Napi horoszkóp március 23.: a Mérlegek nem várt akadályba ütköznek, a Bakok számára fontos mások elégedettsége

A hét utolsó munkanapján se feledkezz meg a horoszkópodról, ismét izgalmas dolgkat tudhatsz meg ugyanis a csillagok állásából!

3 dolog, amit tudnod kell, mielőtt elindulsz esküvői ruhát venni

Nagyon fontos, hogy tudatosan vágj bele álmaid menyasszonyi ruhájának keresésébe!

Napi horoszkóp március 22.: a Bikák régi álmukat válthatják valóra, az Oroszlánok végre kiereszthetik a fáradt gőzt

Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok mára is izgalmas üzeneteket tartogatnak!

Gardróbszelektálási kisokos 5 pontban – hogy hatékonyan menjen a munka

Folyton nyavalygunk, hogy nincs egy rongyunk se amit felvehetnénk, miközben legtöbbször éppen az a baj, hogy túl sok van belőlük. Oké, lehet, hogy ezek közül sok mindent nem hordasz, de akkor minek vannak a szekrényedben? Időközönként nem árt átnézni a ruháidat és kiselejtezni a szekrényből, amire már nincs szükséged - vagy legalább megtalálni azt, amire van. A tavaszi nagytakarítással együtt, eljött az ideje egy jó kis gardrób szelektálásnak is!

Még van remény? Hosszú Katinka és Shane együtt nyaraltak!

A jelek szerint próbálják rendezni a kapcsolatukat.

Napi horoszkóp március 21.: a Rákok extremitásra vágynak, a Szüzek a tisztességes játék hívei

Ma is érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, hisz mára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok!