Mi lesz veled Endre bá? Itt az első fotó az Aranyélet 3. évadának forgatásáról

Mi lesz veled Endre bá? Itt az első fotó az Aranyélet 3. évadának forgatásáról
Forrás: HBO

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

A készítők még több izgalmat, még több drámát ígérnek. Alig várjuk!

Te is igazi Aranyélet-fan vagy? Akkor van egy jó hírünk, ugyanis már az HBO megkezdte a 3. évad forgatását. Az elmúlt évek legnépszerűbb magyar sorozatának szerkesztőségünk is nagy rajongója, és talán nem vagyunk egyedül, amikor azt mondjuk, hogy már most alig várjuk, hogy kiderüljön, miként folytatódik Miklósiék története.

A kritikusok által is elismert Aranyélet első két évada azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy az amerikai társait megidézően látványos és izgalmas történet valójában a sokaknak ismerős ügyeskedő, boldogulni próbáló magyar kisember figuráját mutatta be. A harmadik évad pedig úgy tudni, hogy még a korábbiaknál is többet vállal: felidézi, értelmezi, és olykor kiforgatja az elmúlt évek jó néhány közéleti eseményét, miközben olyan húsbavágó és aktuális kérdésekre keresi a választ, minthogy áthidalható-e a generációk közt húzódó szakadék, vagy hogy összeegyeztethető-e a mai Magyarországon a család és a karrier, a hatalom és a tisztesség.

Íme az első fotó, amit a forgatásról kaptunk!

Kép

A főbb szerepekben ismét Thuróczy Szabolcsot (Miklósi Attila), Ónodi Esztert (Miklósi Janka), Döbrösi Laurát (Miklósi Mira), Olasz Renátót (Miklósi Márk) és Végh Zsoltot (Gáll Ferenc) láthatjuk. Az évadban visszatér a mellékszereplők közül Danis Lídia (Jakab Erika főhadnagy), Rajkai Zoltán (Zebegényi Géza), Fekete Lovas Zsolt (Mátyás Pista), Hevér Gábor (Szendrák Dénes), Trill Zsolt (Fazi) és Fullajtár Andrea (Boros Zsuzsa), míg újoncként csatlakozik a csapathoz Staub Viktória, Bakonyi Csilla és Borovics Tamás.

Mint az a felsorolásból is látható, Anger Zsolt neve sajnos nem szerepel a stáblistán, így az az elmélet, hogy Endre bá halála csak valami bizarr rémálom volt, végleg megcáfolódni látszik. Te sem tudod még mindig feldolgozni, hogy Hollóst kiírták a sorozatból?

Akkor nosztalgiázz velünk Endre bá legjobb beszólásaival!


Az Aranyélet új évada 2018-ban érkezik az HBO GO-ra és az HBO-ra. De ha valaki addig sem akar Aranyélet nélkül maradni, a korábbi évadok bármikor visszanézhetőek az HBO online videótárában.

Te nézni fogod az Aranyélet 3. évadát?
Naná, alig várom!
Szerintem igen.
Még nem döntöttem el.
Ezt az évadot már nem nézem meg.
Megosztom az eredményt

Úgy tudjuk, Anger Zsolt is ledöbbent, amikor megtudta, hogy a sorozat írói úgy döntöttek, hogy Hollósnak menni kell, akadnak azonban olyan színészek is, akik maguk kérték, hogy érje már utol a vég az általuk alakított karaktert. Hogy kik voltak ők? Nézd meg galériánkban!

Galéria / 10 kép

10 kedvenc színészed, aki maga kérte, hogy írják ki a sorozatból

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 6 izgalmas magyar filmes és színházi arc, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő filmes és színházi alakot!