Igazi álompár: ilyen megható üzenettel gratulált Shane Hosszú Katinkának

Igazi álompár: ilyen megható üzenettel gratulált Shane Hosszú Katinkának
2017. július 25.
Szerző: Zsófi

Elolvadtunk!

Az egész ország egyszerre tombolt, mikor tegnap este Hosszú Katinka aranyérmet szerzett 200 méter vegyesen. Ezzel az úszónő megkezdte az éremgyűjtést a budapesti vb-n, és talán nem túlzás már most azt mondani, hogy valószínűleg nem ez volt az utolsó.

A tombolásból természetesen Shane Tusup is kivette a részét, akinek már legendásak a medence szélén lerendezett őrjöngései. Ám az öröm első mámoros pillanatai után Shane ezúttal még egy igazán megható üzenetet is posztolt szerelmének az Instagramon, hiszen nemcsak edzőként büszke Katinkára, hanem férjként is.

Már 10:50 van, de még mindig nem találom a szavakat. Ez az este volt életem egyik legcsodálatosabbja, és annyira hálás vagyok, hogy ennek az egésznek részese lehettem. Nem hiszem, hogy eljön az az idő, amikor már nem ámulok el azon, ahogy kezeli a hatalmas nyomást, a véget nem érő elvárásokat és az állandó kritikát, hogy mindig felnő a feladathoz és úgy hozza ki magából a maximumot, amiről mások csak álmodoznak. Köszönöm gyönyörű istennőm, hogy átélhettem mindezt, hogy ennyire bízol bennem. Köszönöm Magyarországnak, hogy lehetővé teszi, hogy helyem legyen itt. Köszönöm anyámnak és apámnak, hogy mindig támogatott engem, és ideutaztak, hogy velünk legyenek ezen az éjszakán!

Innen is még egyszer nagyon gratulálunk Katinkának!


Már 4 éve, hogy kimondta a boldogító igent a verhetetlen páros. Te már láttad az esküvői képeiket? Most galériánkban megnézheted, hogy milyen volt Katinka és Shane nagy napja!

Nézd meg a galériánkat> 7 kép
Hosszú Katinka és Shane Tusup esküvője
Lemaradtál róla? Nézd vissza itt az InStyle Style Award vörös szőnyegének történéseit és az egész díjátadót!

Ha lemaradtál az élő közvetítésről ne búsulj, ebben az összefoglalóban mindent visszanézhetsz! Epres Panni csípte el egy kis beszélgetésre az est jelöltjeit, díjazottjait és sztárvendégeit.

Less be a kulisszák mögé! Ezek voltak a 2018-as Style Award legjobb pillanatai

Immár negyedik alkalommal rendeztük meg az InStyle Style Award gálát, ahol olvasóink szavazatai alapján ismét a stílust, a minőséget és a teljesítményt díjaztuk - nézd meg velünk a Style Award legjobb pillanatait!

Black & red: Ők voltak az InStyle Style Award legstílusosabb sztárjai

Micsoda este, stílusból nem volt hiány az InStyle Style Awardon!

Ők az idei InStyle Style Award győztesei - FOTÓK

Immár negyedik alkalommal rendeztük meg az InStyle Style Award gálát, ahol olvasóink szavazatai alapján ismét a stílust, a minőséget és a teljesítményt díjaztuk - íme a nyertesek!

Napi horoszkóp március 23.: a Mérlegek nem várt akadályba ütköznek, a Bakok számára fontos mások elégedettsége

A hét utolsó munkanapján se feledkezz meg a horoszkópodról, ismét izgalmas dolgkat tudhatsz meg ugyanis a csillagok állásából!

3 dolog, amit tudnod kell, mielőtt elindulsz esküvői ruhát venni

Nagyon fontos, hogy tudatosan vágj bele álmaid menyasszonyi ruhájának keresésébe!

Napi horoszkóp március 22.: a Bikák régi álmukat válthatják valóra, az Oroszlánok végre kiereszthetik a fáradt gőzt

Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok mára is izgalmas üzeneteket tartogatnak!

Gardróbszelektálási kisokos 5 pontban – hogy hatékonyan menjen a munka

Folyton nyavalygunk, hogy nincs egy rongyunk se amit felvehetnénk, miközben legtöbbször éppen az a baj, hogy túl sok van belőlük. Oké, lehet, hogy ezek közül sok mindent nem hordasz, de akkor minek vannak a szekrényedben? Időközönként nem árt átnézni a ruháidat és kiselejtezni a szekrényből, amire már nincs szükséged - vagy legalább megtalálni azt, amire van. A tavaszi nagytakarítással együtt, eljött az ideje egy jó kis gardrób szelektálásnak is!

Még van remény? Hosszú Katinka és Shane együtt nyaraltak!

A jelek szerint próbálják rendezni a kapcsolatukat.

Napi horoszkóp március 21.: a Rákok extremitásra vágynak, a Szüzek a tisztességes játék hívei

Ma is érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, hisz mára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok!