Tényleg megéri lecserélni a klasszikus hajvasalót egy gőzös hajsimítóra? Teszteltük!

Tényleg megéri lecserélni a klasszikus hajvasalót egy gőzös hajsimítóra? Teszteltük!

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Kitti, a Fashi0nsoul bloggere saját haján tesztelte a gőzös hajsimítót. Kíváncsi vagy, hogy mennyire volt megelégedve vele? Íme!

Először egy barátnőmtől hallottam a L’Oréal Professionnel Steampod gőzös hajsimítójáról, azelőtt egyébként nem is tudtam, hogy forgalmaz a márka hajvasalót is. Tehát nem olyan régen összefutottam ezzel a barátnőmmel, akit egyébként 1 éve nem láttam, és egyből feltűnt, hogy immár nem póthaja van, mint legutóbb, hanem gyönyörű, fenékig érő fényes hajkoronája. Ledöbbenten kifaggattam, hogy mit csinált a hajával, hiszen én világ életemben úgy ismertem, hogy póthaja volt.

Elárulta a titkát, hogy a hagyományos hajvasalóról a Steampodra váltott a fodrásza javaslatára, ami – szemben a normál hajegyenesítőkkel – egyáltalán nem roncsolja és szárítja a hajat, sőt visszaadja a nedvességtartalmát is azáltal, hogy magas nyomású gőzzel egyenesít. Valamint a gőz segítségével aktiválja a készülékhez tartozó hajápolóban lévő hatóanyagokat is.

Ezután már nem volt kérdés, látva az egészséges hosszú haját, egyből eldöntöttem, hogy nekem ez a hajvasaló kell. Alaposan utána olvastam a készüléknek, és már nem is csodálkoztam azon, hogy mindenhol mennyire áradoznak róla. Az egyetlen "hátrányának" az árát gondoltam, ugyanis 60 ezer forint körül lehet megvásárolni, de immár azt kell mondanom, hogy abszolút megéri.

Az én hajam egyébként vastagszálú, szőkített, nagyon töredezett, de a Steampod képes csodát tenni vele. A még tökéletesebb eredményért a hozzátartozó tápláló hajkiegyenesítő krémmel érdemes használni, amit a termék megvásárlásával kapsz hajápoló tejjel és szérummal együtt.

Kép

Mindenkinek szívből tudom ajánlani immár én is a készüléket. Ha felkeltette az érdeklődéseteket, azt tudom javasolni, hogy keressetek fel egy L’Oréal Professionnel-szalont a Szalonkereső segítségével: https://salon-expert.hu, ahol Steampodot használnak, így a vásárlás előtt meg tudtok győződni arról, hogy a készüléks a magasabb ára ellenére tényleg minden forintot megér.

Kép

Összességében:

- Nem roncsolja a hajat, mert magasnyomású gőzzel egyenesít
- Visszaadja a haj nedvességtartalmát, természetes rugalmasságát
- Tápanyagokat juttat be a hajszerkezetbe
- Puha, selymes, és fényes lesz tőle a haj
- Hajmosástól hajmosásig tartó egyenességet biztosít
- Levehető elosztófésűje is van
- 5 hő fokozaton lehet használni (140-210 fokig)
+ A hajgumi nyoma se látszik meg a hajamban
+ Egyik nap kicsit eláztam, és ezután is szinte tökéletes maradt a hajam

Kép

Nem is értem, hogy eddig miért nem hallottam erről a hajvasalóról, de mindenesetre nagyon boldog vagyok, hogy rátaláltam, soha nem fogom már leváltani.

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Kép
Életmód

Ez a 15 legjobb mikrobiom-helyreállító étel: azt is mutatjuk, miket kerülj beleid egészségének érdekében!

Az egészséges bélrendszer támogatja az immunrendszert és segít megelőzni a betegségeket. Cikkünkben mikrobiom-helyreállító és -tápláló élelmiszereket mutatunk, amiket érdemes gyakran fogyasztanod!

Kép
Stílus

Katie Holmes bemutatja: ha idén tavasszal csak egy új cipőt vennél, akkor ez legyen az

Katie Holmes is ebben a tavaszi cipőtrendben látta meg a fantáziát!

Kép
Életmód

6 zseniális film, ami nagyot ütött, de senki nem akarná soha újranézni

Ezek a filmek annyira durvák, kegyetlenek és sokkolóak, hogy egynél többször senki nem bírja őket megnézni.

Kép
Életmód

Ez a néhány ezer forintos eszköz forradalmasította a reggeli hajrutinom: nincs több lelapult, elaludt frizura!

Most 3 olyan szuper hajformázó eszközt mutatunk, amikkel bármilyen hajtrendet elkészíthetsz pillanatok alatt: legyen szó hullámokról, loknikról vagy szög egyenes frizurákról!

Kép
Életmód

3 fontos lecke, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!