Hihetetlen luxus – Ezekkel jár, ha business class-on repülsz!

Hihetetlen luxus – Ezekkel jár, ha business class-on repülsz!
Forrás: QATAR AIRWAYS

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Ilyen fényűző kényelemben is lehet utazni.

A cikk támogatója a Qatar Airways

A világ vezető légitársaságai olyan repülőutakat kínálnak, amelyek elfeledtetik az utazással kapcsolatos minden kellemetlen érzésünket. Gyakorlatilag olyan, mintha egy ötcsillagos szállodába csekkolnánk be a fedélzetre lépés pillanatakor.

Még a business class terén is elképesztő az a kényelem, ami a QATAR AIRWAYS utasait fogadja gépeiken. Nem véletlen: a légitársaság idén sorozatban ötödik alkalommal kapta meg 'A Világ Legjobb Business Osztálya' címet az iparági piackutató intézet, a Skytrax felmérése alapján.

Kép
forrás: QATAR AIRWAYS

A társaság repülőgépeinek különlegessége, hogy a tágas ülések teljesen, azaz 180 fokban ledönthetőek, és például már a Budapest-Doha szakaszon lehet ennek a tulajdonságnak az előnyét élvezni. Az ülést kagylóformában körülölelő falaknak köszönhetően az ember megőrizheti privát szféráját a hosszú út alatt, így diszkréten elszigeteli a magányos utazókat másoktól. A csomagok miatt sem kell aggódni, hiszen a nagyvonalú, 40 kilogrammos poggyászkeret bőven elég egy hosszabb utazáshoz is.

Kép
forrás: QATAR AIRWAYS

A kényelemhez hozzátartozik, hogy a stewardessek minden utast nevükön szólítanak, és lesik minden kívánságukat.

De a Budapest-Doha ötórás repülőút nem csak a kényelmes ülésnek köszönhetően telik el pillanatok alatt. A bőséges tárolóhelynek köszönhetően minden holminkat a keze ügyében tudhatjuk, s a kifinomult LED-világítás segíti az időzóna-változásokhoz való alkalmazkodást is.

Kép
forrás: QATAR AIRWAYS

A felszállást követően pedig díjnyertes séfek által kreált menüsorból választhatnak az utasok. A főétkezés előtt és után is szolgálnak fel édes vagy sós finomságokat, így az egyedi ízvilág, gyönyörű tálalás, minőségi abrosz kényeztetően hat mind az öt érzékszervre.

Kép
forrás: QATAR AIRWAYS

Az első osztályú gasztronómiai élmények mellett a fedélzeti szórakoztatórendszer által biztosított rendkívül széles választék is figyelemreméltó. Az Oryx One innovatív rendszerben lévő több mint 3000 féle tartalomból lehet választani akár a legújabb mozifilmeket, de játékokat és zenét is, ízlés szerint.

Kép
forrás: QATAR AIWAYS

A repülőgép csúcstechnológiás kommunikációs megoldásaival a világ csak egy karnyújtásra van a légi mobilszolgáltatás, a laptop- és USB-csatlakozó segítségével. A fedélzeten a Wi-Fi megkönnyíti a munkavégzést, és folyamatosan kapcsolatban állhat az utas a kollégáival és ügyfeleivel is.

A nagyszerű formatervezésnek és a csúcstechnológiának köszönhetően az utasnak nincs más dolga, mint kényelmesen hátradőlni és kikapcsolódni, pihenni, élvezni az utazást.

Te is kipróbálnád? Foglalj ITT!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Sztárok

Jake Gyllenhaal izmosabb, mint valaha: mutatjuk a legszexibb fotóit

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép
Sztárok

Így változott át Tóth Andi az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává - akkor és most fotók!

Tóth Andi 10 évvel azután, hogy 15 évesen feltűnt az X-Faktor színpadán, most a tehetségkutató mentoraként tér vissza! Így változott át az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává!

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 8 izgalmas magyar divattervező, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő alakot!

Kép
Életmód

9 reggeli szokás, ami beindítja a fogyást: néhány apró változtatás meghozza a hatását!

A fogyás sokak számára cél, azonban megvalósítása már jóval nehezebb, mint maga az elhatározás. Néhány kiló leadása azonban nem feltétlenül jelenti a jelenlegi étrend és életmód teljes átalakítását. Valójában néhány apró változtatás a reggeli rutinban már jelentősen segíthet a fogyásban.

Kép
Életmód

4 csillagjegy, akinek különösen szerencsés változást hoz az életébe a most beköszöntött Bika-szezon

A most beköszöntött Bika-szezon jó pár változást hoz a csillagjegyek életébe!

Kép
Szépség

Heti AKCIÓ: 5 kedvezményes árú arcszérum, amit imádnak a vásárlók

Hoztunk most pár olyan kedvezményes arcszérumot, amit a visszajelzések szerint tényleg érdemes kipróbálnod!