3 gyönyörű hely, ahova családostul, gyerekkel is érdemes elutazni!

3 gyönyörű hely, ahova családostul, gyerekkel is érdemes elutazni!
Forrás: QATAR AIRWAYS
2017. szeptember 5.
Szerző: V. Zsófi

Úti célok, melyek elvarázsolnak kicsiket, nagyokat.

A cikk támogatója a Qatar Airways

Gyerekkel utazni nem kis kihívás, főleg, ha különböző korúak, így különböző programok foglalják le őket. Mégis vannak olyan úti célok, amelyek a felnőttek számára már első hallásra izgalmasnak tűnnek, s meglepő módon még abszolút családbarátok is.

Lapozd végig a galériát és ismerd meg a három top kedvenc helyünket, ahol kicsik és nagyok egyaránt jól érezhetik magukat! A QATAR AIRWAYS gyönyörű gépeivel pedig a legjobb áron juthattok el ezekre a mesés helyekre!

Nézd meg a galériánkat> 4 kép
A londoni BRIT Awards legjobb vörös szőnyeges szettjei

Nekünk megint Millie a hatalmas kedvencünk, és neked kinek a szettje tetszett a legjobban?

Lakberendezőnk ajánlja: 2018 legmenőbb enteriőrmintái

Ha felfrissítenéd az otthonod berendezését, vagy csak képbe kerülnél az idei trendekkel, legújabb sorozatunkból megtudhatod, milyen színek, anyagok, formák és stílusok azok, amik idén hódítanak. A cikkből kiderül, hogy melyek az év legkelendőbb mintái az enteriőrökben, és lakberendezőként arra is adok ötleteket, hogyan használd őket egy térben, ha friss, izgalmas és divatos otthonra vágysz!

Ha jót akarsz magadnak, ezeket a kozmetikai összetevőket sürgősen felejtsd el!

Te mi alapján választod ki az kozmetikai szereidet? Csomagolás, márka, állag, illat, esetleg, hogy mit ajánlott egy barátnőd? A tégelyén található aprós betűs résszel mi a helyzet, el szoktad olvasni? Tudod, hogy mi mit jelent rajta? És azt, hogy mennyi káros anyagot viszel be vele a bőrödbe? Tegyük tisztába a dolgokat, hogy csakis a lehető legjobbal kényeztesd magad!

Mindig van új a nap alatt: 5 csodaszép körömtrend, amit idén mindenképpen ki kell próbálnod!

Az év legszebb körömtrendjei ezúttal is megpróbálnak alkalmazkodni a ruhák által kijelölt úthoz.