Napi horoszkóp június 26.: a Kosok kilépnek a komfortzónájukból, a Rákok kitartásuknak köszönhetik sikereiket

Napi horoszkóp június 26.: a Kosok kilépnek a komfortzónájukból, a Rákok kitartásuknak köszönhetik sikereiket

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

A hét első napján is érdemes elolvasni a horoszkópodat, mert a csillagok mára is üzentek Neked!

NAPI HOROSZKÓP június 26.

KOS (március 21.–április 20.)

Úgy érzed, kissé fel kell kavarnod az állóvizet ahhoz, hogy kiszabadulhass a monotonitásból, épp ezért olyan kihívást keresel, amely nem feltétlenül tartozik a komfortzónádba. Próbálj ki új dolgokat, engedd át magad a sodrásnak és meglátod, az új sikerélmények nagy lendületet adnak majd ahhoz, hogy könnyebben és vagányabban élt meg a hétköznapokat, illetve hogy kellő türelemmel tudj kezelni bizonyos szituációkat, amelyekhez azelőtt nem volt türelmed. Ki mondta, hogy neked is feketén-fehéren a dominósorba kell illeszkedned? És ha megborul az eleje? Borulsz Te is a többiekkel? Na ne, ezt nem hagyhatod! Ragadd meg a lehetőséget, mert nem tudhatod, mikor kínálkozik újra!

BIKA (április 21.–május 21.)

Valaki a környezetedben egyáltalán nem vesz komolyan, minden lépésedet korrigálja és minden fórumot arra használ fel, hogy kioktasson, mit és hogyan kellene másképp csinálnod szerinte. Mivel ez téged rendkívüli módon bosszant, igyekezz minél hamarabb a tudtára hozni, hogy nem szorulsz a tanácsaira, mitöbb, abszolút nem is vagy kíváncsi rájuk, jobb ha megtartja magának azokat. Légy határozott és ne engedd, hogy valaki az uralkodásával érvényesíthesse az akaratát feletted. Ügyelj azonban arra, hogy a hangnem ne legyen bántó, csupán légy határozott és diplomatikus!

IKREK (május 22-június 21)

Valami, amin egy ideje dolgozol, nem az általad elvárt eredményt hozza, ami kissé lelohasztja a lelkesedésedet, s pillanatnyi elkeseredésedben legszívesebben ott hagynád az egészet és nem foglalkoznál többé vele. Mivel ebben az esetben odaveszne az eddig belefektetett energiád, így érdemes meggondolnod, mit és hogyan cselekeszel. Első körben ülj le és zongorázd végig a darabot magadban, nézd meg, hol volt hamis a hang, hogy legközelebb már pontosan tudd, hogyan kell csinálni, és magabiztosabban ülhess le a hangszerhez!

RÁK (június 22.–július 22.)

A megfelelő hozzállással sikerül valami olyasmit elérned, amit az első pillanatban egyáltalán nem hittél volna. Ne légy kishitű önmagaddal szemben, merj hinni abban, hogy rendelkezel annyi tudással és tehetséggel, hogy nem okoz gondot egy nagyobb feldat sem. Ez a szituáció az elért eredménnyel most tökéletes bizonyíték arra, hogy ha bízol abban, amit csinálsz és a megfelelő időben a megfelelő helyen cselekszel úgy, ahogyan a helyzet megkívánja, szinte teljesen biztosan zsebelheted be a sikert! Csak így tovább, ez a profizmus!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Felkínáltak egy lehetőséget, Te pedig mindenféle habozás nélkül mondtál igent rá. Az első lépéseknél azonban megremeg a lábad, nem gondoltad volna ugyanis, hogy ilyen nehézségi fokozattal kell megbirkóznod. Ne add fel csak azért, mert kicsit bonyolultabb az egyenlet, amit meg kell oldanod, kétségbe esett menekülés helyett sokkal inkább érdemes összeszedned magad, hinni abban, hogy megvan benned a megfelelő tudás ahhoz, hogy sikerrel megoldd a helyzetet, és úgy állj hozzá, hogy számodra nincs lehetetlen! Bízz magadban, másként ugyanis nem fogsz sikereket elérni!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Akad valaki a közvetlen környezetedben, akinek kifejezetten idegesít néhány tulajdonsága, ám mivel megbántani nem szeretnéd, ezért amikor csak lehet, kerülöd a társaságát. Ez azonban elég hamar feltűnik az illetőnek, így kellemetlen helyzetbe is sodorhatod magad. Épp ezért amennyiben úgy érzed, megér egy próbát, ülj le és beszélj vele az érzéseidről, illetve arról, hogy mi az, ami frusztrál téged. Ne feledd azonban, felnőtt embereket megváltoztatni nem lehet, így nem biztos, hogy eredménnyel jársz majd. Az, hogy megéri-e a kockázatot, Te döntsd el annak alapján, hogy mennyire közvetlen a kapcsolatotok!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

A hét első napján ki sem látsz a tennivalókból, nem győzöd kapkodni a fejed, egyik feladat a másikat éri. Neked azonban egyáltalán nincs ellenedre a sok kihívás, kifejezetten imponál az, hogy végre mozgolódás van körülötted, nem minden olyan monoton, mint ahogyan sokszor érzed. Használd ki az alkalmat, mivel számodra abszolút nem jelent problémát megbirkózni a feladatokkal, ugorj fejest nyugodtan a nagy medencébe, hisz tapasztalt úszó vagy! Ne feledd, a profik sok felé figyelnek és mindenhová elér a kezük!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Túl későn kaptál észbe valamivel kapcsolatban, ami rendkívülien frusztrál, hisz pontosan tudod, ha kicsit jobban figyeltél volna, most nem kellene bosszankodva integetned az elúszott hajónak. Ne bánkódj rajta sokáig, jobban teszed, ha mihamarabb lezárod az ügyet és továbblépsz. Keress inspirációt, légy nyitott az új élményekre, találd meg azt, ami kárpótol és ki tudsz benne teljesedni! Legközelebb jobban koncentrálj, és akkor nem érhetnek meglepetések!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Nagyon koncentráltan dolgozol valamin, ám a körülmények nem túl ideálisak ahhoz, hogy megfelelően ki tudj zárni mindent. Így azonban elég nehéz az elvégzendő feladatra összpontosítanod, ami meg is látszik az eredményen. Épp ezért ha valóban a tökéletesre törekszel, vonulj el a világ elől, menj alkotói szabadságra és addig dolgozz a feladaton, amíg meg nem leszel elégedve a dologgal. Lásd be, kár lenne, ha engednél a csábításnak és emiatt úszna el a siker! Ez a most vagy soha tipikus esete!

BAK (december 22.–január 20.)

Magasra tetted a mércét, talán túl sokat is vársz el önmagadtól, s ha valami nem a terveid szerint alakul, kétségbeesel és bármire hajlandó vagy azért, hogy sikert érj el. Az egész életedet arra áldozod, hogy mindig megugord a magasságot, ám mivel gyakran levered a lécet, emiatt hajlamos vagy a frusztrációid miatt másokon bosszút állni. Mielőtt azonban a népszerűségi indexed elkezdene rohamosan zuhanni, sokkal jobban teszed, ha engedsz az elveidből és inkább az élmények és új lehetőségek felé fordulsz. Hidd el, a kevesebb néha több!

VÍZÖNTŐ (január 21.-–február 19.)

Nagyon keményen dolgozol azért, hogy mindenki elégedett legyen veled, hogy a többséget boldoggá tedd és ne legyen senki, aki bármit kifogásol rajtad. Azonban roppant fárasztó mindig megfelelni, miközben önmagadat teljesen háttérbe szorítod. Gondold végig, mik azok a dolgok, amelyek igazán számítanak, kik azok az emberek, akiknek valójában adsz a véleményére és döntsd el, így akarod-e leélni az életed, miközben minden élményt és lehetőséget kiengedsz a kezedből. Beláthatod, hogy Te magad sokkal értékesebb vagy annál, minthogy az életed arra áldozd, hogy azt számláld, hányan ismernek el és hányan nem!

HALAK (február 20.–március 20.)

Egészen eddig a pillanatig nem tudtad, mi az az apró puzzle darab, ami ahhoz hiányzik, hogy végre elérhesd az önmagad elé kitűzött célt. Most azonban meglett, rugaszkodj tehát neki nyugodtan, hisz nem minden nap adódik ilyen lehetőség. Nagyon büszke leszel magadra, hisz megmutathatod a világnak, mire vagy képes és valójában mekkora tehetség is szunnyad benned, amit eddig igyekeztél elfojtani, a megfelelő alkalomra várva. Ne fogd vissza magad, bontakozz ki és zsebeld be az elismeréseket.

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Szépség

Heti AKCIÓ: A legjobb arcmaszkok 800 Ft alatt - bőrtípus és bőrprobléma szerint

Nagyon szuper akciós arcmaszkokat találtunk a Notino heti ajánlatában!

Kép
Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

A boldogság nem egy elérhetetlen álomkép, ám nem is adja olyan könnyen magát! Viszont egy kis odafigyeléssel viszonylag könnyen beépítheted az életedbe, mondjuk is hogyan teheted meg mindezt!

Kép
Életmód

A szakértő figyelmeztet: 3 tápanyag, aminek hiánya miatt lassul a fogyás

Sokkal lassabban megy a fogyás, ha ezt a három tápanyagot kihagyod az étkezésedből!

Kép
Életmód

Ez a csodaszer elképesztő módon támogatja az agyad egészségét, és megőrzi a fiatalságát: a cink 5 jótékony hatása

Nos, mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy van egy csodaszer, melynek a rendszeres fogyasztásától megfiatalodik az agyad? Bizony, sokan nem tudják, de a cink jótékony hatásai közé tartozik többek között az is, hogy képes serkenteni, fiatalítani az agyi funkciókat. Ám nem csupán ez az egyetlen jótékony hatása van. Nézzük is, melyek ezek.

Kép
Életmód

Félresikerült póthaj, elrontott vágás! A Next Top Model történetének 10 legrosszabb átalakítása

Az America's Next Top Model, azaz a Topmodell leszek! évadjaiban voltak egészen elképesztő átváltozások!

Kép
Stílus

Zendaya ruhaválasztásával Carrie Bradshaw-t másolta: na de kinek állt jobban a szett?

Zendaya nem először merült el a nosztalgia tengerében, ezúttal Carrie Bradshaw adta neki az inspirációt!