Tomcsányi x Somersby – Limited Edition rebarbarás ízesítéssel

Tomcsányi x Somersby – Limited Edition rebarbarás ízesítéssel

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

A Somersby, Magyarország első számú cidere*, idén nyáron egy új ízzel lép piacra: a Limited Edition rebarbarás ízesítéssel, amihez Tomcsányi Dóri divattervező álmodott meg egyedi csomagolást.

A Somersby régóta szoros kapcsolatban van a divattal, és a Koppenhágából indult limitált szériás hullám végre Magyarországra is megérkezett. A kezdeményezés első lépéseként 2015-ben itthon is piacra dobtak 2 különleges grafikát, amit a külföldön megjelent variációkból került kiválasztásra.

2017-re azonban valóra vált végre az igazi egyedi címke is: hazai tervezésű, életvidám, virágmintás címkét tervezett Tomcsányi Dóri divattervező, amit a különleges rebarbarás ízzel párosítanak. Így született meg az új Somersby Limited Edition. A rebarbara különleges íze az idei nyár slágere lehet, amelyhez tökéletesen illik Tomcsányi Dóri szemet gyönyörködtető vizuális világa: "Somersby Garden by Tomcsányi", ahogyan azt a címke jelöli is.

A rebarbarás Limited Editiont egy press piknik keretében mutatták be a Fruskában a hazai lifestyle és divatsajtó számára, ahol ajándékként egy, a Limited Edition printjével nyomott kendőt és egy egyedi Maacraft fa kosárkát vihettek haza a vendégek. A Maacraft foglalkoztatási programjában autizmussal élő, értelmi sérült fiatalok designerek segítségével készítenek egyedi termékeket.

A rebarbarás Limited Edition bevezető promóciója június 1. és 30. között fut, ennek keretében további, Tomcsányi Dóri által tervezett ajándékok nyerhetők: 20 darab, a Limited Edition mintájával printelt kendő és 1 overál talál gazdára a nyereményjátékban.

Kép

A SOMERSBYRŐL
Magyarországon a Somersbyt a 100 százalékig a Carlsberg tulajdonban lévő, 2004-ben alapított Carlsberg Hungary forgalmazza. A Carlsberg Hungary ma az egyik legjelentősebb hazai prémiumsörmárka-forgalmazó, portfóliójában hat ország italai találhatóak meg. Jelenleg a Somersby termékei a világ 43 országában – közöttük Magyarországon – érhetők el.


(*Az AC Nielsen Piackutató Kft. által 2016. január-december során a teljes magyarországi kiskereskedelmi piacon mért értékbeli eladások a ciderek körében).

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

A boldogság nem egy elérhetetlen álomkép, ám nem is adja olyan könnyen magát! Viszont egy kis odafigyeléssel viszonylag könnyen beépítheted az életedbe, mondjuk is hogyan teheted meg mindezt!

Kép
Életmód

A szakértő figyelmeztet: 3 tápanyag, aminek hiánya miatt lassul a fogyás

Sokkal lassabban megy a fogyás, ha ezt a három tápanyagot kihagyod az étkezésedből!

Kép
Életmód

Ez a csodaszer elképesztő módon támogatja az agyad egészségét, és megőrzi a fiatalságát: a cink 5 jótékony hatása

Nos, mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy van egy csodaszer, melynek a rendszeres fogyasztásától megfiatalodik az agyad? Bizony, sokan nem tudják, de a cink jótékony hatásai közé tartozik többek között az is, hogy képes serkenteni, fiatalítani az agyi funkciókat. Ám nem csupán ez az egyetlen jótékony hatása van. Nézzük is, melyek ezek.

Kép
Életmód

Félresikerült póthaj, elrontott vágás! A Next Top Model történetének 10 legrosszabb átalakítása

Az America's Next Top Model, azaz a Topmodell leszek! évadjaiban voltak egészen elképesztő átváltozások!

Kép
Stílus

Zendaya ruhaválasztásával Carrie Bradshaw-t másolta: na de kinek állt jobban a szett?

Zendaya nem először merült el a nosztalgia tengerében, ezúttal Carrie Bradshaw adta neki az inspirációt!

Kép
Életmód

16 érdekesség, amit te sem tudtál a Szellemirtókról

Negyven évvel az első film sikere után most itt a Szellemirtók – A borzongás birodalma. De hogyan született az eredeti?

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves