Napi horoszkóp június 21.: a Kosoknak optimizmusukra, az Oroszlánoknak önbizalmukra lesz szükségük a mai napon

Napi horoszkóp június 21.: a Kosoknak optimizmusukra, az Oroszlánoknak önbizalmukra lesz szükségük a mai napon

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, mert ismét izgalmas dolgokat üzentek a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP június 21.

KOS (március 21-április 20)

Bár nagyon szereted kiszámíthatóan élni az életed, nem mindig sikerülnek úgy a dolgok, ahogy azt eltervezted. Légy azonban optimista, ne add fel ilyen könnyen, ha valami nem jön össze első próbálkozásra, az még nem jelenti azt, hogy nem vagy rá képes, sokkal inkább arról szól, hogy tapasztalatot kell még gyűjtened ahhoz, hogy végül megkaparintsd, ami jár neked. Ne gondolkodj negatívan, fuss neki még egyszer és aztán még egyszer, hogy biztosan sikerüljön megugrani az akadályt! Menni fog, csak hinned kell magadban!

BIKA (április 21-május 21)

Bizonyos fázisokat átugorva kívánsz eljutni a célodig, minél inkább sürgetnéd ugyanis, hogy végre elérd azt, amit oly annyira szeretnél. Nem biztos azonban, hogy ez a legokosabb taktika, hisz nem véletlenül épül fel egy folyamat úgy, ahogy. Ne akard kijátszani a helyzetet, sokkal hatékonyabb leszel, ha lépésről lépésre haladsz. Lehet, hogy nem haladsz majd villámsebességgel, de mérföldkövekkel nagyobb eredményt tudsz majd felmutatni. Jobban teszed, ha betartod a játékszabályokat!

IKREK (május 22-június 21)

Igyekszel egy bizonyos probléma megoldását elodázni, azt gondolod, ha a szőnyeg alá söpröd és nem beszélsz róla, nem is kell vele foglalkoznod, titkon talán azt várod, megoldódik majd magától. Ám mivel nem nagyon alszol nyugodtan, hisz minden erőfeszítésed ellenére mégis ott ül a bogár a füledben, jobban teszed, ha szembenézel vele és meglehet ugyan, hogy lesz néhány kellemetlen perced, ám amennyiben mihamarabb pontot teszel a végére és helyükre kerülnek a dolgok, annál nyugodtabb lesz a lelkiismereted. Nem érdemes ezzel terhelni a lelked, ess túl rajta!

RÁK (június 22-július 22)

Bár akadna tennivalód bőséggel, amelyekre eddig nem jutott időd, mégis annyira fáradtnak és kimerültnek érzed magad a hét közepére, hogy semmifajta fizikai munkára nem vagy alkalmas a mai napon. Ne erőltess semmit, inkább fogadd el, hogy ez most nem a tettek és a hatékonyság napja, kapcsolódj ki és gyűjts erőt a hét hátralévő részére. Ha okosan osztod be az időd, nem marad majd pótolni való feladatod sem. Ma semmivel ne foglalkozz, csak és kizárólag magaddal!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nem vagy a változtatások híve, általában azt is ezerszer végiggondolod, hogy apró dolgokon változtass, vagy jobban szeretsz a régi, megszokott komfortzónádban vesztegelni. Be kell azonban látnod, vannak olyan helyzetek az Életben, amikor szükségessé válik az, hogy kilépj, hogy lezárj és új lehetőségek után nézz. Ne félj, úgyis érezni fogod, meddig kell, vagy meddig tudsz elmenni, a szakadék nem jön csak úgy váratlanul, amibe belezuhansz és mindennek vége. Látni fogod, mikor kell megállnod, hol kell esetleg visszafordulnod és mit kell tenned annak érdekében, hogy ne sérülj. A félelem csak megbénít és elveszi tőled azt annak a lehetőségét, hogy időben cselekedj!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Van, amire neked sincs ráhatásod, nem tudod saját akaratoddal és a jelenlegi eszköztáraddal befolyásolni. Épp ezért el kell tudnod fogadni, hogy vannak olyan dolgok, amiket az Élet alakít, hogy bármennyire is szeretnéd, nem tudsz erőfölénnyel élni felette. Ha már így alakult a helyzet, igyekezz a dolgok pozitív oldalát nézni, ha valami történik, ami nem tetszik, az nyilván okkal történik, pont azért, hogy tanulni tudj belőle, hogy le tudd vonni a megfelelő konzekvenciát és a jövőben másképp csinálhasd. Próbálj kicsit másként tekinteni bizonyos szituációkra és könnyítsd meg a saját helyzeted.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Folyamatban lévő ügyeid a határidejükhöz közelednek, emiatt kapkodásba kezdesz, hisz mindent be szeretnél fejezni, mielőtt lejár a kitűzött határidő. Egy idő után azonban arra kell rájönnöd, hogy a vesszőfutásban nem előre, hanem hátrafelé haladsz, nem sikerül semmi, egyre lassulsz, ami kezd kétségbe ejteni. Nyugodj meg, ülj le foglald rendszerbe a tennivalókat és haladj szépen sorjában, ha már úgy alakult, hogy a napod ilyen túlzsúfolt lett! Nyugalom, csak higgadtan gondolkodj!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Van valaki a környezetedben, aki minden egyes megszólalásával az agyadra megy, minden erőddel próbálod azonban türtőztetni magad, nem tartod ugyanis annyira fontosnak, hogy feleslegesen konfliktusba kerülj vele. Mivel azonban nem vagy az a képmutató típus, aki csak úgy felveszi az álarcot és jópofát vág, miközben keserű a szája íze, épp ezért nem kell ebben az esetben sem alkalmazkodnod és annak érdekében magadra erőszakolnod egyfajta, tőled távol álló viselkedést, ami egyáltalán nem Te vagy!

NYILAS (november 23-december 21)

Régóta halogatsz egy elég fajsúlyos döntést, ám szorít az idő, tudod, hogy lassan ki kell mondanod, hogy fekete, vagy fehér. Mielőtt azonban végleges döntésre jutnál, sorakoztass fel magadban minden mellette és ellene szóló érvet és jól gondold meg, minek mi lesz a következménye. Amennyiben sikerül elhatároznod magad, ne félj kimondani a döntésed. Merd felvállalni őszintén és ha biztos vagy a dolgodban, teljes mellszélességgel állj ki magadért! Ne hagyd, hogy az első pillanatban összedőljön a kártyavárad! Erős vagy és nem véletlenül jutottál erre a konklúzióra, épp ezért nem is kell szégyellned magad!

BAK (december 22-január 20)

Túl nagy volumenű dologra vállalkoztál, amelyről első pillanatban még nem láttad, hogy mekkora áldozatokkal jár majd, mostanra azonban világossá vált, hogy nem lesz ez egy sétagalopp. Ha úgy döntesz, hogy nem merülsz benne mélyebbre, még nem késő visszafordulnod és levenni a válladról a súlyt, mielőtt összeroppansz alatta. Ha azonban van benned elég kurázsi és hiszel magadban, ne félj felvállalni nagyobb volumenű dolgokat is, hisz az a legfontosabb, hogy Te bízz magadban annyira, hogy meg tudod csinálni, amit bevállalsz!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Nagy szabású projekten végzed az utolsó simításokat, amely igen aprólékos munka, rendkívül nagy odafigyelést kíván. Épp ezért érdemes most minden figyelmed a munkának szentelned és bár nem akartál volna a hét utolsó napján is dolgozni, pontosan tudod, hogy már rég pontot tehettél volna a végére, ha nem húzod egészen idáig az időd. Most azonban ne hagyd magad kizökkenteni, zárd ki a külvilágot és igyekezz befejezni a határidő lejárta előtt!

HALAK (február 20-március 20)

Kissé megpakoltad a hátizsákod, nehezen tudod a nagy súlyt tartani, már-már összeroskadsz alatta. Túl sok minden nyomja most a vállad, emiatt nem is vagy kitörően nagy versenyformában. Talán ha néhány dolgot kiveszel abból a bizonyos képzeletbeli zsákból, megkönnyebbülsz Te is. Nem vagy magashegyi sherpa, nem is az a dolgod, hogy minden terhet magadra vegyél, hogy másoknak könnyebb legyen a hegymászás. Hidd, el, könnyebb lesz, ha "letudsz" néhányat a rád nehezedő terhekből!

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Sztárok

Újabb baleset! Chris Pratt komolyan megsérült legújabb filmjének forgatásán, maga osztott meg fotót az állapotáról

Chris Pratt tegnap megsérült a Mercy 4. forgatási napján! Lehet csúszni fog a premier?

Kép
Életmód

6 csillagjegy, aki nagyon sok pénzhez juthat a következő hetekben - nekik szerencsét hoz a Jupiter-Uránusz együttállás!

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!

Kép
Stílus

Gigi Hadid bemutatja: A farmer, ami nélkül a divatos nők nem tudnák túlélni a tavaszt

A farmerek szára idén tavasszal ismét kicsit tágabb irányt vesz, és ami azt illeti elég jól is néz ki!

Kép
Életmód

28 emlékezetes autós film, amit látnod kell

Az autó egy filmben lehet főszereplő vagy kulcsfontosságú kellék – egy biztos: sokszor tesz emlékezetessé egy-egy jelenetet.

Kép
Életmód

Hivatalos: Ez minden idők 10 legjobb filmje - több százezer szavazat érkezett!

Ha még nem láttad ezeket, akkor muszáj lesz! Íme minden idők 10 legjobb filmje a nézők szerint!

Kép
Életmód

Ezt teszi a testeddel napi 10 ezer lépés egy éven át: nem fogod elhinni

Michelle King influencer egy éve mindennap 10 000 lépést sétál. Beszámolójából kiderül, jobb-e ez, mint edzeni járni!