Hoppá! Katalin hercegné a saját stílusszabályát szegte meg

Hoppá! Katalin hercegné a saját stílusszabályát szegte meg
2017. június 20.
Szerző: Zsófi

Láttad már valaha ebben a ruhadarabban? Majd most!

A királyi család tagjának lenni nem habostorta, mert sok szabálynak és elvárának kell megfelelni. Katalin persze híres apró kilengéseiről, talán többet enged meg magának, mint eddig bármelyik hercegné, emiatt pedig csatározásai Erzsébet királynővel már-már legendásak.

Az viszont biztos, hogy Katalinra, mint hercegnére jó néhány öltözködési szabály vonatkozik. Adott a szoknya hossza, a színek, amelyeket viselhet, és persze ha épp olyan eseményen jelenik meg, elengedhetetlen a kalap. De vannak szabályok, amelyeket Katalin alakított ki magának. A hercegnénél például eddig szóba sem jöhetett a nadrág, ha hivatali kötelességeinek tett eleget.

Eddig!

Kép

A minap hatalmas meglepetést okozott, mikor a docklandsi Vitorlás és Vízisport Központba látogatott Vilmossal. Katalint teljesen elkapta a tengerész életérzés, szettjét pedig ehhez a stílushoz igazította. Már csak a breton csíkos felső hiányzott.

Kép

Talán ráunt a szoknyákra és a ruhákra? Eddig hóban, fagyban is ezekre szavazott, csak a parkban játszva csíphettük el néha farmerben, de sosem nadrágban. Hét év alatt, mióta reflektorfénybe került, csak egyetlen egyszer viselt egy printes nadrágot, előtte és azóta sem soha. Azóta is mindenki találgat, talán a pletykákat szerette volna eloszlatni terhességével kapcsolatban?

Kép

Hogy milyen szabályok vonatkoznak még Katalinra? Nézd meg a hajmeresztő tiltólistát, s utána már nem is irgykedünk annyira rá!

Nézd meg a galériánkat> 6 kép
5+1 dolog, amit Katlin hercegné sosem tehet meg
Gardróbszelektálási kisokos 5 pontban – hogy hatékonyan menjen a munka

Folyton nyavalygunk, hogy nincs egy rongyunk se amit felvehetnénk, miközben legtöbbször éppen az a baj, hogy túl sok van belőlük. Oké, lehet, hogy ezek közül sok mindent nem hordasz, de akkor minek vannak a szekrényedben? Időközönként nem árt átnézni a ruháidat és kiselejtezni a szekrényből, amire már nincs szükséged - vagy legalább megtalálni azt, amire van. A tavaszi nagytakarítással együtt, eljött az ideje egy jó kis gardrób szelektálásnak is!

Még van remény? Hosszú Katinka és Shane együtt nyaraltak!

A jelek szerint próbálják rendezni a kapcsolatukat.

Napi horoszkóp március 21.: a Rákok extremitásra vágynak, a Szüzek a tisztességes játék hívei

Ma is érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, hisz mára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok!

Egy perc stílus: 10 ikonikus farmerpillanat a múltból, amit most is bármikor lekopizhatsz

Ami a farmert illeti, az elmúlt 150 év cseppet sem volt unalmas.

Napi horoszkóp március 20.: a Bikák komoly célért küzdenek, a Vízöntők a tökéletességre törekszenek

Ma is érdemes néhány percet szánnod a horoszkópodra, fontos dolgokat tudhatsz meg ugyanis a csillagok állásából!

A nap képe: Borbély Alexandra egyik kedvenc világsztárunkkal fotózkodott

Te is szívesen cseréltél volna Alexandrával, ugye?