Napi horoszkóp június 16.: a Kosokban felmerül a váltás gondolata, a Mérlegek számára kedvezően alakul minden

Napi horoszkóp június 16.: a Kosokban felmerül a váltás gondolata, a Mérlegek számára kedvezően alakul minden

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

A hét utolsó munkanapján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, mert ismét izgalmas üzeneteket rejtenek az egyes csillagjegyek!

NAPI HOROSZKÓP június 16.

KOS (március 21.–április 20.)

Kissé kezdesz belefásulni abba, hogy hosszú ideje ugyanazt csinálod, abszolút gépiesedett mozdulatokkal végzed a munkád, emiatt egyre inkább szürkének érzed magad. Kedvetlenséged másoknak is feltűnik, ami kényelmetlen kérdések hadát zúdíthatja rád. Amennyiben nem egy múló állapotról van szó, érdemes elgondolkodnod rajta, hogy váltanod kellene, hogy olyan feladatot kellene keresned, amelyben kiteljesedhetsz, s megtalálhatod a számításaidat. Az is lehet, hogy csupán szükséged van egy kis időre, tedd félre a hétvégére a jelenleg nyomasztó tevékenységet és próbálj teljesen elvonatkoztatni tőle. Szállj ki egy kicsit a mókuskerékből, lehet, ez elegendő lesz ahhoz, hogy újra motivált lehess! Fel a fejjel, értékes ember vagy, aki tudásával és tapasztalatával nagy hasznára válik mindenkinek!

BIKA (április 21.–május 21.)

Ma minden úgy alakul, ahogyan eltervezted, a mára beütemezett programokkal is időben végzel, így jut kis időd magadra és azokra a dolgokra is, amelyekre más, zsúfolt hétköznapokon nem. Használd ki a nap minden percét és ha mindennel végeztél, add át magad a hétvégének, keress olyan elfoglaltságot, amely kikapcsol. Ha azzal tudsz feltöltődni, hogy elmész shoppingolni, akkor azzal, ha inkább otthon pihennél, akkor azzal, de nyitva van a lehetőség arra is, hogy este egy jó buliban ereszd ki a fáradt gőzt. Neked is időnként töltőre kell csatlakoztatnod magad, s ma van a legmegfelelőbb alakalom erre!

IKREK (május 22.–június 21.)

Mostanában egyre több furcsaság történik körülötted, amivel egyszerűen nem tudsz mit kezdeni, azt gondolod, hogy feje tetejére állt a világ. Ha feleszméltél azonban, érdemes kihasználod az alkalmat és úgy beépíteni ezeket a dolgokat az életedbe, hogy abszolút hasznosak lehessenek számodra. Rendelkezel már ugyanis annyi kreativitással, hogy ne jelenthessen gondot az, hogy mindezt okosan kezeld fel és a magad malmára hajtsd a vizet. Ki tudja, meddig lesz még alkalmad erre, épp ezért ne késlekedj, cselekedj és hozz létre valamit, ami egyedülálló és páratlan! A többieknek az álluk is le fog esni tőled!

RÁK (június 22.–július 22.)

Úgy érzed, túl sok időt vesztegettél egy bizonyos dologra, ami nem hozott akkora hasznot, mint amekkorát a befektetett munkával arányosan reméltél. Ez kissé frusztrál, úgy érzed ugyanis, hogy ehelyett sokkal inkább foglalkozhattál volna olyasmivel is, ami jobban megérte volna. Nem érdemes azonban sokáig ezen rágódnod, hisz ez már megtörtént, hamarabb kellett volna feleszmélned és észrevenned a dolog haszontalanságát. Legközelebb majd jobban odafigyelsz, ám azért, mert most idegesíted magad miatta, vissza már nem tudsz csinálni semmit! Engedd el és koncentrálj más feladatokra!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

A lehető legtovább próbálsz elodázni egy bizonyos dolgot, annyira félsz ugyanis szembenézni vele, hogy inkább felhúztad a nyúlcipőt és menekülőre fogtad, nehogy véletlenül szembetaláld magad vele. Be kell azonban látnod, hogy a probléma ezzel csak az, hogy hiába vagy jelen pillanatban lépéselőnyben, előbb-utóbb mégis utol fog érni a feladat és akkor számot kell adnod, felelősséget kell vállalnod – és minél később teszed ezt meg, annál nehezebb lesz majd. Lásd be, sokkal jobb neked is, ha megállsz, veszel egy mély levegőt és farkasszemet nézel a helyzettel. Hidd el, hogy meg tudod oldani, hisz a szükséges hozzávalók csakis a hit és az akaraterő.

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Olyan problémát sikerül végre megoldanod, ami már hosszú ideje nehezíti az életed, most azonban olyan lehetőség kínálkozik, amellyel örökre pontot tehetsz a dolog végére. Mivel a környezetedre is hatással volt, nagyon hálás lesz neked mindenki, mert már nagyon frusztráló volt mindenki számára. Eggyel kevesebb megoldatlan kérdés, eggyel több bizonyíték arra, hogy talpraesettséged és kreativitásod egyedülálló. Figyelj a részletekre, ne csak nézz, hanem láss is, mert ezúttal is egyértelműen bebizonyosodott, hogy kis furfanggal milyen könnyen zárhatsz le számodra és mások számára is frusztráló problémákat! Ez igen, mágika!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

A lehető legkedvezőbben alakul számodra a helyzet, úgy keverted ugyanis a kártyáidat, hogy végül nem a Te paklidban landolt a „Fekete Péter”. Ez annak is köszönhető, hogy legalább annyi tapasztalattal bírsz már, amelynek birtokában tudod, milyen taktikát kell alkalmaznod ahhoz, hogy nyerő pozícióba kerülhess – vagy legalábbis a legtöbb eséllyel jó pozícióba kerülj. Ne engedd azonban, hogy a figyelmedet eltereljék, mert ha nem koncentrálsz kellőképpen, bármikor történhet olyan váratlan fordulat, hogy csak azt fogod észrevenni, hogy neked kell mégis a „Fekete Pétertől” szabadulnod. Csak előre figyelj és ne hagyd magad kizökkenteni!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Teljes mértékig meg vagy győződve róla, hogy minden ügyet a kezedben tudsz tartani, mindenki problémája elfér a batyudban, nem gyengíthet meg semmi és senki. Rá kell azonban jönnöd, hogy ez a bizonyos zsák könnyen kiszakadhat, ha túlságosan megtöltöd. Nemes jellemre vall, hogy próbálsz mások terhét átvállalva könnyíteni rajtuk, de ne feledd: véges az erőd! Mivel halandó ember vagy, így tudnod kell határt szabni önmagadnak és nemet mondani másoknak, mert előbb-utóbb megszokják, hogy Te vagy az a személy, akire mindenki rámászhat csak azért, hogy nekik könnyebb legyen az életük. Légy egy kicsit önző és gondolj magadra is!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Nehezen fogadod el, ha valami véget ér, nem egyszerű új helyzetekbe beleilleszkedned, rendkívül nagy fejtörést okoz, ha le kell zárnod bizonyos dolgokat, nyújtod a búcsúzást, amíg csak lehet. Próbáld azonban szem előtt tartani, hogy amikor egy kapu bezáródik, rögtön kinyílik egy másik is és ha besétálsz, meglátod, hogy csak rád várnak azok az élmények, amelyek mindenképp a lelki épülésed szolgálják. A negatív tapasztalat is tapasztalat, neked pedig meg kell tanulnod a helyén kezelni, elraktározni és a jövőben felhasználni azt is. Ne félj az újtól, légy bátor, hisz aki mer, az nyer!

BAK (december 22.–január 20.)

Előzetes gondolkodás nélkül, azonnal fejest ugranál valamibe, amitől izgalmat vagy kihívást remélsz. Érdemes azonban mérlegelned, mielőtt Hűbele Balázs módjára fejjel rohannál a falnak, mert ha nem úgy sikerül a dolog, ahogyan azt elképzelted, még meg is sérülhetsz! Fogadd el, hogy a világ tele van délibábokkal és nem biztos, hogy minden az, aminek látszik, mint ahogyan az sem biztos, hogy olyan közel van hozzád valójában, mint amennyire szeretnéd. Küzdj a sikerekért, az eredményért, hisz az elismerést csak akkor tudod bezsebelni, ha Te magad tettél valamit azért, hogy felállhass a dobogóra!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Szerencsés embernek mondhatod magad, mert rengeteg támogatód akad, aki melletted áll egy olyan ügyben, amely számodra kiemelt fontosságú. Hálás vagy érte, de mindennek ellenére pontosan tudod, hogy ezen az úton neked kell végigmenned, nem helyettesíthet senki, hisz Te leszel az, aki a végén learathatja a babérokat és rengeted tapasztalattal, tudással és élménnyel gazdagodhat. Bátran merj előremenni felszegett fejjel, hisz nemes célért fáradozol, s ha eléred, méltán lehetsz büszke magadra! Csak így tovább! Menj, hisz sokan szurkolnak neked!

HALAK (február 20.–március 20.)

Olyan szituáció adódik, amelyben nagyon ébernek kell lenned, úgy érzed, ha csak egy pillanatra lankad a figyelmed, azonnal kicsúszik a kezed közül az irányítás – és minden eddig befektetett energiád és időd elúszik az árral, Te pedig kezdhetsz mindent elölről. A sikereket azonban úgy is könnyedén elérheted, ha nem görcsölsz ennyire, engedd el magad, hozd azt a szintet, amit mindig is szoktál és nem lehet baj! Tanulj meg lazábban tekinteni bizonyos dolgokra, mert mire egy útszakasz végére érsz, éveket öregszel a sok stressztől!

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

Ez a 15 legjobb mikrobiom-helyreállító étel: azt is mutatjuk, miket kerülj beleid egészségének érdekében!

Az egészséges bélrendszer támogatja az immunrendszert és segít megelőzni a betegségeket. Cikkünkben mikrobiom-helyreállító és -tápláló élelmiszereket mutatunk, amiket érdemes gyakran fogyasztanod!

Kép
Stílus

Katie Holmes bemutatja: ha idén tavasszal csak egy új cipőt vennél, akkor ez legyen az

Katie Holmes is ebben a tavaszi cipőtrendben látta meg a fantáziát!

Kép
Életmód

6 zseniális film, ami nagyot ütött, de senki nem akarná soha újranézni

Ezek a filmek annyira durvák, kegyetlenek és sokkolóak, hogy egynél többször senki nem bírja őket megnézni.

Kép
Életmód

Ez a néhány ezer forintos eszköz forradalmasította a reggeli hajrutinom: nincs több lelapult, elaludt frizura!

Most 3 olyan szuper hajformázó eszközt mutatunk, amikkel bármilyen hajtrendet elkészíthetsz pillanatok alatt: legyen szó hullámokról, loknikról vagy szög egyenes frizurákról!

Kép
Életmód

3 fontos lecke, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép
Shopping

Margot Robbie tökéletes sminkjének titka ez a rúzs: A vásárlók szerint órákig hibátlan marad!

A színésznő sminkje mindig tökéletes, most pedig eláruljuk, hogy mitől: ezt a rúzs viseli legtöbbször Margot Robbbie!