Napi horoszkóp június 7.: a Kosoknak egy pozitív impulzus ad lendületet, az Oroszlánok megmutathatják a bennük rejlő tehetséget

Napi horoszkóp június 7.: a Kosoknak egy pozitív impulzus ad lendületet, az Oroszlánok megmutathatják a bennük rejlő tehetséget

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, mert ismét izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP június 7.

KOS (március 21.-április 20.)

Ma kifejezetten jól indul a napod, már reggel olyan impulzust kapsz ugyanis, ami az egész napodra pozitív értelemben nyomja rá a bélyegét. Mindenkivel kedvesebb és megértőbb leszel, nem látod a dolgok negatív oldalát, s ez nagyban hozzásegít ahhoz, hogy hatékonyan tudj bizonyos helyzeteket megoldani. Egyszerűen jól érzed magad a bőrödben, nem törekszel sem jobbra, sem többre, sem szebbre, elfogadod a dolgokat úgy, ahogyan vannak – és nem frusztrál semmi. Időnként ilyen napokra is szükség van, amikor apró dolgok annyira feldobnak, hogy óriási lendületet kapsz! Az élet ma úgy szép, ahogyan van!

BIKA (április 21.-május 21.)

Rendkívül nagy bosszúságodra olyasmivel kell ma foglalkoznod, ami egyáltalán nem volt betervezve, mégis jelentős idődet veszi el a tervezett programtól és azoktól a haszos tennivalókból, amellyekkel tele van a fejed. Ne vesztegesd tehát az időt, cselekedj, amilyen gyorsan csak lehet és mihamarabb tudd le ezt a problémát, hogy a későbbiekben ne jelentsen gondot az, hogy megoldatlanul rád várva ott sorakozik a többi feladat mögött! Ne ragadj bele a szituációba, csak annyi időt szánj rá, ami még belefér, feleslegesen ne pazarold az időd, mert a nap csak huszonnégy órából áll!

IKREK (május 22.-június 21.)

Ma különösen nagy szükséged lesz a problémamegoldó képességedre, olyan helyzet adódik ugyanis, ami hatékony és gyors, mégis átgondolt beavatkozást igényel tőled. Ezzel olyan katasztrófát előzhetsz meg, aminek komoly következményei lehetnek rád és a környezetedre nézve is. Épp ezért szedd össze minden tudásodat, illetve tapasztalatodat és magabiztos, határozott hozzáállással oldd meg a problémát. Bízz magadban és abban, hogy meg tudod csinálni, ne ess kétségbe az első akadályoknál, mert most nincs erre időd! Majd utána ráérsz végigzongorázni, hogy tulajdonképp mit is kockáztattál!

RÁK (június 22.-július 22.)

Akad valaki a környezetedben, aki olyasmit tesz, amivel szinte azonnal kivívja mindenki ellenszenvét. Te, megsajnálva őt, eleinte próbálod megvédeni, kéretlenül játszod a védőügyvéd szerepét, rá kell azonban jönnöd, valahol mélyen mégis csak benned is ott motoszkál az az érzés, hogy olyasvalaki mellett teszed le a voksodat, aki a Te értékrendedbe sem fér bele. Nem kell minden elvet feladva kiállnod mellette, hisz pontosan tudta, hogy mit követ el, s ezért nyilvánvalóan vállalnia kell a tettei következményét. Nem kell látványosan ellene fordulnod, maradj a háttérben, s végképp ne menj ilyesmiért szembe azokkal, akiknek tulajdonképp még igazuk is lehet!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)

Mindennél jobban szeretnéd a világnak megmutatni, miféle tudás és tehetség rejlik benned, ám attól tartva, ki és mit szól majd hozzá, nincs bátorságod kiállni. Így azonban soha nem fogsz maradandót alkotni, mindig szürke kis egérként fogod élni az életed. Épp ezért most mérlegelned kell, mire vágysz jobban: arra, hogy megmutasd magad és learasd a babérokat, vagy arra, hogy álarcban bujkálj, nehogy valaki felismerjen. Érdemes lenne belekóstolnod a siker ízébe, hisz a másoktól kapott visszaigazolással fogsz tudni magadnak is bizonyítani. Legalább próbáld meg, veszítenivalód abszolút nincs!

SZŰZ (augusztus 24.-szeptember 23.)

Nagyon nehéz helyzetben érzed magad, mert valami, ami nagyon kedves a számodra és szívesen csinálod, véget érni látszik. Bármennyire is elkeseredett vagy azonban jelenleg, be kell látnod, hogy a maximumot, a lehető legjobbat hoztad ki a dologból, innen már nincs feljebb. Próbáld elengedni a dolgot, gondolj arra, hogy mennyi pozitív élménnyel gazdagodtál, ami hosszú időn keresztül kísér majd az utadon és nagy lendületet ad. Ha sikerült mindent lezongoráznod, keress új kihívásokat, amelyekben ismét kiteljesedhetsz! Az élet nem áll meg!

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.)

Komoly lehetőséged adódik arra, hogy rátermettségedet és tehetségedet ezúttal mások előtt is bizonyítsd, kivívva mindenki elismerését. Egy dolgot azonban mindenképp tarts szem előtt: olyasmit érdemes csupán elvállalnod, ami téged és a boldogságodat szolgálja elsősorban, nem pedig azt, hogy mások felállva, vastapssal ünnepeljenek. Igyekezz megtalálni a hozzád, az értékrendedhez és egyéniségedhez legméltóbb tevékenységet, amiben kiteljesedhetsz és ami nem okoz nagy fejtörést!

SKORPIÓ (október 24.-november 22.)

Visszautasítod valaki közeledését, aki gyengéd érzelmeket táplál irántad, most pedig nagyobb sebességre kapcsolt és rendkívül rámenősen nyomul. Igyekezz finom, ám annál határozottabb eszközökkel tudtára adni, hogy nem vagy vevő a kezdeményezésére, de barátság bármikor lehet közöttetek. Foglalt a szíved, és ezt nem tudja felülírni valaki, aki rózsával a szájában, körben szaltózva előadja magát. Igyekezz olyan hangnemet használni, ami nem töri össze az általa táplált illúzióit, de világosan olvas a sorok között!

NYILAS (november 23.-december 21.)

Azonos időben túl sok mindenen próbálod rajtatartani a szemed, ami előbb-utóbb meg is bosszulja magát, porszem kerül ugyanis a gépezetbe, ami megakasztja a működést. Ne csodálkozz azonban ezen, hisz Te is pontosan tudod, hogy nem lehet egy fenékkel egyszerre több lovat megülni, mert nagyot eshetsz. Amíg nem késő, addig próbáld a tennivalókat megosztani egy olyan személlyel, akinek ismered a munkásságát, így csukott szemmel is rábíznád magad! A jövőben igyekezz egy határvonalat húzni magadban, s ha azt eléred, a meglévő feladatokon túl már ne vállalj többet. Ez nemcsak a Te érdeked, hanem azoké is, akik túlbuzgásod következményeit viselik!

BAK (december 22.-január 20.)

Olyan helyzet adódik, amikor hirtelen minden szempár rád szegeződik, olyan érvekkel kell ugyanis meggyőznöd több embert is, amelyek segítségével végül sikeresek lehettek abban, amin mindannyian dolgoztok. Inspirálóan hat rád a nagy érdeklődés, határozottan és magabiztosan tudod előadni magad, s annak eredményeként sikerül megnyerned a tömeg támogatását, mindenki elismerően bólint és kötélnek áll majd. Együtt nagyon ütős csapatot alkothattok, s komoly kihívásoknak tudtok majd megfelelni! Hajrá!

VÍZÖNTŐ (január 21.-február 19.)

Mindenáron ragaszkodsz egy bizonyos dologhoz, annak ellenére, hogy a többiek már régen lemondtak róla, de Te még mindig hajtod, magadra vállalva minden felelősséget. Ezen a ponton azonban érdemes elgondolkodnod, hisz egyáltalán nem biztos, hogy érdemes futnod a köröket, nincs ugyanis garantálva a siker. Most még nem késő belátnod, hogy nincs benne megfogható lehetőség, nyiss más kihívások felé, hisz nagyon úgy tűnik, nem a megfelelő ösvényen haladsz!

HALAK (február 20.-március 20.)

Annyira vágysz valamire, hogy egyszerűen semmi más nem létezik a számodra. Épp ezért görcsösen kapaszkodsz minden szembejövő emberbe, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy álljon melléd, támogasson és segítsen a célod elérésében. Légy azonban óvatos, túlzott elvakultságod miatt ugyanis nem biztos, hogy racionálisan látsz minden helyzetet, így megvan az esély arra is, hogy esetleg olyanokkal veszed magad körbe, akik valójában csak hátráltatni fognak. Nyisd ki a szemed, ne csak a délibábot lásd!

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

6 csillagjegy, aki nagyon sok pénzhez juthat a következő hetekben - nekik szerencsét hoz a Jupiter-Uránusz együttállás!

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!

Kép
Stílus

Gigi Hadid bemutatja: A farmer, ami nélkül a divatos nők nem tudnák túlélni a tavaszt

A farmerek szára idén tavasszal ismét kicsit tágabb irányt vesz, és ami azt illeti elég jól is néz ki!

Kép
Életmód

28 emlékezetes autós film, amit látnod kell

Az autó egy filmben lehet főszereplő vagy kulcsfontosságú kellék – egy biztos: sokszor tesz emlékezetessé egy-egy jelenetet.

Kép
Életmód

Hivatalos: Ez minden idők 10 legjobb filmje - több százezer szavazat érkezett!

Ha még nem láttad ezeket, akkor muszáj lesz! Íme minden idők 10 legjobb filmje a nézők szerint!

Kép
Életmód

Ezt teszi a testeddel napi 10 ezer lépés egy éven át: nem fogod elhinni

Michelle King influencer egy éve mindennap 10 000 lépést sétál. Beszámolójából kiderül, jobb-e ez, mint edzeni járni!

Kép
Sztárok

Brad Pitt új barátnője kísértetiesen hasonlít Angelina Jolie-ra - FOTÓ

Bradt Pitt női ideálja most már egyértelmű, ugyanis frissen elvált barátnője kiköpött hasonmása Angelina Jolie-nak!