Sokan kiakadtak, mások istenítik: Ashley Graham friss bikinis fotóival megosztotta az internetet – Te melyik oldalon állsz?

Sokan kiakadtak, mások istenítik: Ashley Graham friss bikinis fotóival megosztotta az internetet – Te melyik oldalon állsz?
2017. június 7.
Szerző: Zsófi

Néhány retusálatlan fotó – és felrobban a net!

Ashley Grahamre sok címet lehet aggatni. Szupermodell, a testpozitív ikon, a plus size fürdőruhák elsőszámú arca, egy női Coelho, bátor. Igen, Graham bátor, mert sosem fél szembeszállni és kifejteni a véleményét a divatipar mai elvárásaival kapcsolatban, akkor is, amikor a többi modell csendben hallgat.

Viszont egyvalamiért nem szeretné, hogy bátornak nevezzék, ha bevállal egy retusáltalan bikinis fotót. Ebben semmi bátorság nincs, ez a természetes. Szerinte. De mint kiderült, sokak szerint nem.

Először a modell ezzel a fotóval borzolta fel az internetet!

Múlt heti posztja ismét nagyon népszerű volt a követői körében, sok kommentelő méltatta, hogy mennyi erőt ad a nőknek azzal, hogy végre egy ismert arc nem rejtegeti valódi testét a strandon, meg meri villantani a narancsbőrét, striáit. De Ashley-nek ez csak olaj volt a tűzre. Egy még többet mutató fotót posztolt magáról, ha már bátorságról beszélnek a kommentelők, a következőt fűzte hozzá:

Amikor "bátornak" neveznek...

Ez azonban végképp kiverte a biztosítékot, és két táborra osztotta a követőket. Sokak számára valóban Ashley a példakép, míg a negatív hangadók szemét szúrja, hogy miért hirdeti valaki úgy a zsírpárnákat és az elhízást, mint jó dolgot.

Nos, te mit gondolsz?

Példakép! Selena Gomez vesedonorja a vörös szőnyegen vállalta a műtéti hegét

Az egész világ sokkolódott szeptemberben, amikor elterjedt a sajtóban a hír: Selena Gomez életmentő szervátültetésen esett át.

1 perc stílus: a szürke összes árnyalata megér egy misét idén télen

Ha nem vagy a színek kimondott rajongója, akkor próbáld ki ezt...

4 trükk, amivel a megszokott összeállításaidat még stílusosabbá teheted

Egy-egy részletre fektetett hangsúly csodákra képes!

10 mém, amit biztosan értékelni fogsz, ha te vagy az egyetlen a családban, aki szingliként tolja végig az ünnepeket

Idén se tudsz még egy fél pasit se felmutatni? Miközben a többiek már eljegyezték egymást, babát várnak etc. etc.? Először is nem vagy egyedül, másodszor is kinek mi köze hozzá, nem igaz?

A szezon kötelező darabja! Íme, 15 példa, ami bizonyítja, hogy mennyire sokoldalú a combcsizma

Kétségeid voltak eddig a combcsizmával kapcsolatban? Többé nem lesznek!

Itt vannak a 2018-as Golden Globe jelölések – ezúttal nincs köztük magyar, de így is akad néhány meglepetés

Egy új Spielberg film és A víz érintése vezeti az Arany Glóbuszra jelölt filmek listáját, amely kattintás után olvasható. A tévésorozatok körében a Hatalmas kis hazugságok a nagy esélyes.