Így kergeted őrületbe a szerelmedet a horoszkópod szerint

Így kergeted őrületbe a szerelmedet a horoszkópod szerint
Forrás: Thought Catalog
2017. június 2.
Szerző: V. Zsófi

Sajnáljuk, hogy tőlünk kell megtudnod!

Bizony, bármennyire is ringassuk magunkat néha abban a hitbe, egyikünk sem könnyű eset. De már az is félsiker, ha tisztában vagyunk az idegesítő szokásainkkal – még akár változtathatunk, finomíthatunk is rajtuk!

Olvasd el ezt is!

Kos

Fárasztó vagy. Mások is szeretnek szórakozni, de te ezt teljesen más szinten űzöd, nagyjából így:

"Hé, bébi, gyere, menjünk ki a parkba, aztán nézzünk meg egy filmet a moziban, utána sörözzünk egyet, majd üljünk fel egy hullámvasútra. Később pedig kifesthetnénk a házat és elmehetnénk táncolni egyet!". Persze mindezzel fiatalon tartod a szerelmedet, de végtelenül le is fárasztod.

Bika

Érzelmi hullámvasút vagy. Mindig az érzéseidről akarsz beszélni, amelyek gyorsan változnak az őrült féltékenytől a teljes nyugalomig. A másik fél sosem tudhatja, hogy mitől fogsz örömkönnyekben kitörni és mitől dühösen ordítozni.

Ikrekhez

A kiszámíthatatlanságod legendás. Ez tesz persze annyira izgalmassá, de ez is keseríti meg a partnered életét. Egyszer ragogó jókedvvel és odaadó öleléssel köszöntöd a szerelmedet, máskor pedig dühösen viharzol be az ajtón és arról magyarázol teljes odaadással, hogy az életed fabatkát sem ér, fel akarsz mondani és nyitni egy online-boltot, annak ellenére, hogy nincs semmid, amit eladhatnál.

Rák

Szó szerint semmit sem tudsz elengedni. Az elméd egy őrületes raktár, amelyben megőrzöl minden apró emléket a kapcsolatodról, jót és rosszat egyaránt. Amikor arról vitatkoztok, hogy ki mosogasson el, felnyúlsz a megfelelő polcra és azt mondod, hogy tartozik neked a másik, mert öt évvel ezelőtt elmentél venni neki egy kólát, pedig semmi kedved sem volt hozzá.

Oroszlán

Furcsán reagálsz a bókokra, sosem tudod elintézni egyszerű köszönömmel. Helyette egy hétig tartó nyomozásba kezdesz, hogy megtudd, pontosan mit értett a megjegyzésen az illető. "Csak azért tetszik neked az új frizurám, mert gyűlölted, ahogyan a korábbi állt?" – kérdezed. Ezután viszont a másik fél kétszer is meggondolja, hogy mondjon-e neked bármiféle kedvességet, mert fél a következményektől.

Szűz

Az agyad végtelen számú "de mi van, ha" szituációt tud elképzelni, ember legyen a talpán, aki ezt kezelni tudja. Legyetek éppen vakáción, esküvőn, étteremben, repülőn vagy csak egy kanapén, a másiknak mindig meg kell erősítenie téged abban, hogy minden rendben lesz. "Nem, nem lesz hirtelen jelentkező halálos allergiád az újfajta haltól, amit az étteremben rendeltünk. Nem, nem fog kifogyni hirtelen az üzemanyag a repülőből félúton. Nem, nem lesz maradandó gerincsérülésed azért, mert túl sokáig ültél egy pózban a kanapén". Mindig egy lépéssel előtted kell járnia a szerelmednek, de még így sem tudja maradéktalanul megelőzni, hogy különböző katasztrófa-forgatókönyveket gyártson az agyad.

Olvasd el ezt is!

Mérleg

Döntésképtelen vagy. Még a legegyszerűbb terveket, mint sétálni az utcán is 26 lépésre bontod le. „Hívjunk magunkkal még valakit? De Márk nem sértődik meg, ha csak Julit és Karcsit hívjuk el? Ez a hely jó értékelést kapott a Foursqueren, de nem tökéleteset, ez vajon mit jelent? Lehet, hogy mégsem kellene ide beülnünk?”

Ennek az a legnagyobb hátránya, hogy lefárasztod a másikat, mielőtt egyetlen lépést is tettetek volna.

Skorpió

Tökéletes egyensúlyérzékre van szüksége annak, aki veled randizik, mert sokszor nagy az arcod, mégis könnyedén sérül az egód. Például az egyik pillanatban figyelmeztető pillantást lövell feléd a házibuliban, mert már fél órája egyfolytában magadról beszélsz, majd a következő pillanatban arról kell győzködnie téged, hogy „nem, ezzel még nem rontottad el az egész bulit és igen, továbbra is szeret téged mindenki.”

Nyilas

Végtelen energiád és végtelen számú ötleted van, de soha semmit nem fejezel be. Egy szatyor ruha hét hónapja várja az ajtó mellett, hogy elajándékozd, a hétvégi nagy takarítást már délben megszakítod, mert hat különböző dolog terelte el a figyelmedet, soha nem mosogatsz el egyszerre mindent és egyfolytában listákat írsz a tennivalóidról, amiket aztán sosem teszel meg.

Bak

Lehetetlenség bármit is megszervezni anélkül, hogy te rá ne mutatnál az összes pontra, ami miatt nem fog működni vagy amiért az egész rossz ötlet. „Menjünk borkóstolóra! Mindig megfájdul a fejem, ha bort iszom. Elmegyünk bevásárolni? Hát, vasárnap mindig nagy a tömeg, menj csak, legközelebb én megyek!” - ismerősen hangzik?

Vízöntő

Nyugodtan elismerhetnéd, amikor izgatott vagy valami miatt. Semmi szükség mindig megjátszani a lazát és a szupermenőt. Ha titokban nagyon szeretnél megnézni egy rossz filmet a szerelmeddel, menj és nézd meg anélkül, hogy ostoroznád magadat az elvesztegetett értékes idő miatt. Ugyanez igaz arra is, amikor erővel visszafogod a lelkesedésed valami iránt, mert cikinek érzed, tedd túl magad ezen, igazából senki sem szereti a cool embereket, idegesítőek!

Halak

Hozd meg a saját döntéseidet és ne kérd ki előtte minden egyes ember véleményét, akit csak ismersz. A partnered többször hallotta, hogy „szerinted jó ötlet lenne..” mióta kapcsolatban van veled, mint az egész életében azt megelőzőleg. Nagyon fárasztó tud lenni, amikor valakit minden egyes döntésben meg kell erősíteni, mert képtelen egyedül meghozni őket. Nyugodtan kérj tanácsot, de ne engedélyt másoktól.

Eltaláltuk?

Thought Catalog

A farmer mosás 10 parancsolata - te vajon mindet betartod?

Tényleg igaz, hogy évente csak egyszer kell kimosni? Utánajártunk!

Dakota Johnssonnak terápiára kell járnia új filmje miatt

A szürke ötven árnyalata nem viselte meg ennyire.

Hihetetlen: Egy újabb modell coming outolt, és ezzel a divatszakmát is meglepte!

Valamikor 2013 környékén Andrej Pejić (pontosabban ma már Andreja) coming outjával elkezdődött valami.

Napi horoszkóp április 20.: a Kosok megmutathatják mire képesek, az Ikrek top formában vannak

A hét utolsó munkanapján is érdemes időt szánnod a horoszkópodra, mert ismét izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok!

Leesett az állunk: tuti, hogy sosem láttad még ennyire szexi szettben Amal Clooney-t

Egészen hihetetlen, mennyire jól néz ki George Cooney felesége!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikáknak pihenésre van szükségük, az Oroszlánok rátermettségüket bizonyíthatják

Mára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópod!

Ilyen nagy már Claudia Schiffer ritkán látott lánya - FOTÓK

Claudia Schiffer 13 éves lányát most még nem édekli a modellkedés!

Környezettudatos ruhák halászhálóból? Lehetséges! Epres Panni mutatja be az új H&M Conscious Exclusive kollekciót - VIDEÓ

Epres Panni mutatja be a légies és elegáns H&M Conscious Exclusive ruhákat, amikről szinte el sem hinnénk, ha nem tudnánk, hogy halászhálókból és más nejlonhulladékból készültek.