Csillsz: vetkőzd le az elvárásokat, és találd meg önmagad!

Csillsz: vetkőzd le az elvárásokat, és találd meg önmagad!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

A közkedvelt vlogerrel a nőiességről, a sokoldalúságról és az elvárásokról beszélgettünk.

Csillsz amellett, hogy videókat készít több ezres követőtáborának, szívében egy rocker, aki legalább annyira szereti a zúzós ütemeket, mint a csendet és a színeket. Személyiségének sokoldalúsága önmaga keresésében rejlik.

Mit jelent számodra a nőiesség?

Szerintem a nőiesség messze nemcsak az öltözködésben nyilvánul meg. Ebből a szempontból talán kicsit régimódi is vagyok. Én hiszek a női szerepekben, és abban, hogy a „gyengébbik nem” kifejezést nemcsak degradálóan lehet értelmezni. Számomra a nőiességhez hozzátartozik a beszéd, a viselkedés, a megjelenés, hiszen a nőként járó tiszteletet ezekkel az eszközökkel lehet kivívni. Szeretek ebben a szerepben tetszelegni, és a hozzáállásomat általában mások is értékelik.

Mit gondolsz, a mai lányok számára mennyire fontos a nőiesség, az önkifejezés?

Az biztos, hogy a lányok nagy többsége minden erejével arra törekszik, hogy valahogy kifejezhesse önmagát. Az, hogy ez kinél nyilvánul meg nőiesség formájában, már egyénfüggő. Bár ahogy magam körül látom, az általam értelmezett nőiesség egyre inkább kiszorul mostanában, még ha az öltözködésben meg is nyilvánul, viselkedésben már ritkábban mutatkozik meg.

Te hogyan fejezed ki önmagad?

Számomra az öltözködés mellett erre a legnagyobb teret mindenképpen a videózás adja. Korábban nem találtam igazi hobbit magamnak, és sokszor éreztem elveszettnek magam. Amióta videózom, azóta úgy érzem, újra feltaláltam magam, hiszen számomra ez a tökéletes módja az önkifejezésnek. Mindig is vonzottak a nem hétköznapi ruhák vagy sminkek, és amióta magabiztosabb vagyok a videózás által, azóta ezeket már szorongás nélkül viselem.

Szerinted mennyire fontos a mai világban a sokoldalúság? Az, hogy valaki színes egyéniség legyen?

Erről egy kedvenc angol közmondásom jut eszembe: „Jack-of-all-trades, master of none, but better than a master of one.” Ez szabadfordításban körülbelül annyit tesz, hogy bár az ezermester egy szakmának sem mestere, de még mindig jobb, mintha csak EGY szakmának lenne mestere. Én teljesen e szerint az elv szerint élek. Igyekszem mindenről tudni valamennyit, hogy bármilyen témához hozzá tudjak szólni, illetve hogy ezáltal könnyebben megtaláljam, hogy mit szeretek, mi tesz boldoggá. Szerintem fontos, hogy ne ragadjunk le egy dolognál, hacsak tényleg nem szeretünk valamit olyan szenvedéllyel, aminek teljesen át tudjuk adni az életünket.

Szeretnénk jobban megismeri: elárulod nekünk, hogy milyen oldalaid vannak?

Rengeteg különböző személyiségem van – sokszor úgy érzem, hogy a mai napig fedezek fel újakat. Talán a legjelentősebb mind közül az a lázadó énem, aki nem akar önkéntelenül megfelelni a társadalmi normáknak. Kreativitásra és újdonságra vágyom, nem pedig belefeledkezni a szürke hétköznapokba. Van egy nagyon kalandvágyó oldalam, de ugyanúgy van olyan is, aki csendre és nyugalomra vágyik. Van a rocker oldalam, aki a vad, zúzós zenéket szereti, és a nőies oldalam, aki a világos színeket kedveli. Néha nehéz megtalálni az egyensúlyt.

Előfordult már veled, hogy megpróbáltál megfelelni bizonyos elvárásoknak, és emiatt rosszul érezted magad?

Tulajdonképpen az egész életem erről szólt. Mindig mindenkinek meg akartam felelni, mert azt gondoltam, hogy rajtam kívül mindenki az objektív igazság birtokában van. Sok időbe telt, mire megértettem, hogy minden ember ugyanúgy csak a saját szemszögéből látja a világot, és valószínűleg azt az embert, akinek az elvárásának meg akarok felelni, ugyanúgy nyomasztja, hogy megfeleljen egy harmadik ember elvárásainak. Ma már inkább mérlegelek, hogy egy-egy elvárás jogos vagy reális-e, van-e értelme, és ha igen, akkor igyekszem megfelelni neki. De ma már nem okoz nehézséget levetkőzni azokat az elvárásokat, amikkel nem értek egyet.

Mit tanácsolnál egy olyan mai lánynak, aki szeretne önmagára rátalálni, szeretné megmutatni sokszínű személyiségét, hogyan fejezze ki magát?

El kell fogadni, hogy saját magunk megtalálása nem megy egyik pillanatról a másikra. Lehet, hogy egyik nap felébredsz, és biztos vagy benne, hogy hegedülni szeretnél, de két héttel később rájössz, hogy mégis inkább a lovaglást csinálnád legszívesebben. Adjatok időt magatoknak, hogy megtaláljátok, amit őszintén szerettek, és ha ehhez az kell, hogy kéthetente félbehagyjatok valamit, hát legyen. De ha már megtaláltátok a saját személyiségeteket, és ezt szeretnétek megmutatni másoknak, akkor ez legyen a meghatározó szempont, és ne az, hogy mások esetleg mást várnak vagy ítélkeznek.

Részt vettél a B.U. Absolute Me kampányában, és te is összeállítottad a saját kis történetedet. A fotók összeválogatása segített neked abban, hogy lásd, mennyire sokoldalú vagy? Szerinted a videód megmutatja az igazi éned?

A videóm kétségkívül rengeteg aspektusát megmutatja a személyiségemnek, és sokat elárul arról, hogy mi is zajlik az én fejemben. Érdekes volt összeválogatni a fotókat, és látni, hogy milyen különböző tudok lenni attól függően, hogy épp mihez van kedvem. Jó volt látni az egészet egyben, egy kicsit egybeolvasztani a sokszínűséget. Érdekes élmény volt.

Ha szeretnéd te is elkészíteni saját „Absolute Me” sztoridat, látogass el az absolutemestories.com/hungary oldalra, és nyerd meg a szuper ajándékok egyikét!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Shopping

Több ezer vásárló esküszik erre a kevesebb mint 4 ezer forintos francia krémre - Sarah Jessica Parker is hű használója hosszú évek óta!

Megtaláltuk az igazit az érzékeny bőrűek számára! Kiváló ekcéma, szárazság és irritáció kezelésére is ez a francia krém!

Kép
Sztárok

Jake Gyllenhaal izmosabb, mint valaha: mutatjuk a legszexibb fotóit

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép
Sztárok

Így változott át Tóth Andi az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává - akkor és most fotók!

Tóth Andi 10 évvel azután, hogy 15 évesen feltűnt az X-Faktor színpadán, most a tehetségkutató mentoraként tér vissza! Így változott át az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává!

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 8 izgalmas magyar divattervező, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő alakot!

Kép
Életmód

9 reggeli szokás, ami beindítja a fogyást: néhány apró változtatás meghozza a hatását!

A fogyás sokak számára cél, azonban megvalósítása már jóval nehezebb, mint maga az elhatározás. Néhány kiló leadása azonban nem feltétlenül jelenti a jelenlegi étrend és életmód teljes átalakítását. Valójában néhány apró változtatás a reggeli rutinban már jelentősen segíthet a fogyásban.

Kép
Életmód

4 csillagjegy, akinek különösen szerencsés változást hoz az életébe a most beköszöntött Bika-szezon

A most beköszöntött Bika-szezon jó pár változást hoz a csillagjegyek életébe!