Meglepő! Ezt a nőtípust találják a férfiak a legvonzóbbnak

Meglepő! Ezt a nőtípust találják a férfiak a legvonzóbbnak
2017. március 21.
Szerző: Zsófi

Mi kell a mai pasiknak? Hát egészen biztosan nem az, amire elsőre gondolnánk.

Egy friss kutatás szerint, nem George Clooney az egyetlen, aki rájött, hogy a csinos, ámde annál üresfejűbb cicababák rém unalmasak. A Singles in America legalábbis erre jutott, mikor arról kérdezte a szingli férfiakat, miért csökken a hajlandóságuk, hogy elkötelezzék magukat egy nő mellett. A felmérésből kiderült, hogy az erősebbik nem 87(!) százaléka hiányolja a művelt és értelmes nőket a társkereső oldalakról, és már halálosan unja a butácska libákat.

gif

Ami még ennél is meglepőbb, hogy a pasikat az sem zavarná, ha a potenciális hölgy még náluk is nagyobb entellektüel lenne, vagy több pénzt lapátolna haza havonta. A megkérdetettek majdnem fele aktívan keresi az eddig társadalmilag megkövezett karrierista nőket és 86 százalék a magabiztosságot és az öntudatosságot a legvonzóbb női tulajdonságnak tartja. És ha úgy érzed, hogy már te is rátaláltál álmaid George Clooney-jára, akkor ne habozz, mert a kutatásból az is kiderült, hogy a mai pasik 90 százalékát nem zavarja, ha az ő Amalja végre kezdeményez.

És ezzel most be is fejeztük, több sokkoló számunk mára nincsen!

Napi horoszkóp április 26.: az Ikreknek végre jut idejük a kikapcsolódásra is, a Szüzek motivációt keresnek

Ma is érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, mert izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok!

Ezt a salátát eszi többek között Julia Roberts és Giselle Bündchen is, hogy mindig bomba formában legyenek

Hogy mitől néznek ki ilyen jól a színészek és színésznők, modellek és egyéb hírességek a magazinok címlapjain? Nyilván a photoshopnak köszönhetően. A való életben viszont az egészséges életmódnak, a heti többórás edzéseknek és a diétás, szuper egészséges fogásoknak köszönhetően - legalábbis mindegyikük ezt állítja, amikor felteszik nekik ezt a bizonyos kérdést.

Napi horoszkóp április 25.: a Bikáknak komoly ügyben kell állást foglalniuk, a Szüzek számára fontos mások boldogsága

Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, mert izgalmas dolgokat tudhatsz meg a csillagok állásából!