5 ok a sok közül, hogy miért szerezd be az áprilisi InStyle-t

5 ok a sok közül, hogy miért szerezd be az áprilisi InStyle-t
2017. március 8.
Szerző: Zsófi

Megjelent az új InStyle, a címlapon a mindig gyönyörű magyar színésznő, Dobó Kata! Ha kíváncsi vagy, mit rejt még a magazin, akkor jó helyen jársz. Lássuk, mi vár még rád az április InStyle-ban!

Hungarian Issue - mondtuk amerikai testvérszerkesztőinknek, amikor az áprilisi lapszámunk felől kérdezősködtek. A "Nagy Magyar Szám", mindannyiunk kedvence, amikor a megszokott oldalainkon a szokásosnál is nagyobb terjedelemben készülünk hazai tartalommal. Egy édes, réfi ismerős, egy Kata nevű lány mosolyog a címlapról, és a belső oldalainkon is kivétel nélkül olyan hírességekkel beszélgetünk, akikkel bármikor öszzefuthatsz a Blahán. Akiknek a premierjén ott ülhetsz, akiknek magyarul hallgathatod a dalait, akiknek magyarul gratulálhatsz.

- jellemezte az áprilisi magazint főszerkesztő-helyettesünk, Schuster Lili.

1. Szívünket ezúttal a hazai divattervezők táskái rabolták el, most megnézheted, hogy melyek szerintünk a kihagyhatatlan darabok.

Kép

2. A férfi stílusa rovatunkban ezúttal egy fiatal tehetséget ismerhetsz meg! Kovács Tamás az Aranyélet második évadában tűnt fel, pimaszsága és vadsága minket teljesen levett a lábunkról.

Kép

3. TRENDRIPORT 2017: Indítsd az új szezont a legfrissebb kifutótrendekkel, no meg egy kiadós vásárlással!

Kép

4. A tavaszi szezon bemutatóinak kulisszái mögött sok apró, üde, friss ötletet láthattunk, és ezeket most veled is megosztjuk!

Kép

5. A színpadon nagy sikerrel futnak darabjai, idén több filmben is láthatjuk, sőt, a Garnier szépségnagykövetévé választotta. Hogy Dobó Katával mennyire pörög az élet, azt most kiderül!

Kép
Példakép! Selena Gomez vesedonorja a vörös szőnyegen vállalta a műtéti hegét

Az egész világ sokkolódott szeptemberben, amikor elterjedt a sajtóban a hír: Selena Gomez életmentő szervátültetésen esett át.

1 perc stílus: a szürke összes árnyalata megér egy misét idén télen

Ha nem vagy a színek kimondott rajongója, akkor próbáld ki ezt...

4 trükk, amivel a megszokott összeállításaidat még stílusosabbá teheted

Egy-egy részletre fektetett hangsúly csodákra képes!

10 mém, amit biztosan értékelni fogsz, ha te vagy az egyetlen a családban, aki szingliként tolja végig az ünnepeket

Idén se tudsz még egy fél pasit se felmutatni? Miközben a többiek már eljegyezték egymást, babát várnak etc. etc.? Először is nem vagy egyedül, másodszor is kinek mi köze hozzá, nem igaz?

A szezon kötelező darabja! Íme, 15 példa, ami bizonyítja, hogy mennyire sokoldalú a combcsizma

Kétségeid voltak eddig a combcsizmával kapcsolatban? Többé nem lesznek!

Itt vannak a 2018-as Golden Globe jelölések – ezúttal nincs köztük magyar, de így is akad néhány meglepetés

Egy új Spielberg film és A víz érintése vezeti az Arany Glóbuszra jelölt filmek listáját, amely kattintás után olvasható. A tévésorozatok körében a Hatalmas kis hazugságok a nagy esélyes.