Igazi hős: Orlando Bloom friss fotóitól megszakad a szív

Igazi hős: Orlando Bloom friss fotóitól megszakad a szív
2017. február 28.
Szerző: Zsófi

Még egy okot adott arra, hogy elájuljunk tőle.

Orlando Bloom egy igazi csupaszív férfi. Legutóbb az egész világot meghatotta kutyamentési akciója, most pedig épp egy humanitárius úton vesz részt Nyugat-Afrikában, mint az UNICEF jószolgálati nagykövete. A sztár Diffába utazott, hogy olyan családokon és gyerekeken segítsen, akit még mindig a Boko Haram radikális mozgalom tart rettegésben.

Kép
Kép

Mint apa, nehezen tudom feldolgozni, hogy gyerekek szenvedik el a hatalmi harcokat. Az utam során szörnyű történeteket meséltek nekem a gyerekek, hogy hogyan kellett menekülniük, hátrahagyva a biztonságot, az otthonukat és a szeretett tantermeket. Ez a látogatás nagyon megrázott, hisz mindenkinek jár a békés gyermekkort.

Kép

A Karib-tenger kalózai csillaga 2007 óta vesz aktívan részt az UNICEF munkájában. A mostani útja során pedig számos fotót és videót osztott meg közösségi oldalán, hogy felhívja a figyelmet a tarthatatlan állapotokra, no meg arra, hogy valójában hol kezdődik a tenni akarás.

Példakép! Selena Gomez vesedonorja a vörös szőnyegen vállalta a műtéti hegét

Az egész világ sokkolódott szeptemberben, amikor elterjedt a sajtóban a hír: Selena Gomez életmentő szervátültetésen esett át.

1 perc stílus: a szürke összes árnyalata megér egy misét idén télen

Ha nem vagy a színek kimondott rajongója, akkor próbáld ki ezt...

4 trükk, amivel a megszokott összeállításaidat még stílusosabbá teheted

Egy-egy részletre fektetett hangsúly csodákra képes!

10 mém, amit biztosan értékelni fogsz, ha te vagy az egyetlen a családban, aki szingliként tolja végig az ünnepeket

Idén se tudsz még egy fél pasit se felmutatni? Miközben a többiek már eljegyezték egymást, babát várnak etc. etc.? Először is nem vagy egyedül, másodszor is kinek mi köze hozzá, nem igaz?

A szezon kötelező darabja! Íme, 15 példa, ami bizonyítja, hogy mennyire sokoldalú a combcsizma

Kétségeid voltak eddig a combcsizmával kapcsolatban? Többé nem lesznek!

Itt vannak a 2018-as Golden Globe jelölések – ezúttal nincs köztük magyar, de így is akad néhány meglepetés

Egy új Spielberg film és A víz érintése vezeti az Arany Glóbuszra jelölt filmek listáját, amely kattintás után olvasható. A tévésorozatok körében a Hatalmas kis hazugságok a nagy esélyes.